reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

reklama
Dzięki za zaproszenie, tylko ta Kalimba to kurcze szmat drogi ode mnie, a moja Mała nie lubi takich dłuższych przejażdżek, a niestety w metrze ryczy jak dzika:( więc ja raczej odpadam. Może następnym razem weźmiecie pod uwagę okolice Ursynowa. Tutaj przynajmniej z grubsza się orientuję co i jak. Też jest taka kawiarenka dla mam z dziećmi - Mamma Mia albo baby cafe czy jakoś tak. Może ktoś zna i mógłby polecić. Tak czy siak pomyślcie nad tym bo chciałabym wreszcie poznać internetowe Mamy :)

Oki, to środa. Czy dobrze myślę że jak się jedzie od centrum to skręca się w prawo za Pl.Inwalidów? To nie jest jednokierunkowa?
My też mamy tę zabawkę z Ikea. Dotąd Jeremi się "jedynie" zaplątał.

Peperka, mam nadzieję, że Ci paznokieć nie zejdzie, brrr..
Witaj Cyko;-)

Swoją drogą właśnie sobie uzmysłowiłam, że my z Izą nadal spotykamy się w Warszawskich knajpkach :-).

Peperka ostatnio byłyśmy w KredKafe, przedostatnio byłyśmy w MamaMia :-).
Jeszcze trochę i będziemy mogły przewodnik po Warszawie dla mam z dziećmi napisać :-).

no tak, ale sama wiesz ile nas wtedy bylo ;) wiec takie ciut wieksze to w sumie w mamma mia bylo

co prawda to prawda,

zachęcam do przyjścia na spotkanie nowych dziewczyn, czym więcej tym weselej :-). A zawsze miło poznawać nowe osoby z tego forum.

cyko współczuję, że Ci dziecię się drze w metrze. Mój młodszy pierwszy raz jechał latem i od pierwszego razu był zachwyt. A trochę się bałam, bo przejechałam wtedy prawie całą linię metra i nie wiedziałam jak się będzie zachowywał.
Za to mój bardzo źle reaguje na autobusy. Choć ja staram się zabawić go jakoś, ale w autobusie zawsze mu się włącza marudzenie.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry