reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

lolkak, szkoda, że nie dojechałaś, innym razem pewnie się uda :)
Reszcie dziewczyn, dzięki za spotkanie!
Szkoda, że ta duża sala była zajęta i Kalimba okazała się nie trafionym pomysłem. Olaf ewidentnie odżył i wrócił mu dobry humor jak stamtąd wyszliśmy ... biedak nie mógł się poruszać samemu więc mu się nie podobało.
Liczę, że uda nam się spotkać w fajniejszym miejscu jeszcze przed pojawieniem się Filipa na świecie!

Buziaki dla wszystkich!

reklama
dziubasek: jest pomysl by w przyszlym tygodniu jechac do maliny, tylko musimy jakis dzien wybrac :)

mamy betoniarke Wader, ale przyplacilam to placzem malego przez 20 min i niestety polecialam na taksowke. chyba doprawilam sobie moj uszkodzony palec bo boli jak cholera :/

Och biedny Oli, a miałam nadzieję że jak pojedziecie to się uspokoi :(

Dzięki za spotkanko - fajnie było :tak: :-D

Ja w przyszłym tyg bardzo chętnie, tylko że mam tylko poniedziałek i wtorek, bo od wtorku popołudniu mam teściową a w środę i piątek występy dla babć i dziadków...

dzięki za spotkanie!! :-D nigdy więcej Kalimby..

peperka - no to zaoszczędziłaś :/

mnie w przyszłym tygodniu nie pasuje środa.
Jestem pod wieeeelkim urokiem Dominisi :-)

kurka za pozno zagladnelam:/
wprawdzie pracuje ale dzisiaj akurat mialam rano wolne:/

nastepnym razem polecam ursynow;) albo galerie mokotow i sale zabaw, wprawdzie taka se ale na spotkanie w sam raz:)

Mi sie podobalo - dziekuje i to mimo niedoskonalosci lokalu - a w ichniejszym w sklepiku wydalam stanowczo za duzo kasy :-D
Dziubasku nadal wygladasz kwitnaco :) chyba wcale sie nie podlizuje, co ? ;-)

reklama
Ja w przyszłym tygodniu to chyba tylko wtorek mogę, od środy będę być może miała gościa. W poniedziałek i w czwartek Krystian ma akademię w przedszkolu (najpierw Dzień Wyzwolenia Warszawy a potem Dzień Babci i Dziadka). W czwartek mam jeszcze wizytę na dzieciach zdrowych.

Do góry