reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
A tak wogole to dzien dobry mowie, jestem zla bo napisalam mega posta i mi go nie wyslalo :baffled::confused:
No to teraz tylko napisze, ze PINKA foty swietne :tak:

Moze wieczorem mnie najdzie to powtorze swojego posta giganta :tak:

Pozdrawiam Was serdecznie!

zalapalam hehe:-)

img2205ni4.jpg

img2053oo9.jpg
img2055bf1.jpg
img1966zg2.jpg

img2105bd1.jpg
img2071qb7.jpg
img2234yn5.jpg

Tygrysek- foty ekstra a to ty ta blondynka??????????? no wlasnie suwaczka nie ma:no::no::no:

Sewa- co to za afera z ta mama martynki???????????? troszku czytałam jakas zakrecona troszku

moja mała zasnela taka umeczona ze nie wiem pewnie za godzine wstaie i o 23 pójdzie spac:szok::szok::szok::szok::szok: ale co miałam zrobic do 20 by nie wytrzymała.............

tygrysek ale z Dawidka przystojniak!! super normalnie a jak siedzi miedzy przyjaciolmi ze stumilowego to wymiata:-)
no i ty tez super mamuska:tak:
ja tez wklejam przez imageshack ale teraz sprobuje przez to co sewa napisala bo nie trzeba zmniejszac:tak:

a o jakiej aferze piszecie to nie mam pojecia, chyba znow cos przegapilam:sorry2:

ja mojego malego trzymam do wieczora bo spal tylko 40min(zawsze 2h)ale jakos narazie daje rade a juz zaraz kapiel...

Dzieki:-)
Z suwaczkiem zrobie cos jutro bo zaraz przyjdzie L. i mnie wygoni od kompa..
Tak Pinka ja to ta blonynka - ale juz niedlugo bo planuje zmiane kolorku i fryzurki...:-)

Martuchaa -Ja tez chyba cos przegapilam, bo tez nie wiem o co chodzi...
Uciekam.milego wieczoru!

reklama
Na BB pojawila sie nowa osoba, ktora ma za duzo wolnego czasu i balagan w glowie :crazy: mamamartynki i @mama22@ to najprawdopodobniej ta sama osoba. Szweda sie po roznych watkach i wypisuje glupoty :baffled:

Ciekawe ile profili sobie jeszcze zalozy :sorry2:

Do góry