reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
A tak wogole to dzien dobry mowie, jestem zla bo napisalam mega posta i mi go nie wyslalo :baffled::confused:
No to teraz tylko napisze, ze PINKA foty swietne :tak:

Moze wieczorem mnie najdzie to powtorze swojego posta giganta :tak:

Pozdrawiam Was serdecznie!

zalapalam hehe:-)

img2205ni4.jpg

img2053oo9.jpg
img2055bf1.jpg
img1966zg2.jpg

img2105bd1.jpg
img2071qb7.jpg
img2234yn5.jpg

Tygrysek- foty ekstra a to ty ta blondynka??????????? no wlasnie suwaczka nie ma:no::no::no:

Sewa- co to za afera z ta mama martynki???????????? troszku czytałam jakas zakrecona troszku

moja mała zasnela taka umeczona ze nie wiem pewnie za godzine wstaie i o 23 pójdzie spac:szok::szok::szok::szok::szok: ale co miałam zrobic do 20 by nie wytrzymała.............

tygrysek ale z Dawidka przystojniak!! super normalnie a jak siedzi miedzy przyjaciolmi ze stumilowego to wymiata:-)
no i ty tez super mamuska:tak:
ja tez wklejam przez imageshack ale teraz sprobuje przez to co sewa napisala bo nie trzeba zmniejszac:tak:

a o jakiej aferze piszecie to nie mam pojecia, chyba znow cos przegapilam:sorry2:

ja mojego malego trzymam do wieczora bo spal tylko 40min(zawsze 2h)ale jakos narazie daje rade a juz zaraz kapiel...

Dzieki:-)
Z suwaczkiem zrobie cos jutro bo zaraz przyjdzie L. i mnie wygoni od kompa..
Tak Pinka ja to ta blonynka - ale juz niedlugo bo planuje zmiane kolorku i fryzurki...:-)

Martuchaa -Ja tez chyba cos przegapilam, bo tez nie wiem o co chodzi...
Uciekam.milego wieczoru!

reklama
Na BB pojawila sie nowa osoba, ktora ma za duzo wolnego czasu i balagan w glowie :crazy: mamamartynki i @mama22@ to najprawdopodobniej ta sama osoba. Szweda sie po roznych watkach i wypisuje glupoty :baffled:

Ciekawe ile profili sobie jeszcze zalozy :sorry2:

Do góry