reklama
peperka
Fanka BB :)
a cholerstwo jedne. ciekawe tylko jak to przywedrowalo do domu, wilgoci zadnej nie ma, meiszkanie wietrze wiec jakos bardzo goraco nie jest. no i sprzatam przeciez w domu! chociaz od urodzenia synka troche mniej, ale nie to ze jakis brud jest kurka wodna.
Patewka
Mama Juleczki w sumie 3ki
Hej dziewczyny
Julcia jak się budzi z drzemki to z płaczem, z oczu tryska fontanna i nie wiem dlaczego .... o taka proszę jestem jak się obudzę
Peperka - rybiki generanie przykra sprawa, raz się zadomowiły bez remontu podłóg nie ma nadziei na wytępienie, ble...
Co do robactwa mam na balkonie jakąś nieznaną plagę egipską. I też fotę cyknęłam bo toto wyłazi z doniczki od iglaka, pełznie po kaflach i końca nie widać, zamiatam, odkurzam jednym słowem haruję jak ten Kopciuszek .... wrrrr
Pogoda sie popsuła, zaje*iście zimno i pada co chwilę.O przed chwilą nawet grad sypnął...
Mam nadzieję ze ten deszcz zabije moje robale ....
A Zoo odpusciłam tylko na ten tydzień, bo czekam na zamówiony pokrowiec od deszczu na spacerówkę . Ale bardzo chce się z Julą wybrać.
Dziubasku jak bym miała natchnienie na to ZOO - dzwonię do ciebie od razu, mam nadzieje ze tak bez zapowiedzi bedziesz mogla sie wybrac, co? A z Twoją pracą faktycznie kiepsko :-(
Julcia jak się budzi z drzemki to z płaczem, z oczu tryska fontanna i nie wiem dlaczego .... o taka proszę jestem jak się obudzę
Iza - ja myślałam ze trzeba je wytępić, a nie w sieć wrzucacto rybik. Wrzuć w google :-)
Peperka - rybiki generanie przykra sprawa, raz się zadomowiły bez remontu podłóg nie ma nadziei na wytępienie, ble...
Co do robactwa mam na balkonie jakąś nieznaną plagę egipską. I też fotę cyknęłam bo toto wyłazi z doniczki od iglaka, pełznie po kaflach i końca nie widać, zamiatam, odkurzam jednym słowem haruję jak ten Kopciuszek .... wrrrr
Pogoda sie popsuła, zaje*iście zimno i pada co chwilę.O przed chwilą nawet grad sypnął...
Mam nadzieję ze ten deszcz zabije moje robale ....
A Zoo odpusciłam tylko na ten tydzień, bo czekam na zamówiony pokrowiec od deszczu na spacerówkę . Ale bardzo chce się z Julą wybrać.
Dziubasku jak bym miała natchnienie na to ZOO - dzwonię do ciebie od razu, mam nadzieje ze tak bez zapowiedzi bedziesz mogla sie wybrac, co? A z Twoją pracą faktycznie kiepsko :-(
Ostatnia edycja:
Dziewczyny spoko ja z tym zyje juz 4lata , wiec przyzwyczailam sie do zlych wynikow. :-) Poprostu bez zmian, ale przeciez zawsze moglo byc gorzej!! Wiec w sumie jest maly powod do zadowolenia hehe
I uwaga pobralam w koncu mocz malej!!!!! Za 3 h bedzie wynik uffff
MALINA kolkoskopia to ogladanie szyjki macicy za pomoca mikroskopu :-) :-) , nie kolonoskopia (choc kiedys ja mialam jak badali mi jelito hehe )
PEPERKA a na ktorym pietrze Wy mieszkacie??? Moze cos z dworu przyszlo teraz jak sie cieplo zrobilo???
PATEWKA ale Julcia ma sliczne wlosy!!!!!!!!!!!!!!!
I uwaga pobralam w koncu mocz malej!!!!! Za 3 h bedzie wynik uffff
MALINA kolkoskopia to ogladanie szyjki macicy za pomoca mikroskopu :-) :-) , nie kolonoskopia (choc kiedys ja mialam jak badali mi jelito hehe )
PEPERKA a na ktorym pietrze Wy mieszkacie??? Moze cos z dworu przyszlo teraz jak sie cieplo zrobilo???
PATEWKA ale Julcia ma sliczne wlosy!!!!!!!!!!!!!!!
patewka - hahaha tak mi się napisało, dopiero zauważyłam po Twoim poście :-)
a Julcia rzeczywiście - żal za serce chwyta na taką minkę ;-)
no i powiedz mi, jak siębedziez do tego zoo wybierać, bo ja jestem okropnie ciekawa Twojej teorii nt moich chust
u mnie się zabieliło ta trawniku moje pelargonie... ostatnio w ciąży je przed śniegiem z balkony przynosiłąm w pośpiechu )) zaraz poszukam tego posta..
a Julcia rzeczywiście - żal za serce chwyta na taką minkę ;-)
no i powiedz mi, jak siębedziez do tego zoo wybierać, bo ja jestem okropnie ciekawa Twojej teorii nt moich chust
u mnie się zabieliło ta trawniku moje pelargonie... ostatnio w ciąży je przed śniegiem z balkony przynosiłąm w pośpiechu )) zaraz poszukam tego posta..
sawi
szczęśliwa żona i mama
witajcie dawno mnie tu nie było,tyle mam do nadrobienia,nie wiem kiedy ja to przeczytam,
może troche ja napisze jak moja kruszynka się rozwija
mamy juz prawie 5 miesięcy,
je juz kaszkę,zupki domowe,deserki i pije soczki
od dzis na spacerki chodzimy w spacerówce bo nie chce juz w gondoli,denerwuje się że nie widzi nic.
może troche ja napisze jak moja kruszynka się rozwija
mamy juz prawie 5 miesięcy,
je juz kaszkę,zupki domowe,deserki i pije soczki
od dzis na spacerki chodzimy w spacerówce bo nie chce juz w gondoli,denerwuje się że nie widzi nic.
wow to juz raczkuje,silna dziewczynka,moja to jakaś leniwa bo jedyne co robi to tylko od czasu do czasu z pozycji leżącej usiądzie.w koncu całkiem mi ucieknie...
Zobacz załącznik 237782
dziubasek08
Pewnie będę mogła )) bo jak nigdzie nie jadę to spacerują po ZOO lub Parku Praskim. Z pracą kiepsko, choć nie zamierzałam wracać, ale zawsze alternatywa jakaś była, bo nigdy nie wiadomo co będzie.
Julka rzeczywiście chyba pobudek nie lubi, że morze łez wylewa
Olaf też jak wstanie i potem je i przyśnie to jak go budzę (tak spokojnie) to zanosi się strasznie dopiero jak sobie zda sparwę, że wszystko ok i ja się śmieję to się uśmiecha ))
doskonale to pamiętam ))
Dziubasek - to kiepsko z tymi wypowiedzeniami. Beznadzieja - tylu ludzi naraz zostawić bez niczego
A Ty planowałaś powrót, czy wychowawczy?
U mnie w firmie to już od dawno było wiadomo, że tak będzie. Zostaliśmy przejęci 2 lata temu i tak długo to trwało... Powrotu raczej nie planowałam, ale dobrze się czułam mając alternatywę, że w razie czego wrócę sobie na 3/4 etatu...a tak to nic.
dziubasek - duzo jest.. mi sie podobaja te:
'Diamond' wraps bamboo - NATI Sling - Baby Wrap Around Sling Carrier
Chusta do noszenia dzieci, tkana splotem skośno-krzyżowym, bawełna z bambusem - Tęczowa - rozmiar M - LennyLamb.com
a z tą pracą - przykre..
Nati widziałam o tej lennylamb nie słyszałam. Która twoim zdaniem jest fajniejsza, wygodniejsza w motaniu/noszeniu? Ostatnio też zaczęłam rozglądać się za MT, ale to jak Olaf zacznie siedzieć - w tym chyba najbardziej przewiewnie będzie.
Jutro mieliśmy jechać do Rzeszowa na weekand do znajomych i 6-miesięcznego Antosia, niestety odwołany wyjazd, Antoś się rozchorował, szkoda Nastawiłam się na wyjazd...A tak w domu zostaniemy. Myślę, że może coś na szybko wykombinować, ale nie znam w promieniu ok. 200-300 km od Warszawy fajnych miejsc do spędzenia z takim maluchem (oprócz Kazimierza Wielkiego). Może wy macie jakieś pomysły? Z chęcią bym pojechała na tai spontaniczny wypad, tymabardziej, że psychicznie jestem gotowa do drogi
jeszcze nie raczkuje ;-) na razie zaczela podnosic brzuszek do raczkowania i sie buja... ale za to pełza świetnie do tyłu i wiruje wokół własnej osi robi to bardzo szybko :-\ i zupełnie niestety nie interesuje jej siedzenie, woli sie przemieszczać ...wow to juz raczkuje,silna dziewczynka,moja to jakaś leniwa bo jedyne co robi to tylko od czasu do czasu z pozycji leżącej usiądzie.
Nati widziałam o tej lennylamb nie słyszałam. Która twoim zdaniem jest fajniejsza, wygodniejsza w motaniu/noszeniu? Ostatnio też zaczęłam rozglądać się za MT, ale to jak Olaf zacznie siedzieć - w tym chyba najbardziej przewiewnie będzie.
nie mam zdania, bo zadnej nie dotykałam póki co MT dam Ci przymierzyc jak sie spotkamy :-)
dziubasek08
jeszcze nie raczkuje ;-) na razie zaczela podnosic brzuszek do raczkowania i sie buja... ale za to pełza świetnie do tyłu i wiruje wokół własnej osi robi to bardzo szybko :-\ i zupełnie niestety nie interesuje jej siedzenie, woli sie przemieszczać ...
nie mam zdania, bo zadnej nie dotykałam póki co MT dam Ci przymierzyc jak sie spotkamy :-)
)) masz MT???
wrzuć fotkę!
reklama
kpi23
Witam
Podczytuję o Waszych Maleństwach i wspólnych spacerkach i sama nie mogę się już doczekać
Na razie korzystam/ staram się zapamiętać jak radzicie sobie w różnych sytuacjach z Maluchem ...
Podczytuję o Waszych Maleństwach i wspólnych spacerkach i sama nie mogę się już doczekać
Na razie korzystam/ staram się zapamiętać jak radzicie sobie w różnych sytuacjach z Maluchem ...