reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

Zeby tylko Gai pełno nie było :-ppokaze jak to Jula w upały biega po chacie, zajada z miseczki na ziemi owoce i jest git.:-D
Zobacz załącznik 262242Zobacz załącznik 262243 CSC_1805a.jpg

ps. na uszko tez nie poradze bo my nigdy nie chorowalismy ani starszaki ani Jula, odpukac....

Ostatnia edycja:
reklama
Fajna te Wasze dzieciaczki:-)
A my z uchem idziemy w piątek do lekarza.
I dziś wypatrzyłam kolejny ząb- nastepna górna dwójka. Jak zębów przez 8 miesięcy nie było, tak teraz się wszystkie na raz sypnęły:no:

patewka - ale Julci włoski urosły, fiu fiu :-) Gaja też zjada drobniejsze smakołyki z otwartej rączki jak Julcia na zdjęciu,

jojka - jakie ma szczupłe nóżki Basia elegantka ;-)

dobrze, że popadało, ochłodziło się przyjemnie..

Baska miala cudny kapelusz i wygladała przeslicznie. A jak zniosła msze?
Z tym ochłodzeniem to sciema ;-), tylko zza chmur slonce wyjrzy i znowu jest goraco.

W przyszłym tygodniu bede miala na glowie tylko 1 dziecie, bo starszaki na koloniach beda - moze spotkanie zorganizujemy ? :-D Kto chetny?

My odpadamy, bo jedziemy nad morze. Trochę jestem przerażona, bo nie dość,że podróż 7 godzin, to jeszcze kupa piachu do zjedzenia:-)

A msze Baśka ładnie zniosła- miałam dużo zabawek, więc się bawiła;-)

ojtak trochę piachu nie zaszkodzi :) Jojka Baśka ma świetną ta fotkę i te nóżki :) i juz stoi.
ja też jadę za tydzien w weekend i jestem przerażona i wolałabym żeby mały juz raczkował - no ale może to i lepiej że będzie mniej mobilny - mniej piachu sie naje, a my do przyczepy kempingowej jedziemy więc tez jestem przerażona co to będzie bo Bartek się budzi na każdy szelest i jest coraz gorzej, zaraz się okaże że przez dwa tygodnie oczu nie zmrużymy :)

My jedziemy tylko na tydzień, więc mam nadzieje, że jakoś to przeżyjemy;-)
Baśka już zaczyna łazić trzymając się stołu,a jak znajdzie frajera, to każe trzymać się ze ręce i chodzić po całym domu. Już mi plecy wysiadają... A na plaży, to nie wiem jak będzie, szczególnie, że mają być mega upały, i pewnie w południe to będę siedzieć w lesie, a tam tyle szyszek i igieł do zjedzenia:no:

reklama
Witam po wakacjach :-)

ehh ja juz nie moge sie doczekac wyjazdu, ale my jedziemy dopiero 21 sierpnia :/ a poki co bede sie smazyc w warszawie

mój dopiero 21 wraca... ale może wcześniej uda mi się gdzieś bryknąć z dzieciakami

Ogólnie jednak planuję Warszawę i okolice...

Do góry