reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

reklama
Witam wszystkie dziewczyny.

Piszę pracę magisterską na Wydziale Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji na SGGW w Warszawie. Potrzebuję przeprowadzić ankietę z kobietami w ciąży z rejonu warszawy.Celem ankiety jest zebranie danych o źródłach informacji żywieniowej dla kobiet ciężarnych. Ankieta jest anonimowa i dobrowolna.

Gdybyście mogły pomóc mi w mojej pracy była bym bardzo wdzięczna, odezwijcie się na maila to prześlę wam ankietę.

Mój mail dnaglowska@gmail.com

Z góry dziękuję i pozdrawiam

Cos tu bardzo cicho .... ;-)
Gdzie sie podziewacie dziewczyny?

Dziubasku jutro albo w najblizszym tyg bede jechac na JP kolo Arkadii na pobranie krwii z Julci a- moze zamiast zoo (bo pogoda paskudna) umowimy sie na kawe w Arkadii wlasnie - zreszta chyba tam najczesciej sie spotykalysmy. Co ty na to? Jestescie zdrowi?
Iza moze i ty dołaczysz -???

Patewka, jutro lecimy do Rzeszowa, to nasza pierwsza podróż samolotem z Olafem. Wracamy w niedzielę. W przyszłym tygodniu bardzo chętnie spotkam się na kawie :))))

do arkadii i ja moge sie wybrac w nastepnym tygodniu, o ile juz wyzdrowieje maly, teraz meczymy sie z kaszlem ;/

dziubasek: nie potrzebujesz kremu AA na rozstepy? prawie nie uzywany, kupilam jakos na sam koniec ciazy a szkoda by bylo wyrzucic

Hejka

Ja w mega korkach dzis na kabaty jechalam.. pogoda srednia, wiec widocznosc tez slaba..ehh i wzrok mi niezle polecial po ciazy.. nic nie widze zwlaszcza wieczorem... wiec do okulisty zcas najwyzszy isc.. caly dzien u kolezanki przesiedzialam, Lena wybawila sie z jej cora....
Ja w Arkadii jutro bede...a z Wami jak kobitki??
p.s. min.w carefoure, realu, auchan sa ponoc teraz jakies super ceny na zabawki....

Jutro popoludniebez Leny i znow Kabaty.. moja przyjaciolka otworzyla tam fajny salon fotodepilacji i spa fish :-)

p.s. Kasia Wy zdrowiejcie bo na spacer trzeba isc!!

stopi: teraz maly ma kaszel, nos mu sie odblokowal wiec leje mu sie non stop. na szczescie temp nie juz nie ma. dostalismy jakies takie leki w syropie i podaje sie je dosc ciezko poki co.
gdyby bylo slonecznie i cieplo to bym w weekend z nim wyszla, ale zapowiadaja non stop deszcz :/ wiec jakos po weekendzie sie zlapiemy

do ARkadii się skuszę :-) choć wolałabym na powietrzu.. ale zależy od pogody. Wczoraj był deszcz, ale za to nie wiało, więc cztery godzinki spędziłam na spacerze po centrum wawy.. schodziłam na prawde kawał świata z Gajką W chuście i pod parasolką :-) genialny spacer! jedyny minus, że buty mi przemokły i aż do kostek miałąm mokre skarpety, ale ten spacer był spotnaniczny, więc się pod tym względem nie przygotowałam ;-)

/ macie znajomości w TVN może?/

reklama
Moja mala jeszcze spi... nie obudzila mnie rano wiec ja tez spalam do 11tej:szok: Tylko poszla spac o 1 w nocy... ehh na tych hormonach to ona ma powera .. nie spi w dzien i pozno chodzi spac... do nocy zabawa na calego.. a dwa idze spac dopiero jak ja pojde...jak udaje ze spie a potem wstaje to sie nie daje nabrac...

IZA to zalezy jakich dojsc szukasz w TVN?? od ktorej strony i dot. czego??? bo tam co program to inna redakcja. ja wspolpracowalam z 3 redakcjami, ktore zajmowaly sie konkretnymi programami

o ktorej Wy bedziecie w Arkadii

Ostatnia edycja:
Do góry