reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

Patewka, zazdorszczę Barcelony...muszę zacząć sama planowanie wakacji...

Iza, jak Michaś po egzaminie? Stresowałaś się?

Stopi, a te buciki Gucio z dużymi dziurami mogą być fajne na lato. Ja mam te z mniejszymi na taką pogodę jak teraz.

reklama
Patewka: do barcelony mielismy leciec rok temu, ale sie tesciowa rozmyslila :/ w tym roku costa del sol (juz sie nie rozmysli :D ) za ahhh miesiac i 8 dni :D

dziubasek: planuj planuj wakacje, z dzieciakami tez sie da odpoczac :)

hmm dzieko mi wyrwalo klawisz "c" z kalwiatury i cholera nie moge go dobrze wsadzic na miejsce, ciagle lata..
wlasnie przyszla paczka z ameryki i czuje sie jak na swieta z rozpakowywaniem prezentow :)

lolkak to chyba pogoda taka, u mojej też się mega maruda załączyła :confused:
Ja proponuję spotkanie na Tarchominie, pierwsze się wtedy stawimy :-D

czy wie któraś jakie są normy żelaza dla dziecka 8m? Dostałam wydruk z laboratorium i zdążyłam już panikę zasiać w okolicach, a dopiero potem spojrzałam, że normy podane są dla dorosłych. Paranoja:confused2:
Oglądałam dziś buciki ecco w faktory i kosztują ok 130 zł, w naszych osiedlowych sklepach ok 190. Oglądałam wczoraj śliczne buciki z emela, ale moje dziecię ma nogę dużo za małą do najmniejszego rozmiaru :-p

Majka daje mi dziś popalić cały czas wrzeszczy :dry:

Oj mój Bartek od dwóch dni z płaczem zasypia. Pół godz płaczu a potem pada na co najmniej 2 godz. Nie wiem co mu się stało. Może pierwsze ząbki. Nic nie pomaga na ten płacz a czym dłużej nie śpi tym bardziej marudny.

lolkak to chyba pogoda taka, u mojej też się mega maruda załączyła :confused:
Ja proponuję spotkanie na Tarchominie, pierwsze się wtedy stawimy :-D

czy wie któraś jakie są normy żelaza dla dziecka 8m? Dostałam wydruk z laboratorium i zdążyłam już panikę zasiać w okolicach, a dopiero potem spojrzałam, że normy podane są dla dorosłych. Paranoja:confused2:
http://zdrowie.flink.pl/wyniki_badan.php może tu coś znajdziesz.

hej:)
A w jakim wieku masz dzieciaczka:)? Chciałabyś iść z nami czasem na spacerek? Ja mam bliźniaki:)

Wszystko jest w suwaczkach. Jeśli chodzi o mnie to mam 2 synów w wieku 4 lat i 7 miesięcy.

Ale brzydka dziś pogoda!!!

Załączniki

• 20110407388.jpg
    20110407388.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 32
Ostatnia edycja:
dzięki za kciuki! one raczej mnie były potrzebne, niż Michałowi, na egzaminach dzieci rodzice bardziej się stresują ;)

Coś wisi w powietrzu.. Gajka ostatnie dwa dni rozregulowała się zupełnie, sypia tylko raz, przed południem, i niespełna pół godzinki :/ a potem do 22 rozrabia, na końcówce tylko marudna się robi. Może to pogoda, a może trójki idą, bo piąstki pogryzione ma aż, tak do buzi paluchy pcha

zdeterminowana - witaj!

peperka - pochwal się, co z tej paczki wyciągnęłaś :-D kieeedyś taka paczka to były emocje :-)

DZIUBASEK te crocsy ponoc do chodzenia na codzien nie sa dobre dla dzieci w naszym wieku.. tzn nasze dziaciaki (poki chrzaski w stopce sie ksztaltuja ) powinny miec buty z zapietkiem... tak,zeby pietka nie latala..dltego ja malej je schowalam i pozwalam tylko na basen czy chwile po zejsciu po plazy smigac...upatrzylam juz buciki sandalki z przodu zabudowane ze wzmocnieniem, z tylu zapietek (bo zwykly sandalek na pac zabaw linowy odpada) tylko cena tu 200zl... tylko na razie jak mam kupic rozmiar 20 z ktorego Lena w 3tyg wyrosnie to slaby interes... a w 21 jej noga lata...
p.s. a wlasnie nie wiemczy Ci mowilam,ze Lenka maila nakaz chodzenia w butach, jak sie zablokowala psychicznie chodzic sama... tylko buty wlasnie z zapietkiem...wtedy dziekco ponoc czuje sie pewniej i bezpieczniej... u nas sie sprawdzilo jakby co :-)

reklama
w paczce to oczywiscie najwiecej dla Oliwiera - jego ulubione chrupki takie malutkie, jakies rozne przegryzki gerbera typu suszone owoce malutkie. do tego troche zakupow szmatowych. potem moze zdjecie zrobie bo zdazylam juz pochowac wiekszosc :) tylko chyba przesadzilam z rozmiarem butow dla malego bo jakies duze przyszly, pewnie za rok zalozy dopiero.

Do góry