reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Mam do Was ogromna prosbe!

Czy ktoras z Was wysylala kiedykolwiek pieniadze z konta hsbc na konto polskie? Jesli tak to czy mozecie mi wytlumaczyc jak to sie robi?

Harsharani najlepiej skorzystać z usług 1st contact korzysta się z nich tanio, łatwo i przyjemnie. Polecam w 100%. Jest tam nawet polska obsługa.

reklama
ja wlasnie wrocilam ze szkoly....ale odskocznia az milo sie chodzi:)))
u nas wszystko oki Oli rosnie jak na drozdzach...szkoda tylko ze takie zimno bo syncio uwielbia dworek,ale zamierzamy z powrotem zaczac chodzic na zajecia lepsze to niz siedziec w domku

buziaczek-wygladalas cuuudnie!!!!!!!!!!!!!!!

katarzyna s-widze ze basenik wam spasowal..szkoda tylko ze dzis odwolali,ale ci dobrze ze twoj facet ma na tyg wolne

mamuska-zdrowka dla syncia zycze zeby chorubsko go nie zlaapalo

pozdrawiam reszte mamusiek-oj cichawo u nas cichawo

dobrej nocki!!!!!!!!!!!

Buziaczku zdjecia sa cudne!:-)sliczna z was parka.
aaaaaaa jeszcze domagam sie zdjecia Blaneczki w pieknym ubranku weselnym.

Witam wszystkich z rana.Mnie nadal bola plecy.jak mnie złapie ten ból to tak trzyma z 5 dni.
Maxin to nie od karmienia.Mam bardzo wygodny fotel do karmienia.

buziaczku śliczne zdjecia, ja też jestem ciekawa jak Blania wygladała.Fajnie że wszystko poszło ok i jesteś zadowolona.

zmykam leżeć pa

Wrocilam z urlopu i pracuje ostro nad raportem.

PINKA dopiero przecyztalam dokladnie co sie u was dzialo, lzy leca jak grochy, dobrze ze juz wszystko ok, a z ciebie dzielna kobitka

BUZIACZEK slicznie wygladalas, podziwiam jak to dokladnie zaplanowalas i jaki super ci wyszedl efekt!!

my juz niedlugo przeprowadzka, wszyscy sie dziwia ze do tak duzego domu, ale wiezcie mi nie bylo innego wyboru!! nie ma tu malych mieszkanek, tak buduja i musielismy wybrac z tego co oferuja, w sumie nie cieszy mnie 95m2 sprzatania z bieganiem po schodach + dbanie o ogrod, bo mam duzo innych obowiazkow i sie przyzwyczailam do 75m2 flat, ale poniewaz planujemy wiecej dzieci to chyba dobra inwestycja na przyszlosc, pozatyyn przeprowadzka wymuszona bo landlord sprzedaje flacik :tak:

W Irlandii bylo slicznie, taki mix kontynentu i Anglii :-D ale cieszymy sie ze jestesmy spowrotem w Holandii

Buziaczku - faaaaaanastycznie wygladalas...rozpromieniona ze hej !

Toola - inwestycja napewno dobra ! A TY ciagle taka busy...nawet zaczynam watpic ze na urlopie wypoczywasz ;-)

Lece z mala na krotki spacerek...ale najpiew butla :-)

witam laski
ja na momencik,dzis nie za bardzo sie czuje,znowy bol powrocil,ostatnie nocki sa ciezkie wiec padam.Nawet w dzien Natalcia ma problem z zasnieciem,walczy i walczy a ja niewiem czemu:sorry2::-( Natalki brzuszek juz ok,z zajadem wciaz wlczymy.

Buziaczke piekne foteczki i cudny dzien,na pewno nigdy go nie zapomnicie,a mala dam wygladal uroczo jak ksiezniczka:-)

Toola niezla maja tam chaty:szok: ale masz racjie jak szykujcie wieksza gromadke to bedzie ja znalazl,a kiedy nastepne???

Katarzyna dzieki,ze o mnie pytasz,dzis jest jeden z tych dni do d...ale coz robic trzeb zyc dalej,to chyba faktycznie na tle nerwowym

mykam do mojego skarba,bo plakusi,a czas drzemki

papa

Maxin moja w dzien tez ostatnio spi co 2 raz bo po prostu nie jest zmeczona :tak: widac w tym wieku nie wszystkie dzieci spia tyle ile bysmy chcieli, dzis moja mama mi powiedziala ze ja od 1.5 roku tez nie spalam, (chyba ze wyjatkowo byl ruchliwy poranek) wiec nie ma co zmuszac, wazne zeby w nocy byl wypoczynek
A ty znowu serducho?

oficjalnie planujemy starania od czerwca :D jak Krysia bedzie miala 2 latka i mam nadzieje ja jakas posadke nareszczie na stale

reklama
Czesc Wam Ja tylko na chwile zeby sie przywitac ,pozniej napisze pa.

Załączniki

• pink_and_purple_welcome.gif
    pink_and_purple_welcome.gif
    29,7 KB · Wyświetleń: 53
Do góry