tak to ta sama osobaNa BB pojawila sie nowa osoba, ktora ma za duzo wolnego czasu i balagan w glowie mamamartynki i @mama22@ to najprawdopodobniej ta sama osoba. Szweda sie po roznych watkach i wypisuje glupoty
Ciekawe ile profili sobie jeszcze zalozy
reklama
syla333
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny
Ostatnio się obijam troszeczkę na BB, sorki Siostra moja, która była z nami 2 miesiące dziś wróciła do domku, więc ostatnie dwa dni poświęciłam jej więcej czasu...
Pinka szok z tymi urodzinkami, na których ostatnio byłaś. Masakra!!! Dziecko to najważniejsza istotka, dziwię się tym ludziom... A ta Twoja Wikunia to ślicznota taka :-) A co do jej urodzinek, to ja bym przygowała jakieś ciacho i kawkę dla osób, które przyjdą złożyć życzenia małej (tak po polsku).
Tygrysek fajne fotki :-)
Martucha, wiem, że jestem już trochę na BB, ale jakoś od początku nie mogę załapać czy Ty w Polsce już teraz jesteś, czy w Anglii Rozwiejesz moje wątpliwości?
Mala-gorzatka no w końcu dałaś znać o sobie;-)
Sewa, a tą zakręconą mamąna którym forum można znaleźć? Ciekawość mnie zżera co ona takiego wypisuje...
Oki, pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i życzę kolorowych snów.
Ostatnio się obijam troszeczkę na BB, sorki Siostra moja, która była z nami 2 miesiące dziś wróciła do domku, więc ostatnie dwa dni poświęciłam jej więcej czasu...
Pinka szok z tymi urodzinkami, na których ostatnio byłaś. Masakra!!! Dziecko to najważniejsza istotka, dziwię się tym ludziom... A ta Twoja Wikunia to ślicznota taka :-) A co do jej urodzinek, to ja bym przygowała jakieś ciacho i kawkę dla osób, które przyjdą złożyć życzenia małej (tak po polsku).
Tygrysek fajne fotki :-)
Martucha, wiem, że jestem już trochę na BB, ale jakoś od początku nie mogę załapać czy Ty w Polsce już teraz jesteś, czy w Anglii Rozwiejesz moje wątpliwości?
Mala-gorzatka no w końcu dałaś znać o sobie;-)
Sewa, a tą zakręconą mamąna którym forum można znaleźć? Ciekawość mnie zżera co ona takiego wypisuje...
Oki, pozdrawiam Was wszystkie serdecznie i życzę kolorowych snów.
K
konto usuniete
Gość
syla ja w uk bylam dwa lata, tam urodzilam synka i mieszkalam(chociaz co 2 miechy przylatywalam do Polski;-)), teraz w marcu przylecialam tu(czyli do pl)na dluzej, musialam odpoczac od mojego M. i w grudniu kupilam swoje pierwsze mieszkanko takze mialam zajac sie remontem ale juz po tygodniu pobytu moj synek zlamal noge, lezelismy miesiac w szpitalu, pozniej nastepny miesiac mial gips biodrowy(w ogole nie mogl siadac), pozniej badania bo podejrzewali u niego wrodzona lamliwosc kosci stopien II,no i w czerwcu nam skonczyl sie paszport tymczasowy...do uk juz raczej na stale sie nie wybieram(choc nigdy nie mow nigdy)ale przyjezdnie bedziemy jezdzic do M. tak wiec odpowiadajac na twoje pytanie bo jak zwykle sie rozpisalam - jestem w Polsce
a teraz juz lece sie klasc bo nam sie jedna roleta zepsula i Niko wstaje o 7zamiast przed 9
dobranoc laseczki!!
a teraz juz lece sie klasc bo nam sie jedna roleta zepsula i Niko wstaje o 7zamiast przed 9
dobranoc laseczki!!
syla333
Fanka BB :)
Dzięki Martucha za odpowiedź. Ato co napisałaś z nóżką Nikolaska to przykre, ale teraz już wszystko w porządku, mam nadzieję? Pozdrawiam...
K
konto usuniete
Gość
na szczescie okazalo sie ze jest ok, to byly najgorsze chwile w moim zyciu, do tej pory sni mi sie w nocy ten szpital, zdjec z tego okresu nawet nie ogladam, ta bezsilnosc-ze nic nie mozesz zrobic a twoje dziecko cierpi-nie zycze nawet najwiekszemu wrogowi:-(
ok lece spac bo znow wspomnienia wracaja ... najwazniejsze ze z Nikusiem ok
syla a ty mnie tu nie zagaduj bo na jutro zabukuje ci bilet i bedziesz mi dziecko od rana pilnowac a ja pospie:-)
uzaleznionarzucilam fajki(to juz 2 lata i 3 miesiace!!)to teraz BB
ok lece spac bo znow wspomnienia wracaja ... najwazniejsze ze z Nikusiem ok
syla a ty mnie tu nie zagaduj bo na jutro zabukuje ci bilet i bedziesz mi dziecko od rana pilnowac a ja pospie:-)
uzaleznionarzucilam fajki(to juz 2 lata i 3 miesiace!!)to teraz BB
sewa
mamuśka ;-)
syla ta laska pisuje na roznych watkach. Wejdz w jej profil i poczytaj posty .... co ona w nich pisze
Martuchaa nawet nie moge sobie wyorazic co Wy przezywaliscie :-( ale najwazniejsze, ze juz wszystko jest ok. tak trzymac
Pinka ja zrobilabym tak jak radzila syla.... tak po polsku poczestunek dla sasiadow
Dobra ide spac, bo jutro nie wstane
Dobranoc!
Martuchaa nawet nie moge sobie wyorazic co Wy przezywaliscie :-( ale najwazniejsze, ze juz wszystko jest ok. tak trzymac
Pinka ja zrobilabym tak jak radzila syla.... tak po polsku poczestunek dla sasiadow
Dobra ide spac, bo jutro nie wstane
Dobranoc!
K
konto usuniete
Gość
witam z rana, jak zwykle jestem pierwsza
sewa to jeszcze ci dodam ze moj synus lezal w szpitalu na wyciagu, z noga do gory-3 tygodnie nawet nie mialam go na rekach:-(mial dwa razy narkoze bo zakladali mu druty, cos strasznego... dziewczyna wklejalam fotki-ehh nawet nie chce do tego wracac
lece na sprzatanie bo jak sie zasiedze na necie to zaraz bedzie popoludnie ... milego dnia!!
sewa to jeszcze ci dodam ze moj synus lezal w szpitalu na wyciagu, z noga do gory-3 tygodnie nawet nie mialam go na rekach:-(mial dwa razy narkoze bo zakladali mu druty, cos strasznego... dziewczyna wklejalam fotki-ehh nawet nie chce do tego wracac
lece na sprzatanie bo jak sie zasiedze na necie to zaraz bedzie popoludnie ... milego dnia!!
sewa
mamuśka ;-)
Dzien doberek....... przed chwila wywalilo mnie z BB i znowu pisze posta od nowa..... wczoraj mialam to samo nie lubia mnie tu chyba :-(
Martuchaa straszne to co piszesz..... przezyliscie oboje.... na prawde :-( ale tak jak juz pisalam, najwazniejsze, ze juz wszystko jest dobrze
Zaraz kawe wypije i musze sie za sprzatanie brac, a lenia mam gigantycznego
Milego dzionka!
Martuchaa straszne to co piszesz..... przezyliscie oboje.... na prawde :-( ale tak jak juz pisalam, najwazniejsze, ze juz wszystko jest dobrze
Zaraz kawe wypije i musze sie za sprzatanie brac, a lenia mam gigantycznego
Milego dzionka!
heja
u nas pogoda jak zwykle do bani ciemno w domu jak nie wiem ja od wczoraj mam lenia robie tylko to co musze ,stwierdziłam ze generalny porzadek zrobie w piatek przed imprezką bo moje dziecko i tak chatę rozniesie w pył wiec szybciej nie ma sensu jak ja to brzydko mówie (spuszczać;-))
Sewa,Syla- no macie racje zrobie tak jak mówicie ciasto i kawa dla dorosłych a jak przyjda z dzieci to dla nich jakies słodkosci
Martucha-jak tak sprzatac lubisz to zapraszam na piatek do mnie hhhe
a swoja droga przewidujesz spotkanko w poznaniu jak bede???????????????????
ok lece troszku chatke ogarnac tzn jedzenie z podłogi pozbierac bo tak slizgo ze sie zabije heheh
do potem
u nas pogoda jak zwykle do bani ciemno w domu jak nie wiem ja od wczoraj mam lenia robie tylko to co musze ,stwierdziłam ze generalny porzadek zrobie w piatek przed imprezką bo moje dziecko i tak chatę rozniesie w pył wiec szybciej nie ma sensu jak ja to brzydko mówie (spuszczać;-))
Sewa,Syla- no macie racje zrobie tak jak mówicie ciasto i kawa dla dorosłych a jak przyjda z dzieci to dla nich jakies słodkosci
Martucha-jak tak sprzatac lubisz to zapraszam na piatek do mnie hhhe
a swoja droga przewidujesz spotkanko w poznaniu jak bede???????????????????
ok lece troszku chatke ogarnac tzn jedzenie z podłogi pozbierac bo tak slizgo ze sie zabije heheh
do potem
reklama
Podziel się: