reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

Klinke - w Malinowej pyyyyszne lody, bardzo polecam. Dobrze, że mieszkam dość daleko, bo bym się upasła. A o cukierni Smakołyk nie słyszałam, chętnie przetestuję. ;D

Ciuszki z H&M bardzo lubię, są bardzo ładne, wygodne, funkcjonalne, tak szyte, że na długo starczają, ale nie powiedziałabym, że są tanie. Ale tanie to w końcu pojęcie względne. Ja tam trochę rzeczy dla Bruna kupuję, ale nie wyobrażam sobie skompletowania całej wyprawki w tym sklepie - właśnie ze względu na ceny. Oczywiście, jak się porównuje z Mothercare to już wszystko jest tanie, bo tam ceny mają zazwyczaj z kosmosu.

reklama
Margot, ja tez kupuję w H&M, bardzo mi się podobają i fajnie się "noszą", myślę, że sa jedne z tańszych tej jakości kupuję też w Kaphal i w Cubus, ale te już są sporo droższe, a Mother Care to już abstrakcja...

Najbardziej mi szkoda, jak Wiki wyrasta z tych ciuszków, bo niektóre miała kilka razy i już za małe, a trzeciego dzidziusia nie planuję, no a przy tych cenach szkoda tak poprostu sie tego pozbyć.

Zapomniałam zupełnie że w Kaphalu i Cubusie też są dziecięce ubranka. Muszę je odwiedzić bo moje maleństwo powyrastało nieco z ubranek. Mając 4 miesiące mierzy 69cm ;D
Kupuję mu ubranka na 6-9 miesięcy i są prawie akurat ;)

Witajcie serdecznie, kupuje ciuszkitez na allegro, firmy early days. Jakosc lepsza niz mothercare i duuuzo tansze. No ale ja kupje wtedy tylko nowe, polecam bodziaki krotkim rekawem.
bklinkewiem co czujesz, tez mam duuuza dziewczynke i zawsze mialam sporego chlopca.

a ja polecam lumpex na grochowie!!!!
niektóre ubranka jeszcze z metkami firm: mathercare, early days, next, baby newborn, h&m, gap.
na rondzie wiatraczna.
polecam
wczoraj kupiłam małej reklamówkę piżamek i body za 40 zł!!!!

O tak, moja ciotka tam często bywa i zawsze coś fajnego dla Brunexa wygrzebie. Ostatnio sztruksiki z Mexxa - nawet wolę nie myśleć o cenie nowych ;D

reklama
Witam nowe koleżanki, a wszystkim warszawskim mamom i kandydatkom na mamy życzę Wesołych Świąt, a w Nowym Roku
- samych niskopodłogowych autobusów
- uprzejmych kolejkowiczów w sklepach i urzędach, z uśmiechem przepuszczających ciężarne i matki z dziećmi na ręku
- gładkich chodników i podjazdów dla wózków na każym kroku
- no i co najważniejsze- niech dzieci będą zdrowe i uśmiechnięte
i w ogóle wszystkiego dobrego :)

Do góry