reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Buziaczek wyśledziłam Cię :-D:-D:-D:-D ślicznie wyglądałaś. No, ale żeby zapomnieć o nas i nie pochwalić się takim wydarzeniem :baffled:

Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :tak:

Witajcie mamusie ,u nas dobrze moja fasolka sie rozwija ,buziaczku bardzo ladne zdiecia ,bardzo ladnie wygladalas ,jak wesele wybawilas sie ,WSZYSTKIEGO NAJLEPRZEGO NA NOWEJ DRODZE ZYCIA (spoznione ale szczere ):tak: ,my z mezem w czwartek lecimy do polski ale tylko na 3 dni ,odwiedzimy polskiego ginekologa ,wiec trzymajcie sie mamusie cieplo ,dozobaczenia po powrocie , pozdrowie polske od was pa ;-)

Witam
Weekend minął a tu nadal bez zmian :-(. Ale nie dziewie się, same przeprowadzki, szkoła, praca itd. każdy zabiegany. Mam nadzieje że tu jeszcze zajrzycie mamusie :-p;-)... A u nas spokojnie, coś mi się zdaje że teraz na mojego małego kolej z walką z chorubskiem, kilka razy już kaszlnął.... okaże się jutro :-(.

Buziaczek ślicznie wyglądałaś, tworzycie śliczną pare, i jeszcze raz gratuluje :tak::-D:-)
Agnes2606 to kondycje masz dobrą, cały czas biegając za pociechą :-D. Prześlij fotke swojej strojnisi :tak::-)

Mala-gorzatka gwiazdeczka prześliczna

uciekam na wątek "spotkania ", może są już fotki z ostatniego spotkanka ;-)

Kolorowych snów

Czesc Dziewczyny

Buziaczek -bardzo ladne zdjecia ,fajnie wyszlas na zdjeciach to dobrze ze wszystko ci sie udalo .
U mnie wszystko ok ,za 2 tygodnie wrescie sie wyprowdzamy do wiekszego i ladniejszego domku ,bedziemy mieli daleko do centrum jakies 20 minut drogi ale cos za cos ,tu mialam tylko 5 minut ,ale jakos da sie wytrzymac ,mam nadzieje ze bedzie wiecej spokoju .Wiecej napisze pozniej ,Pozdrawiwm was
Teraz chce sprawdzic czy mi cos wyszlo ............

Załączniki

• beautiful_tuesday.gif
    beautiful_tuesday.gif
    96,3 KB · Wyświetleń: 43
buziaczku swietnie wygladals jak krolwena, jak patrze na wasze zdjecia to lezka wspomnien sie odzywa....jeszcze raz gratulacje

Buziaczek - fotki super!I oboje wygladaliscie pieknie!Rozpromienieni ze hej:tak::tak::tak:Jeszcze raz NAJLEPSZE ZYCZENIA NA NOWEJ DRODZE ZYCIA!!!

Maxin - spotkanko super,Weronika padla od razu i spala do wieczora:-D:-D:-D A na zajeciach z basenu nie bylismy,poniewaz bojler sie zepsul i byla zimna woda i byly odwolane:-:)crazy:Ale jutro M ma wolne i jedziemy na zwykly basenik i sie popluskamy troszeczke:tak::tak:;-)
No czytalam wlasnie tez na Waszym blogasku ze Natka cos maruderek ostatnio jest:-(Moze po prostu taki moment ma i Jej przejdzie.Ale faktycznie,jak sie teraz przyzwyczai znowu do zasypiania z Toba to moze ciezko Jej byc samej zasypiac...
Moze faktycznie sie czegos w snie przestraszyla i teraz sie boi zasypiac:confused:A co do brzuszka i biegunki to mam nadzieje ze przejdzie...Napisz jak tam i czy juz lepiej!A jak Ty sie czujesz?Serducho juz calkiem sie uspokoilo czy dokazuje jeszcze?

Mamuska-zdrowka dla kruszynki zycze!!! Szkoda ze M przegral mecz,ale nie bede ukrywac,ze to fajnie ze dziewczyna pokazala co potrafi:-D:-D:tak::tak:i ograla facetow;-)

My ogladamy TV sobie i zaraz ide sie kapac.Weronika cos grzeczna ostatnio i slicznie je:tak::-)I nauczyla sie dawac buske,tzn jak prosze o buziaczka to otwiera szeroko buzie i przytyka mi do ust i jest to baaardzo zabawne:-D:-DA juz szczegolnie fajnie wyglada:-D:-D:-D
Zycze milej nocki maluszkom i mamuskom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry