reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

reklama
Witam wszystkie dziewczyny.

Piszę pracę magisterską na Wydziale Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji na SGGW w Warszawie. Potrzebuję przeprowadzić ankietę z kobietami w ciąży z rejonu warszawy.Celem ankiety jest zebranie danych o źródłach informacji żywieniowej dla kobiet ciężarnych. Ankieta jest anonimowa i dobrowolna.

Gdybyście mogły pomóc mi w mojej pracy była bym bardzo wdzięczna, odezwijcie się na maila to prześlę wam ankietę.

Mój mail dnaglowska@gmail.com

Z góry dziękuję i pozdrawiam

Cos tu bardzo cicho .... ;-)
Gdzie sie podziewacie dziewczyny?

Dziubasku jutro albo w najblizszym tyg bede jechac na JP kolo Arkadii na pobranie krwii z Julci a- moze zamiast zoo (bo pogoda paskudna) umowimy sie na kawe w Arkadii wlasnie - zreszta chyba tam najczesciej sie spotykalysmy. Co ty na to? Jestescie zdrowi?
Iza moze i ty dołaczysz -???

Patewka, jutro lecimy do Rzeszowa, to nasza pierwsza podróż samolotem z Olafem. Wracamy w niedzielę. W przyszłym tygodniu bardzo chętnie spotkam się na kawie :))))

do arkadii i ja moge sie wybrac w nastepnym tygodniu, o ile juz wyzdrowieje maly, teraz meczymy sie z kaszlem ;/

dziubasek: nie potrzebujesz kremu AA na rozstepy? prawie nie uzywany, kupilam jakos na sam koniec ciazy a szkoda by bylo wyrzucic

Hejka

Ja w mega korkach dzis na kabaty jechalam.. pogoda srednia, wiec widocznosc tez slaba..ehh i wzrok mi niezle polecial po ciazy.. nic nie widze zwlaszcza wieczorem... wiec do okulisty zcas najwyzszy isc.. caly dzien u kolezanki przesiedzialam, Lena wybawila sie z jej cora....
Ja w Arkadii jutro bede...a z Wami jak kobitki??
p.s. min.w carefoure, realu, auchan sa ponoc teraz jakies super ceny na zabawki....

Jutro popoludniebez Leny i znow Kabaty.. moja przyjaciolka otworzyla tam fajny salon fotodepilacji i spa fish :-)

p.s. Kasia Wy zdrowiejcie bo na spacer trzeba isc!!

stopi: teraz maly ma kaszel, nos mu sie odblokowal wiec leje mu sie non stop. na szczescie temp nie juz nie ma. dostalismy jakies takie leki w syropie i podaje sie je dosc ciezko poki co.
gdyby bylo slonecznie i cieplo to bym w weekend z nim wyszla, ale zapowiadaja non stop deszcz :/ wiec jakos po weekendzie sie zlapiemy

do ARkadii się skuszę :-) choć wolałabym na powietrzu.. ale zależy od pogody. Wczoraj był deszcz, ale za to nie wiało, więc cztery godzinki spędziłam na spacerze po centrum wawy.. schodziłam na prawde kawał świata z Gajką W chuście i pod parasolką :-) genialny spacer! jedyny minus, że buty mi przemokły i aż do kostek miałąm mokre skarpety, ale ten spacer był spotnaniczny, więc się pod tym względem nie przygotowałam ;-)

/ macie znajomości w TVN może?/

reklama
Moja mala jeszcze spi... nie obudzila mnie rano wiec ja tez spalam do 11tej:szok: Tylko poszla spac o 1 w nocy... ehh na tych hormonach to ona ma powera .. nie spi w dzien i pozno chodzi spac... do nocy zabawa na calego.. a dwa idze spac dopiero jak ja pojde...jak udaje ze spie a potem wstaje to sie nie daje nabrac...

IZA to zalezy jakich dojsc szukasz w TVN?? od ktorej strony i dot. czego??? bo tam co program to inna redakcja. ja wspolpracowalam z 3 redakcjami, ktore zajmowaly sie konkretnymi programami

o ktorej Wy bedziecie w Arkadii

Ostatnia edycja:
Do góry