reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Buziaczek wyśledziłam Cię :-D:-D:-D:-D ślicznie wyglądałaś. No, ale żeby zapomnieć o nas i nie pochwalić się takim wydarzeniem :baffled:

Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :tak:

Witajcie mamusie ,u nas dobrze moja fasolka sie rozwija ,buziaczku bardzo ladne zdiecia ,bardzo ladnie wygladalas ,jak wesele wybawilas sie ,WSZYSTKIEGO NAJLEPRZEGO NA NOWEJ DRODZE ZYCIA (spoznione ale szczere ):tak: ,my z mezem w czwartek lecimy do polski ale tylko na 3 dni ,odwiedzimy polskiego ginekologa ,wiec trzymajcie sie mamusie cieplo ,dozobaczenia po powrocie , pozdrowie polske od was pa ;-)

Witam
Weekend minął a tu nadal bez zmian :-(. Ale nie dziewie się, same przeprowadzki, szkoła, praca itd. każdy zabiegany. Mam nadzieje że tu jeszcze zajrzycie mamusie :-p;-)... A u nas spokojnie, coś mi się zdaje że teraz na mojego małego kolej z walką z chorubskiem, kilka razy już kaszlnął.... okaże się jutro :-(.

Buziaczek ślicznie wyglądałaś, tworzycie śliczną pare, i jeszcze raz gratuluje :tak::-D:-)
Agnes2606 to kondycje masz dobrą, cały czas biegając za pociechą :-D. Prześlij fotke swojej strojnisi :tak::-)

Mala-gorzatka gwiazdeczka prześliczna

uciekam na wątek "spotkania ", może są już fotki z ostatniego spotkanka ;-)

Kolorowych snów

Czesc Dziewczyny

Buziaczek -bardzo ladne zdjecia ,fajnie wyszlas na zdjeciach to dobrze ze wszystko ci sie udalo .
U mnie wszystko ok ,za 2 tygodnie wrescie sie wyprowdzamy do wiekszego i ladniejszego domku ,bedziemy mieli daleko do centrum jakies 20 minut drogi ale cos za cos ,tu mialam tylko 5 minut ,ale jakos da sie wytrzymac ,mam nadzieje ze bedzie wiecej spokoju .Wiecej napisze pozniej ,Pozdrawiwm was
Teraz chce sprawdzic czy mi cos wyszlo ............

Załączniki

• beautiful_tuesday.gif
    beautiful_tuesday.gif
    96,3 KB · Wyświetleń: 46
buziaczku swietnie wygladals jak krolwena, jak patrze na wasze zdjecia to lezka wspomnien sie odzywa....jeszcze raz gratulacje

Buziaczek - fotki super!I oboje wygladaliscie pieknie!Rozpromienieni ze hej:tak::tak::tak:Jeszcze raz NAJLEPSZE ZYCZENIA NA NOWEJ DRODZE ZYCIA!!!

Maxin - spotkanko super,Weronika padla od razu i spala do wieczora:-D:-D:-D A na zajeciach z basenu nie bylismy,poniewaz bojler sie zepsul i byla zimna woda i byly odwolane:-:)crazy:Ale jutro M ma wolne i jedziemy na zwykly basenik i sie popluskamy troszeczke:tak::tak:;-)
No czytalam wlasnie tez na Waszym blogasku ze Natka cos maruderek ostatnio jest:-(Moze po prostu taki moment ma i Jej przejdzie.Ale faktycznie,jak sie teraz przyzwyczai znowu do zasypiania z Toba to moze ciezko Jej byc samej zasypiac...
Moze faktycznie sie czegos w snie przestraszyla i teraz sie boi zasypiac:confused:A co do brzuszka i biegunki to mam nadzieje ze przejdzie...Napisz jak tam i czy juz lepiej!A jak Ty sie czujesz?Serducho juz calkiem sie uspokoilo czy dokazuje jeszcze?

Mamuska-zdrowka dla kruszynki zycze!!! Szkoda ze M przegral mecz,ale nie bede ukrywac,ze to fajnie ze dziewczyna pokazala co potrafi:-D:-D:tak::tak:i ograla facetow;-)

My ogladamy TV sobie i zaraz ide sie kapac.Weronika cos grzeczna ostatnio i slicznie je:tak::-)I nauczyla sie dawac buske,tzn jak prosze o buziaczka to otwiera szeroko buzie i przytyka mi do ust i jest to baaardzo zabawne:-D:-DA juz szczegolnie fajnie wyglada:-D:-D:-D
Zycze milej nocki maluszkom i mamuskom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry