reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Witam! maly w koncu poszedl na drzemke wiec mam chwilke wolnosci.ufff....
Pinka - slodka niunia...mnie tez nieraz na wspomnienia bierze- szczegolnie ostatnio jak nam sie 2 latka zblizaja...wlasnie wczoraj siedzialam i ogladalam fotki od poczatku...ech az sie lezka w oku kreci...
a tu jeszcze nasze fotki

fotki3ar6.jpg
fotyvt3.jpg

wszystkim milego dnia..ech no i zrobie w koncu cos z tym nieszczesnym suwaczkiem...

reklama
Pinka pamiętam jak to było, ale ten czas leci... A Gwiazdeczkę masz prześliczną , właśnie przeglądałam wieeeeleee postów i foteczki z urodzin.

A tak na wstępie to witam gorąco i przepraszam za tak długą nie obecność... Nic mnie tu nie usprawiedliwia, ale na pewno o Was nie zapomniałam ... Troszkę Was podczytywałam, teraz też dość sporo nadrobiłam.... ależ u Was się działo no i nowe Forumowiczki mamy , a ja jestem nowa dla nich :-D

U nas spokojnie, Bąbel biega, wszędzie się wciśnie, w domu to - mami cycek- nawet do kibelka musi iść za mną :-D:-p, a w parku leci i nie musi mnie widzieć, ale na drabinkach to jeszcze sprawdza czy jestem i go asekuruje :-D. Mówić jak na razie zbytnio nie chce, woli schody i inne tory przeszkód :-D

to my teraz uciekamy na spacerek ...

sewa ja tez mam mega lenia, normalnie od paru dni najchetniej bym lezala(albo siedziala przed kompem)chyba letnie przesilenie:sorry2:

Pinka przecudna ehhh ale ten czas zapiernicza ... teraz juz taka duza pannica...ja w ogole w pierwszym momencie myslalam ze wkleilas fote siostzenicy i mialam pisac ze strasznie do Wiki podobna:-D:-D:-D:sorry2::-p
po oczkach bym ja wszedzie poznala bo sa nieziemskie!!:tak:

tygrysek swietne foty w podpisie, no i nareszcie widac suwaczek:tak:

Mamuska79 daj jakies foty Krsytianka no i zagladaj czesciej obowiazkowo:-)

sprzatania w koncu nie dokonczylam; mialam sie brac za wielka szafe i segregacje ale Niko zaczal marudzic i poszlismy na dwor:sorry2:
lece zrobic kawe bo ciagle mi sie spac chce

Heyka dziewczyny :-)

Martucha strasznie mi przykro z powodu tego co Cię spotkało z Twoim bąbelkiem, ale najważniejsze, że to już przeszłość i, że wszystko jest ok.

A u nas dzisiaj słoneczko świeci, więc byłyśmy na spacerku, posiedziałyśmy troszkę nad morzem...

Oj, Pinka, Tygrysek, ale te Wasze dzieciątka śliczniutkie :-)

Ok, sorki kobitki, ale mam gości, więc muszę uciekać. Zajrzę wieczorkiem i też wkleję jakieś fotki, co by się pochwalić moim maleństwem...

Do potem :-)

Mala-gorzatko widac ze imprezy udane i mala zadowolona:tak:Cudna jest!
Pinka twoja niunia przeurocza,ja mam teraz takiego malego bobasa
Tygrysek widac,ze niezly rozrabiaka z synka,ale tez jest slodki,pasujecie do siebie:tak:
Jakos nie mam czasu tu do was codziennie zagladac,bo maluch mi caly dzien organizuje.Ostatnio i tak bardzo grzeczniutki jest,sam potrafi dluzszy czas w wozku lub na kanapie polezec,pogada cos do siebie,posmieje sie.Rozlozylam mu mate edukacyjna to patrzy sie w zabawki jak zaczarowany i macha tymi swoimi slodkimi odnozami jak szalony.Dzisiaj bylismy na wazeniu i Macius ma 5400g.W dwa tygodnie 800g przytyl:-)

Mala-gorzadka fotki super, a Gwiazdeczce jak ładnie włoski rosną :-). Będzie łamać serduszka facetom :tak:

Martucha i jak tam w pl? Na pewno nie tęsknisz za UK... cała rodzinka na miejscu :tak: i postaram się zaglądać częściej:tak::zawstydzona/y:

1. mniam mniam obiadek, zapatrzona byłam w film a małemu nie nudziło się
2.

Załączniki

• 20080715_0284.jpg
    20080715_0284.jpg
    91,1 KB · Wyświetleń: 27
  • 20080726_0391.jpg
    20080726_0391.jpg
    76,4 KB · Wyświetleń: 27
  • 27072008127.jpg
    27072008127.jpg
    226,3 KB · Wyświetleń: 28