reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

Zeby tylko Gai pełno nie było :-ppokaze jak to Jula w upały biega po chacie, zajada z miseczki na ziemi owoce i jest git.:-D
Zobacz załącznik 262242Zobacz załącznik 262243 CSC_1805a.jpg

ps. na uszko tez nie poradze bo my nigdy nie chorowalismy ani starszaki ani Jula, odpukac....

Ostatnia edycja:
reklama
Fajna te Wasze dzieciaczki:-)
A my z uchem idziemy w piątek do lekarza.
I dziś wypatrzyłam kolejny ząb- nastepna górna dwójka. Jak zębów przez 8 miesięcy nie było, tak teraz się wszystkie na raz sypnęły:no:

patewka - ale Julci włoski urosły, fiu fiu :-) Gaja też zjada drobniejsze smakołyki z otwartej rączki jak Julcia na zdjęciu,

jojka - jakie ma szczupłe nóżki Basia elegantka ;-)

dobrze, że popadało, ochłodziło się przyjemnie..

Baska miala cudny kapelusz i wygladała przeslicznie. A jak zniosła msze?
Z tym ochłodzeniem to sciema ;-), tylko zza chmur slonce wyjrzy i znowu jest goraco.

W przyszłym tygodniu bede miala na glowie tylko 1 dziecie, bo starszaki na koloniach beda - moze spotkanie zorganizujemy ? :-D Kto chetny?

My odpadamy, bo jedziemy nad morze. Trochę jestem przerażona, bo nie dość,że podróż 7 godzin, to jeszcze kupa piachu do zjedzenia:-)

A msze Baśka ładnie zniosła- miałam dużo zabawek, więc się bawiła;-)

ojtak trochę piachu nie zaszkodzi :) Jojka Baśka ma świetną ta fotkę i te nóżki :) i juz stoi.
ja też jadę za tydzien w weekend i jestem przerażona i wolałabym żeby mały juz raczkował - no ale może to i lepiej że będzie mniej mobilny - mniej piachu sie naje, a my do przyczepy kempingowej jedziemy więc tez jestem przerażona co to będzie bo Bartek się budzi na każdy szelest i jest coraz gorzej, zaraz się okaże że przez dwa tygodnie oczu nie zmrużymy :)

My jedziemy tylko na tydzień, więc mam nadzieje, że jakoś to przeżyjemy;-)
Baśka już zaczyna łazić trzymając się stołu,a jak znajdzie frajera, to każe trzymać się ze ręce i chodzić po całym domu. Już mi plecy wysiadają... A na plaży, to nie wiem jak będzie, szczególnie, że mają być mega upały, i pewnie w południe to będę siedzieć w lesie, a tam tyle szyszek i igieł do zjedzenia:no:

reklama
Witam po wakacjach :-)

ehh ja juz nie moge sie doczekac wyjazdu, ale my jedziemy dopiero 21 sierpnia :/ a poki co bede sie smazyc w warszawie

mój dopiero 21 wraca... ale może wcześniej uda mi się gdzieś bryknąć z dzieciakami

Ogólnie jednak planuję Warszawę i okolice...

Do góry