reklama
skup.alicja
totalnie uzalezniona...
Edzia, ja robie za tydzien na Ursynowie. Powiem Ci co i jak po...
skup.alicja
totalnie uzalezniona...
u mnie bedzie skromnie. Dziadkowie, Chrzestni i My. W sumie 11 osob. Robie w Restaurcji Karpielowka i licze ze zamkne sie w 1000 zlotych. No ale o tym to powiem Ci po "fakcie" czyli po przyszlej niedzieli.
anusiakanusia
Styczniowe mamy'06
Czesc,
;D ;D ;D
ja to w zasadzie mama na dniach ;D mam nadzieje, ze juz za pare dni...
Z Rembertowa (za Praga Poludnie dla niezorientowanych ) Pozdrawiam wszystkie mamusie . Ania
;D ;D ;D
ja to w zasadzie mama na dniach ;D mam nadzieje, ze juz za pare dni...
Z Rembertowa (za Praga Poludnie dla niezorientowanych ) Pozdrawiam wszystkie mamusie . Ania
avocado2
Fanka BB :)
Cześć, Warszawianki!
Ja chwilowo mieszkam pod Warszawą z rodzicami - koło Piaseczna. Ale kupiliśmy mieszkanko na Tarchominie (Białołęka) i tam zamieszkamy od kwietnia (taki jest plan). Czy znacie te okolice? Tam chyba sporo młodych małżeństw z dziećmi się wprowadza...
Buziaki,
Ania
Ja chwilowo mieszkam pod Warszawą z rodzicami - koło Piaseczna. Ale kupiliśmy mieszkanko na Tarchominie (Białołęka) i tam zamieszkamy od kwietnia (taki jest plan). Czy znacie te okolice? Tam chyba sporo młodych małżeństw z dziećmi się wprowadza...
Buziaki,
Ania
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Dziewczyny, czy możecie mi pomóc? Nie mam pojęcia gdzie w W-wie [najlepiej na Ochocie] kupic różne przybory dla dziecka na chrzest [gromnica, łańcuszek, jakieś pamiątki...]. Mieszkam tu nie aż tak długo i niestety nic w okolicy nie zauważyłam
Bociania Łąka
Fanka BB :)
Ja i mój ukochany Hubuś szukamy towarzystwa fajnych mam i ich kochanych pociech. Mieszkamy w Ząbkach... ale jestesmy zmotoryzowani, więc odległość nie stanowi dla nas problemu Mamusie, dajcie znać!
reklama