reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Wołomina

Brejko, to na parter nigdy nie zwracałam uwagi.

Czytałyście o Pati?
Jakie życie ludzie jest kruche :(

reklama
Brejka jeszcze Ci jeden dzien zostal!:-)Takze glowa do gory:)!Aha i od jutra masz obowiazek codziennie meldowac sie na forum :-)Moze moglabym Ci wyslac moj numer na priv i jakbys juz ochlonela po wszystkim, to z przeogromna przyjemnoscia uslyszalybysmy dobre nowiny:)

Maja pewnie odczulas ulge, ze juz po wszystkim:) Z tego co pamietam, to duze te chrzciny planowalas:)

Dziewczyny o co chodzi z Pati?

Właśnie wróciłam już dziś z drugiego spacerku :) Napisałam teraz do Duralex jak się czuję i przekazałam pozdrowienia od Was, czekam na odpowiedź :)

reklama
tak, jutro mam pierwsze ktg zobaczymy co powiedzą. Moja teściowa mówiła że ona przechodziła z moim mężem termin i jestem zła że ta moja córa to taka cały tatuś i waga i wszystko :/

Do góry