reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

reklama
stopi: na 5 pietrze. moze jakos przez okno wlazlo? bo tak to w kuchni chyba tylko przez okap by moglo wlezc, bo to jedyne takie "polaczenie" z reszta bloku. dzis przygotuje na noc pulapke z miodem, zobaczymy czy duzo tego wylezie; poki co szczeline zakleilam tasma to nic nie wylazlo w nocy ;)

myślę, że też w łązience masz wywietrznik ;)
ale lepiej nie zaklejaj szczelnie, bo to niebezpieczne.. chyba, że okna uchylone będziesz miała ciągle..

u mnie pojawiają się raz na jakiś czas w jednej z łązienek tylko. Pojawiają się, czyli udaje mi się przyłapać jakiegoś jak usiłuje się schowac... ale nic z tym nie robię :/ powinnam?

Ale jest zla..... wynik moczu zly tzn. ja wiem,ze to moja wina, bo zle pobralam (podalam sie wczoraj i w woreczek jej zlapalam mocz, teraz mam za swoje).... i co jutro mam znow od rana lapac mocz do pojemnika, zeby zwerfikowac wynik :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Najgorsze, ze ona do poludnia siku nie prawie nie robi:-(ehh znow wesolo bedzie:-D:-D:-D:-D:-D

Stopi - trzymam kciuki za kolejna probe z moczem, wiem jakie to trudne bo w szpitalu kazali mi łapać...
A o rybikach serio pisałam - znajomi sie pozbyli jak totalny remont podłóg zrobili :sorry:
Iza - Tobie tez dam znać jak już do zoo postanowie sie wyrwac :tak:
Dziewczyny a planujecie juz wakacje? Jakie macie pomysły dokąd się wybrac z maluchami?

reklama
Patewka - rzeczywiscie Dzien Ziemi to imieniy Gai :) dziekujemy za życzenia :)

my jedziemy na przełomie lip/sie nad polskie morze do Gąsek k/Mielna. cisza, mało ludzi, tylko jedno miejsce z badziewiem, 20 m do plazy, domek, zaniegi kosmetyczne, program odchudzaniA, ogniska, cień na plaży od wysokich sosen na wydmach ... booosko :-D
a na czerwcowy wekend do mrągowa smigamy :) Hotel Mrongovia**** - Mrągowo. | Weekend czerwcowy Mazury.

Do góry