reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

reklama
Dziękuję za miłe spotkanie, mimo, że krótkie.
Jeżeli chodzi o spotkanie u mnie, to mój mąż ma grypę i do środy na pewno ma zwolnienie lekarskie. Jeżeli przyszły tydzień, to końcówka, pod warunkiem, że Jeremi i ja się nie rozłożymy. Okaże się za kilka dni zapewne..

lolkak: od dzis jest. body sa bardzo dobrej jakosci wiec polecam. sa jeszcze poprzeceniane jakies inne rzeczy ale juz drozsze sa. ja nakupowalam sloikow ;)

moj maly ma podwyzszona temperature, wiec albo zeby albo choroba, chociaz wczesniej przy zebach nic takiego nie bylo. noc czeka mnie super, bo juz teraz non stop sie budzi

w tesco są też tanie pampersy - 162 sztuki po 99 zł :-)

jagoda - a co będziesz robić przez trzy tygodnie?
malina - szkoooda, mężowi współczuję choróbska i życze zdrowia!!
peperka - oby to były zęby!! czwórki wychodzą często dużo gorzej niż jedynki i dwójki ;-) u nas ta zasada się sprawdziła :-(

reklama
Ja też dziękuję za miłe spotkanie :-).

IzaBK jak wróciłam w środę do Pruszka to koleżanka mnie przechwyciła na spacer i potem zaprosiła na herbatę. W sumie 2 godzinki się widziałyśmy. A wieczorem okazało się, że jej mała ma ospę. Dziś zaszczepiłam Ignaśka (do 72h od kontaktu można szczepić) ale zobaczymy czy to coś da. A zaszczepiłam dlatego, że na początku lutego mamy wizytę 1 dniową w szpitalu na badania w kierunku alergii i refluksu na które czekamy 2 miesiące już oraz mamy w lutym echo serduszka na które czekamy od pół roku. Naprawdę świetny moment na zachorowanie, mam nadzieję, że ta szczepionka jednak zadziała i nie będzie choroby.
Ale jako, że ospa wylęga się 3 tygodnie to te 3 tygodnie mimo wszystko niepewności jest.

Do góry