reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

lolkak, szkoda, że nie dojechałaś, innym razem pewnie się uda :)
Reszcie dziewczyn, dzięki za spotkanie!
Szkoda, że ta duża sala była zajęta i Kalimba okazała się nie trafionym pomysłem. Olaf ewidentnie odżył i wrócił mu dobry humor jak stamtąd wyszliśmy ... biedak nie mógł się poruszać samemu więc mu się nie podobało.
Liczę, że uda nam się spotkać w fajniejszym miejscu jeszcze przed pojawieniem się Filipa na świecie!

Buziaki dla wszystkich!

reklama
dziubasek: jest pomysl by w przyszlym tygodniu jechac do maliny, tylko musimy jakis dzien wybrac :)

mamy betoniarke Wader, ale przyplacilam to placzem malego przez 20 min i niestety polecialam na taksowke. chyba doprawilam sobie moj uszkodzony palec bo boli jak cholera :/

Och biedny Oli, a miałam nadzieję że jak pojedziecie to się uspokoi :(

Dzięki za spotkanko - fajnie było :tak: :-D

Ja w przyszłym tyg bardzo chętnie, tylko że mam tylko poniedziałek i wtorek, bo od wtorku popołudniu mam teściową a w środę i piątek występy dla babć i dziadków...

dzięki za spotkanie!! :-D nigdy więcej Kalimby..

peperka - no to zaoszczędziłaś :/

mnie w przyszłym tygodniu nie pasuje środa.
Jestem pod wieeeelkim urokiem Dominisi :-)

kurka za pozno zagladnelam:/
wprawdzie pracuje ale dzisiaj akurat mialam rano wolne:/

nastepnym razem polecam ursynow;) albo galerie mokotow i sale zabaw, wprawdzie taka se ale na spotkanie w sam raz:)

Mi sie podobalo - dziekuje i to mimo niedoskonalosci lokalu - a w ichniejszym w sklepiku wydalam stanowczo za duzo kasy :-D
Dziubasku nadal wygladasz kwitnaco :) chyba wcale sie nie podlizuje, co ? ;-)

reklama
Ja w przyszłym tygodniu to chyba tylko wtorek mogę, od środy będę być może miała gościa. W poniedziałek i w czwartek Krystian ma akademię w przedszkolu (najpierw Dzień Wyzwolenia Warszawy a potem Dzień Babci i Dziadka). W czwartek mam jeszcze wizytę na dzieciach zdrowych.

Do góry