reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

O widze że Arkadia kusi :-D;-) To co poniedzialek ?
Ja bede starala sie dojechac wczesniej - kolo 10 na pobranie krwi, potem bardzo chetnie sie z Wami zobacze. Dziubaska i Ize znam wiec tylko stopi i peperka beda dla mnie zagadka. Umowimy w jakims charakterystycznym miejscu - zeby nie glowkowac :tak:

A wczoraj (nieopatrzenie) samochodem do pracy pojechalam - na rozmowe z szefem. W jedna strone 2h, powrot 1,5. MASAKRA :angry: Stopi co do tego salonu chetnie sie podpytam :) I mam wrazenie ze jak pada - wawa zawsze bardziej sie korkuje.
Dziubasku wysokich lotów ;)
Iza 4 h spacer - podziwiam, w tvn nikogo nie znam, czyzbys chciala jakas afere pokazac?

Ostatnia edycja:
reklama
patewka - aferka? hehe, nieee:-D
chodzi mi o "między kuchnią a salonem' z 28.października, bo byłyśmy tam z Gajką, a nawet nie widziałam :confused2: chodzi o 5 minut nt blw..
stopi - gdyby Ci się udało, to byłoby boosko!!

Cześć dziewczyny, dawno mnie tu u was nie było, ale może jeszcze któraś mnie pamięta. Ja mam do was pytanie, bo niestety potrzebna mi niania - muszę wrócić do pracy, na dodatek do pracy która nie ma stałych godzin! raz będzie to 8 innym razem może mniej a może i wcale ! no dramat! nie wiem gdzie szukać jakiejś sprawdzonej opiekunki. Ceny tez mnie powalają za te opiekunki - wierzyć mi się nie chce, no ale cóż jak mus to mus. Może macie jakieś znajome nianie?
Gaja - cały czas cię podziwiam za to chodzenie w chuście, ja od dawna już nie mogę nosić malucha - 11 kg waży ale przy 9 kg już sprawiało to mi straszny ból, nie wiem czy coś robię ciągle nie tak - jak na maksa dociągam to czuję ulgę ale nie na długo, po 10 minutowym spacerze potem dwa dni wstać nie mogę :)
Mój maluch raczkuje, wstaje i chodzi wzdłuż mebli i za pchaczem, ale nie chce sam chodzić ani się puścić :( Gaja pewnie Gaja już biega ?

Maria - szkoda, że nie udało nam się spotkać, może coś bym podpowiedziała z wiązaniem ;-)
Gaja jak chce pobiec, to na kolanach. CHodzi raczej statecznie ;-) zwłaszcza, że zwykle coś wtedy niesie, więc się stara nie upuścić, hehe
niani z Wawy żadnej nie znam.. a kiedy wracasz do pracy? ile masz czasu na szukanie niani?

takie pytanie z innej beczki, wiecie jak sie fachowo nazywaja takie podkladki drewniane na bok fotela/kanapy zeby mozna bylo jakis kubek postawic? nie wie jak to dokladniej wytlumaczyc. bede musiala kupic cos takiego a nawet nie wiem o co sie pytac :)

Iza - w grudniu wracam :( szybciutko, mam jedną panią na oku, ale to tak ostatecznie.
Peperka - pierwsze słyszę o czymś takim, jedyne co mi wchodzi do głowy to tacka:)

reklama
Do góry