reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

reklama
Dziękuję za miłe spotkanie, mimo, że krótkie.
Jeżeli chodzi o spotkanie u mnie, to mój mąż ma grypę i do środy na pewno ma zwolnienie lekarskie. Jeżeli przyszły tydzień, to końcówka, pod warunkiem, że Jeremi i ja się nie rozłożymy. Okaże się za kilka dni zapewne..

lolkak: od dzis jest. body sa bardzo dobrej jakosci wiec polecam. sa jeszcze poprzeceniane jakies inne rzeczy ale juz drozsze sa. ja nakupowalam sloikow ;)

moj maly ma podwyzszona temperature, wiec albo zeby albo choroba, chociaz wczesniej przy zebach nic takiego nie bylo. noc czeka mnie super, bo juz teraz non stop sie budzi

w tesco są też tanie pampersy - 162 sztuki po 99 zł :-)

jagoda - a co będziesz robić przez trzy tygodnie?
malina - szkoooda, mężowi współczuję choróbska i życze zdrowia!!
peperka - oby to były zęby!! czwórki wychodzą często dużo gorzej niż jedynki i dwójki ;-) u nas ta zasada się sprawdziła :-(

reklama
Ja też dziękuję za miłe spotkanie :-).

IzaBK jak wróciłam w środę do Pruszka to koleżanka mnie przechwyciła na spacer i potem zaprosiła na herbatę. W sumie 2 godzinki się widziałyśmy. A wieczorem okazało się, że jej mała ma ospę. Dziś zaszczepiłam Ignaśka (do 72h od kontaktu można szczepić) ale zobaczymy czy to coś da. A zaszczepiłam dlatego, że na początku lutego mamy wizytę 1 dniową w szpitalu na badania w kierunku alergii i refluksu na które czekamy 2 miesiące już oraz mamy w lutym echo serduszka na które czekamy od pół roku. Naprawdę świetny moment na zachorowanie, mam nadzieję, że ta szczepionka jednak zadziała i nie będzie choroby.
Ale jako, że ospa wylęga się 3 tygodnie to te 3 tygodnie mimo wszystko niepewności jest.

Do góry