reklama
peperka
Fanka BB :)
stopi: na 5 pietrze. moze jakos przez okno wlazlo? bo tak to w kuchni chyba tylko przez okap by moglo wlezc, bo to jedyne takie "polaczenie" z reszta bloku. dzis przygotuje na noc pulapke z miodem, zobaczymy czy duzo tego wylezie; poki co szczeline zakleilam tasma to nic nie wylazlo w nocy
peperka
no tak, mam, ale do lazienki kawal drogi z kuchni a nigdzie indziej tego robactwa nie ma. nic to, bedziemy walczyc
Ale jest zla..... wynik moczu zly tzn. ja wiem,ze to moja wina, bo zle pobralam (podalam sie wczoraj i w woreczek jej zlapalam mocz, teraz mam za swoje).... i co jutro mam znow od rana lapac mocz do pojemnika, zeby zwerfikowac wynik Najgorsze, ze ona do poludnia siku nie prawie nie robi:-(ehh znow wesolo bedzie
peperka
nie zazdroszcze.. ale mam nadzieje ze uda ci sie zlapac i w nastepnym tygodniu juz spacery bedzie mozna wznowic (o ile pogoda na to pozwoli..)
pulapka na rybika zastawiona. ciekawe czy sie pojawi
pulapka na rybika zastawiona. ciekawe czy sie pojawi
Patewka
Mama Juleczki w sumie 3ki
Stopi - trzymam kciuki za kolejna probe z moczem, wiem jakie to trudne bo w szpitalu kazali mi łapać...
A o rybikach serio pisałam - znajomi sie pozbyli jak totalny remont podłóg zrobili
Iza - Tobie tez dam znać jak już do zoo postanowie sie wyrwac
Dziewczyny a planujecie juz wakacje? Jakie macie pomysły dokąd się wybrac z maluchami?
A o rybikach serio pisałam - znajomi sie pozbyli jak totalny remont podłóg zrobili
Iza - Tobie tez dam znać jak już do zoo postanowie sie wyrwac
Dziewczyny a planujecie juz wakacje? Jakie macie pomysły dokąd się wybrac z maluchami?
Patewka
Mama Juleczki w sumie 3ki
IZA -czy Twoja Gaja to przypadkeim dzisiaj imienin nie ma? Jesli tak słodkie całuski przesyłamy z Julcią
reklama
Patewka - rzeczywiscie Dzien Ziemi to imieniy Gai dziekujemy za życzenia
my jedziemy na przełomie lip/sie nad polskie morze do Gąsek k/Mielna. cisza, mało ludzi, tylko jedno miejsce z badziewiem, 20 m do plazy, domek, zaniegi kosmetyczne, program odchudzaniA, ogniska, cień na plaży od wysokich sosen na wydmach ... booosko
a na czerwcowy wekend do mrągowa smigamy Hotel Mrongovia**** - Mrągowo. | Weekend czerwcowy Mazury.
my jedziemy na przełomie lip/sie nad polskie morze do Gąsek k/Mielna. cisza, mało ludzi, tylko jedno miejsce z badziewiem, 20 m do plazy, domek, zaniegi kosmetyczne, program odchudzaniA, ogniska, cień na plaży od wysokich sosen na wydmach ... booosko
a na czerwcowy wekend do mrągowa smigamy Hotel Mrongovia**** - Mrągowo. | Weekend czerwcowy Mazury.