reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

strasznei duzo piszecie, ja zalatana jestem i ciagle jakos czasu brak, a wieczorem padam, ale jak dzieci pojda do szkoly, to troche luznej bedzie, zaraz wybieram sie na miasto, zakupki, a nieche mi sie okropnie. starsza nocowala u kolezanki, a chlopcy dokazywali w domu. chcialam se ciut dluzej pospac, ale stredni przyszedl i stwierdzil, ze juz dzieni pora na jedzenia ahha. zmykam sie szykowac. milego dzionka.

Ostatnia edycja:
reklama
Hey dziewczyny :tak:
Melduję się po krótkiej nieobecności na BB :-p Jak tam humorki dzisiaj? My od kilku dni mamy piękną pogodę, więc cieszymy się słoneczkiem :tak::tak::tak:
Pozdrowionka i życzę miłej niedzieli :-)

Witam wszystkich.Znalazłam troche czasu wiec odsapne przed BB.
U nas tez sliczna pogoda.Ale ja padnieta.wczoraj troche pobalowalismy na 18.mialam troche luzu bo moja siostra wziela malego bo tak broji ze ja bym nic nie miala z tej imprezki.
Liczylam na troche odpoczynku ale sie pomylilam.Jak na razie to jedynym odpoczynkiem to byla wizyta u stomatologa.:-D:-D:-D

a u was widze tez sie dzieje.no piszecie tyle ze nie nadazam odpisywac.

dobrze ze tylko dwa tyg bo jka bym mial siedziec tu miesiac to bym sie wykonczyla.
buzka pa mamuski

ooo jakie pustki!!widze ze nie tylko ja mam lenia:sorry2:

po baletach super, normalnie wybawilam sie jak nigdy:-)
wczoraj tez bylismy na festynie, normalnie nie pamietam kiedy mialam tak udany weekend az chce sie zyc:-p

ok lece na plac a wy ruszcie sie i opowiadac jak weekend minal:rofl2:

Pinka jak po roczku?

Hejak babeczki ja dopiero teraz mam chwilke na BB
skonczyłam z prasowanie które mnie powaliło na kolana no ale mam to juz za sobą:tak::tak::tak::tak:

na dwa dni spokój hehe

ogólnie buszowalismy dzis po sklepach po potrzebne pierodly na roczeka nadmuchałam małej dwa balony to szalala jak nie wiem:-D:-D:-D:-D juz widze co to w sobote bedzie:tak::tak::tak::tak:

po roczku u kumpeli masakra jak ja bym miała cos takiego zrobic to nie robiła bym wcale ,powiem wam tylko jedno ojca dziecka to prawie wcale nie było bo z kumplami chlała w garazu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: przyszedł tylko na zdmuchniecie swieczki,reszte mozecie sobie dopowiedziec:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy::crazy: dobrze ze to dziecko nie bedzie pamietalo swoich pierwszych urodzin :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

a pozatym jak ja wracam z imprezy głodna to znaczy ze było do kitu 3 godziny siedzielismy o pucharku loda i kawałku torta:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

niom to tyle focie wstawie potem bo teraz juz mi sie niechce aparatu odpalac
pozdrawiam was serdecznie i do juterka pewnie

Pinka rozwalilas mnie normalnie tym opisem:-D:-D:-D
no trzeba im przynzac ze przesadzili:no::no:
ja bym sie odezwala ze glodna jestem:-D:-D:-D
nawet jak nie mieli kasy to mogli zrobic jakies mini kanapeczki, koreczki albo zamowic pizze:baffled::confused:
ehhh brak slow...
ok lece na tv i lulac bo jakas padnieta jestem!
milego wieczorku!!
i pisac a nie!!!:-p

Pinka rozwalilas mnie normalnie tym opisem:-D:-D:-D
no trzeba im przynzac ze przesadzili:no::no:
ja bym sie odezwala ze glodna jestem:-D:-D:-D
nawet jak nie mieli kasy to mogli zrobic jakies mini kanapeczki, koreczki albo zamowic pizze:baffled::confused:
ehhh brak slow...
ok lece na tv i lulac bo jakas padnieta jestem!
milego wieczorku!!
i pisac a nie!!!:-p

Marta to nawet nie o kase chodzi bo sa nadziani ale skąpi niestety i szczedzą na tej małej jak tylko moga:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ojej dawno mnie tu kobitki nie bylo..... ale nie mialam czasiku.

Teraz pisze, szybko i zwiezle :-D

Jestesmy po chrzcinach Nastusi UFFFFFFF i po roczku Nastusi ....alez bylo fajowo... jak bede miala chwilke to wkleje kilka fotek...
W niedziele juz wracamy do UK... :-( bedzie nam smutno...a raczej Nastce bo tak przyzwyczaila sie to tlumu ludzi w domu :-D . Rano zamiat do mamy rece wyciagac to ona wola WUJA :-D

Nio lece :rofl2:

reklama
Pinka brak slow normalnie!! ehhh nie trawie takich ludzi:no:
moglabym oszczedzac na sobie ale napewno nie na dziecku!!

Gosia czekamy na fotki, zgadza sie te powroty sa najgorsze, Niko zawszedlugo nie mogl sie odnalezc w uk bo tu tez pelno ludzi non stop ...

dziewczyny ktore dostaja child tax mam pytanie, bo teraz jakos trzeba bylo zlozyc nowe podanie do konca lipca i zawsze ja to robilam a teraz Wojtek i nie jestem pewna czy oddal na czas:wściekła/y::wściekła/y:bo juz tydzien temu powinny wplynac pieniadze a jeszcze ich nie ma ... wiecie moze od kiedyjest nowy rok rozliczeniowy?od sierpnia czy od wrzesnia?bo juz normalnie mnie to wkurza wszystko(z nim lacznie:dry:)
macie moze tez jakies opoznienia teraz?

Do góry