reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

Stopi ja teraz tego Ikeowskiego (białego plastikowego) nie testowałam ale Krystian mi kiedyś prawie z niego wypadł w IKEI, jakoś tak się przechylił, że całe poleciało na bok razem z nim, od tej pory traktowałam je jako bardzo niestabilne i już w niego go nie wsadziłam nigdy.

reklama
witam wszystkie mamy... ja od niedzieli również jestem mamą... póki co mam mało czasu na swoje sprawy, ale że na babyboom jestem od dawna postanowiłam się przywitać... może znajdę jakieś mamy z mojej okolicy... póki co uczę się "obsługi" mojego skarba... mam nadzieję, że niebawem opanuję to na tyle, aby ogarnąć sprawy bieżące... a jest ich trochę...

Witam serdecznie i pozdrawiam. Zycze miłego i udanego weekendu. Pogoda wreszcie piekna. Czytam was wieczorakami ale odpisac nie mam czasu. Przepraszam. U nas tak srednio na jeza. Maksymilian znowu nie chce jesc i czasem mam dosc z Antosiem jes oki chco zazdrosc o braciszka dalej trwa. Moze macie jakies rady dla niejadka . Jedzenie łyzeczka nie wchodz w gre bo Maksio juz na widok łyzeczki prycha

Dziubasek, czy Ty przypadkiem nie byłaś w mojej okolicy w sobotę???
Na wakacje planów niestety nie mamy, ale marzę sobie o Mierzei Wiślanej i wypadzie na kajak nad Krutynię. Chociaż na chwilę:zawstydzona/y: Mój mąż oczywiście uważa, że nie ma takiej potrzeby gdy pod lasem się mieszka,poza tym tarasy trzeba obłożyć i znów kasa pójdzie.
Kici69, gratuluję maleństwa:-) Oby się zdrowo chowało.
Agamir, widzę, że nasze myśli odnośnie nazywania dzieci krążą takimi samymi torami:tak: Mój syn ma na imię Jeremi Stanisław;)

Witam serdecznie i zycze miłego i udanego tygodnia.

Malina chiałam aby Antos mia na pierwsze Jeremi ale maz chiał Antoni i ustąpiłam. Jeremi i Stanisław piekne imiona . Moj brat miał na imię Stanisław

Kici69 gratuluję :)))
Malina byłam :))) W sobotę wybraliśmy się na wycieczkę na ruiny zamku w Czersku, zapakowaliśmy Olafa w chustę – Daniel nosił jako pierwszy :)))- i zwiedzaliśmy i podziwialiśmy widoki :))) Fajnie było! Nawet nakarmiliśmy się na łonie natury, a potem odwiedziliśmy tych znajomych koło Ciebie! A co, widziałaś nas? :)
Wczoraj też spacerowaliśmy lasami pod Mińskiem Mazowieckim za to :)))
A poniżej kilka fotek z sobotniego spacerku!
My do tej pory co roku jeżdziliśmy ze znajomymi na spływ Krytunią :))) ale w tym roku? Jak spływać z Olafem???

Załączniki

• Kopia IMGP2888.jpg
    Kopia IMGP2888.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 20
  • Kopia IMGP2907.jpg
    Kopia IMGP2907.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 28
  • Kopia IMGP2908.jpg
    Kopia IMGP2908.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 21
  • Kopia IMGP2974.jpg
    Kopia IMGP2974.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 23
  • Kopia IMGP2952.jpg
    Kopia IMGP2952.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 19
  • Kopia IMGP2859.jpg
    Kopia IMGP2859.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 23
  • Kopia IMGP2931.jpg
    Kopia IMGP2931.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 21
Olafek super!!! a jak ładnie siedzi, fiu fiu :-D fajne wycieczki zrobiliście sobie!! ja od wczoraj z migreną walczę, więc my niestety byliśmy mocno ogranczeni :-(

kici - gratulacje :-D

Dziubasek ale fajna sesja zdjeciowa :) Super wyglądasz, a mały - rozkoszny
Agamir - na niejadka przede wszystkim musisz uzbroic sie w cierpliwosc, ja Jule zagaduje czym sie da - najczęściej np. dajac cos do reki podczas jedzenia. U nas skutkuje, tyle tylko ze co jakis czas trzeba zmieniać podawane do zabawy rzeczy bo się nudzą ;) Wiesz jak Max juz bedzie mial ulubione potrawy, to i zjadac bedzie chetniej :) POWODZENIA.
Starszej córce puszczalam bajki podczas obiadu i jak sie gapila w tv, to wcinala ze az milo ale to było okres około 2 latek. Niejadek jest zresztą do dzisiaj....

dziękuję za miłe przywitanie i gratulacje :-)

dziubasek no to mińsk mazowiecki to jest niedaleko ode mnie :-) widzę, że używasz chusty... zastanawiam się właśnie czy nie nabyć takowej jak mój Kubuś troszkę podrośnie. długo wam zajęło opanowanie techniki wiązania ? a Olaf jest przecudny! uroczy śmieszek z niego.

reklama
Dziubasek, właśnie mi się wydawało, że widzę samochód podobny do Twojego przed domem tych znajomych, o których mi mówiłaś:-) Miałam wysłać sms;ka z zapytaniem, ale Jeremi był już padnięty i trzeba było kąpać i karmić. A Czersk jest piękny:-) W przyszłym tygodniu ma się na zamku odbyć "turniej rycerski".
Jak ostatnio byliśmy nad Krutynią, to widzieliśmy małżeństwo z 3 dzieci, w tym najmłodsze mogło mieć z 6 miesięcy, pływali kanoe z namiotami!!! Wielki podziw!
Spływ z dzieckiem to za wiele jak dla mnie;-) Ale gdzieś nad rzeką sie przyczaić i nawet łódką popływać.. Uwielbiam tamte okolice (szczególnie Krutyń).
Zdjącia super:) Zazdroszczę, że mąż Ci zdjęcia robi.. Mój jest wybitnie anty..
Już wiem dlaczego Jeremi nie przewraca się na brzuch jeszcze! Po prostu zabawki są mało stymulujące dla Niego;-) Komputer za to jak najbardziej!

Ostatnia edycja:
Do góry