reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Witam Was ja tylko na chwile nie mam za bardzo czasu zeby pisac codziennie
Buziaczku Chcialabym Tobie i twojemu mezowi zyczyc Wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia
Wielu miodowych dni
Wspolnych radosci bez trosk
Spelnienia wymarzonych chwil
Oby sprzyjal wam los.:tak:

Wyslalam ci kartke mam nadzieje ze dojdzie ,Pozdrawiam Cie serdecznie i do zobaczenia.
Pozdrawiam Was dziewczyny ,czytam wasze ,odpisze w inny dzien .Zycze Dobrejnocy pa

reklama
witam ja na momencik, dopiero wstalam :-Dzmykam sie kapac...:tak:
i juz po wszystkim a dzis pprawinki:-p:-), DZIEKUJE za ZYCZENIA!!!
Tak doszla karteczka Agnieszko. DZiekuje bylam mmile zaskoczona.:szok:
bylo swietnie poplakalam sie jak wyszlam z urzedu, jak nam rodzina skladala zyczenia, wiecej szczegolow we wtorek bo dzis mamy gosci jeszcze.
NIGDY NIE NAJADLAM SIE TYLE STRESU.:no::szok:
NOI JESTEM MEZATKA!!!!! I SZCZESLIWA MAMUSIA !!!!!:tak::tak::tak:;-):-)

pozdrawiam.

Buziaczku ogromne gartulacje i wszytskiego najlepszego na nowej drodze zycia!:-)

Szczescia duzo duzo milosci radosci zdrowia wszytskiego co najwspanialsze niech wam sie wiedzie!

Witam,
a tu spokojnie jak w każdy weekend :-p:tak:.... a dla mnie weekend będzie jutro bo jutro M ma wolne :-)
Dzisiaj leniuchowaliśmy w domu, dostałam @ i do tego straszny kaszel. Od razu zadawkowałam sobie leki i myśle że jutro będzie oki :tak:.
A jak u Was weekend? Buziaczek czekamy na fotki i pisz jak było :tak:

reklama
mondaysun.gif

Czesc Mamuski, rzeczywiscie strasznie cichutko tutaj, ja niestety odpadam teraz na spotkanko, leb mam 6/9 przez ta przeprowadzke, nie wiem co zrobic z tymi wszystkimi rzeczami bo wszystkiego nie jestesmy w stanie zabrac ze soba, bedziemy wysylac paczkami. Chcialam zamowic transport ale gosciu krzyknal 800 :szok:wiec to troszke za duzo, zostały paczki :sorry:.
Wogole jakis podly nastroj mam, wiec (zagladac zagladam, czytam was codziennie) nie udzielam sie bo nie chce go rozsiac, bo tym tez sie mozna zarazic hihi:tak:.

BUZIACZKU czekamy z niecierpliwoscia na zdjecia.

Cmokaski dla wszystkich. Naraski.

Załączniki

• S8003481.JPG
    S8003481.JPG
    67,6 KB · Wyświetleń: 28
Do góry