reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Martuchaa - generalnie nowy rok rozliczeniowy jest chyba od 5 maja;-)A ten pak odnawiajacy Tax Credit trzeba bylo odeslac do konca lipca chyba.Oni maja spore zamieszanie tam teraz na pewno,bo wiekszosc ludzi jednak wlasnie na ostatni rzut wysyla wiec moze pieniadze niedlugo wplyna.My odsylalismy jakos w maju a i tak mielismy kaske pozniej i dzwonilismy do nich sie upewnic czy papiery doszly bo pieniadze nie:tak:Moze zadzwon i podpytaj to bedziesz spokojna ile i kiedy dostaniesz;-)

reklama
kasia no wlasnie nie wiem czy on w ogole to oddal na czas bo wypelnial w lipcu:dry:(on jest taki zakrecony:wściekła/y::wściekła/y:),w zeszlym miesiacu kasa byla normalnie a teraz juz 5 tyg minelo a nigdy takiego opoznienia akurat u nas nie bylo:baffled:najgorzej ze jak nie oddal to teraz calkiem przepadnie na ten rok!!
chyba faktycznie trzeba przedzwonic!

kurcze zbieram sie od rana na dwor i nie moge wyjsc z domu, ciagle cos:-pa jak u was pogoda? u nas rano padalo ale juz slonce widze;-)

hejka

Marta co do pogody to u nas bez zmian:tak::tak::tak: a z ty tax-em Kasia ma racje w maju jest okres rozliczeniowy moja kumpela tez tego nie zrobiła i jej wstrzymali dzwonila i powiedzieli ze ma czekac na decyzje co i jak:tak::tak::tak:

kurcze powiedzcie mi bo jak nigdy tego nie robiłam ani u nikogo nie byłam....
moja mała w sobote ma roczke wiec wiadomo okno przystrojone itp...i moje pytanie brzmi jak sąsiedzi przychodzą z zyczeniami to co im sie daje ??????????? jakies slodycze czy co? ja ja naprawde nie wiem:no::no::no::no:

Pinka no wlasnie nie wiem, my urodzinki robilismyw PL a jak bylam u kumpeli na 2 latka i oni mieli balony na drzwiach i tez inne takie dekoracje ale nikt nie przyszedl:baffled:
moze dlatego ze krotko mieszkali, nie mam pojecia ...
moze dziewczyny cos doradza...a jak tam przygotowania?
duzo osob bedzie?

Martucha nie tylko 6 osób

wiesz u nas tez moze sie okazac ze nikt nie przyjdzie ale gdyby???????????????? ktos przyszedł to nie chciałabym zaliczyc wtopy:tak::tak::tak:

Pinka super foty, Wiki jest taka sliczniutka nie moge sie na nia napatrzec!!a jaka wojowniczka:-D:-Dtakiego duzego chlopaka leje:no::-D:-D:-D

a co do roczku to faktycznie, lepiej przygotowac jakies slodkosci i kawe bo skoro oficjalnie nie robicie (czy zapraszaliscie gosci ale sie nie okreslili?)to nigdy nic nie wiadomo:tak:

my po spacerku, lece kawke zrobic

dzieki Martuchaa- ja jestem ciekawa jak u nas bedzie kumpela piecze mi torcika zrobimy grila jakąs sałatke tez nie bede wiecej szalec no ale głodny nikt napewno nie wyjdzie:happy::happy::happy: ciekawa jestem jak moja panna sie spisze mam nadzieje ze grzeczna bedzie:tak::tak:

Pinka - wspolczuje takiej imprezy..i tej dziewczynce ze ma takich rodzicow -szczegolnie zachowanie ojca powala...
My wlasnie wrocilismy ze spacerku - i zakupow przy okazji:-)..lenia zalapalam ale pije red bulla wiec powinnam za jakies 15 min miec powera:-D - a to sie przyda bo moje dziecko dzisiaj szaleje na maxa..
A wlasnie wkleje pare fotek bo juz chyba bardzo dawno mojego synka nie widzialyscie....

img2205ni4.jpg
[/URL][/IMG]

reklama
Do góry