reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

toola wooooooow jaka wielka chatka, my teraz mamy pewnie ponad 70m, a ja nie nadazam za gonieniem za Patim :-D co dopiero przy takim metrazu ;-)jak tam plany na swieta?? koniecznie musimy sie spotkac, ja sie zatrzymuje na ulicy Zurawinowej, wiesz moze czy to blisko do was??
maxin wiesz Pati tez ma olbrzymie problemy ze spaniem w dzien, ad 4 dni nie spal w ogole :szok: no ale za to rano budzi mnie dopiero o 10 wiec nie mam co narzekac :tak:a na zajady jest dobra masc polska Termotentoil, sprawdze czy ja mam. Zaproszenie na kawke nadal aktualne, wiec jakby co odbieresz sobie ja u mnie ;-):-)
buziaczku piekna z ciebie panna mloda, wygladalas przeslicznie :tak:super, ze imprezka sie udala!!!

reklama
Ametka dzieki za zaproszenie na pewno juz niedlugo sie u was zjawimy;-)

toola super jeszcze pol rok i wielkie starana sie rozpoczna,troszke zazdroszzce;-)

Witam
A MY MAMY PIERWSZY ZĄBEK :-D:-). Myślałam że i jego grybka dopada, bo taki marudny i temperaturka podniesiona a tu taka niespodzianka :-) :shocked2:. Ale się ciesze, tym bardziej że to ja pierwsza zauważyłam :tak:. Bidulek męczył się troszke ze spaniem popołudniu, ale później dziąsełka posmarowałam żelem przeciwbólowym i sobie smacznie śpi.

agnieszka1_w@onet.eu widze że przejełaś pałeczke od Justynki i wklejasz ciekawe fotki, super :tak:
Maxin uważaj na siebie, pij jakieś ziółka uspakajające. Może tym razem do szpitala idź z tym bólem. Może tam szybciej pomogą. A Stokrotce mam nadzieje że szybko minie i będzie znów spokojnie.
Toola wow! Takie duże, ale faktycznie jak planujecie powiększyć rodzinke to warto. A z ogarnięciem wszystkiego na pewno dasz sobie rade :tak::-)
Izka0401 byłaś z tym u lekarza? Mnie również bolały plecy jak mały był mniejszy, od tego schylania się nad nim. Dbaj o siebie.
Olis nie ma to jak mała odskocznia, mi czasami tego brakuje, dobrze że M jest super i czasami siedzi przy małym a ja na dyskoteke.

Kolorowych snów

Anetka ja mieszkam na Wyżynach, ale nie ma dla mnie problemu zeby sie ruszyc gdziekolwiek, mozemy sie tez spotkac u moich rodzicow. Sa bardzo goscinni i uwielbiaja dzieci. W Fordonie jest fajny park rozrywki dla dzieciakow, to tez bylby fajny pomysl zeby moze tam sie wybrac, tylko nigdy tam nie bylam i nie wiem czy nasze maluszki sie klasyfikuja na tamtejsze rozrywki.

Mamuśka79 gratulacje dla zabka!! jaka to radosc jak sie odkryje, u nas odkryl dziadek :baffled: tak sie nie mogl doczekac ze ciagle sprawdzal, a akurat wtedy my mieszkalismy u rodzicow, takze nietypowo

dobra mykam do pracki bo Krysia zajeta z tata jakimis wyglupami i mam chwile :cool2:

Witam ja na momencik , bo Moja placzusia zasnela.:sorry2:
Dziekuje za komplemenciki. Blanki zdjecie wkleje na zamkniety;-).

Dziewczyny jak sie maja wasze maluszki w taka pogode? choruja?:confused:

Moja Blaneczka wczoraj dostala 3 szczepioneczki, wyjatkowo byla dzielna, mniej plakala niz jak dostala 2 :szok: a nastepne dopiero w wieku 12 miesiaczkow.:cool2:
Czy wy szczepilyscie na cos dodatkowow swoje dzieciatka ? jesli tak to na jakie choroby?? bo ja nie wiem jak to jest ...w Pl ciagle dzieci szczepi sie a tutaj taka przerwa?:szok::confused::sorry2:

Po za tym Blaneczka moja maluka ciagle placze:-(, ma stan podgoraczkowy od paru dni, budzi sie w nocy i w dzien z placzem, podkasluje sobie ale to :sorry2:nie jest nie pokojacy kaszel-taki suchy-moze od gawozenia?, sen ma nie mocny ,marudna jest strasznie, slini sie i wklada wszystko do buziuni a jak cos za bardzo pzygryzie to placze,paluszki i raczki wiecznie mokre, slinka kapie wszedzie...czy to zabkowanie?????????? podaje jej calpol to zasypia:sorry2::baffled::confused:, ale cycusia nie chce z butli troszke pociagnie i zaraz placze...nie wiem co jest....jak myslicie...nie widze zeby dziasla byly:-( napuchniete , a moze nie umiem patrzec ??? jejku .....co robic? kupic masc na dzisaelka? zel? a jaki? jaki jest najlepszy ??? ratunkuu.....:-:)-:)-(

Napiszcie cos....czekam

Dziewczyny dzięki, teraz to już się chyba skończy zabawa w gryzienie brody, wyskakuje już ząbek i moze capnąć mnie mocno :-D. Bo zawzięcie oddawał mi podgryzanie brudki :-D:-):-)

Buziaczek przykro mi spowodu Blaneczki, niestety nie wiem co Ci doradzić ale na pewno dziewczyny coś będą wiedziały :tak:

Buziaczku.... hmmm nie ma mnie w watku zamknietym :-( wiec nie zobacze Blani w tym weselym stroju :-( .

Szczepienia... ja dodatkowo szczepie swoja mala na gruzlice i zoltaczke, bo tu nie ma tego w kalendarzu szczepien a w Polsce dzieci sa na to szcepione. Ponadto w czasie pobytu w Polsce bede mala szczepic na rotawirusa bo tu nie ma tych szczepionek.

Moja mala narazie poki co jest zdrowa. Fakt dzis miala nie najlepszy dzien...darla sie niemilosiernie, cos w dzien nie potrafi spac, strasznie sie denerwuje gdy jest spiaca a wieczorem jest juz tak zmeczona ze kladzie sobie raczki na oczka i powolutku bez lulania zasypia.

wklejam zdjęcie mojego rozrabiaki, który przebudza się między 2.00-4.00 w nocy by się troche pobawić i iść spać. Jednego razu mnie zawołał bo pewnie stwierdził że w takim bałaganie nie będzie spał :-D:szok::-D:szok::-D:shocked2:

Załączniki

• IMG_1028.jpg
    IMG_1028.jpg
    69,9 KB · Wyświetleń: 37
reklama
Mamuska - mam takie same lozeczko dla Blani :-)....nie wiem czy to dobre ze twoj maluch ma lozeczko przy telewizorze....i to glowka tak blisko....:confused::sorry2: promieniowanie itp. chyba ze jak jest w lozeczku to nie jest wlaczony tv?

sorry...:sorry2: nie wiem, nie chce byc jaka przemadrzala czy cos , zeys zle nie pomyslala ze zwracam Ci uwage :no::happy2: ...ale Moja tesciowka krzyczala jak chcielismy Blanke umiescic kolo plazmy:dry:....ale tez nie az tak blisko jak wasze stoi.

Pozdrawiam , sliczna ma poscielke synio, niezly z niego psotnik:cool2::cool2::cool2:

Do góry