Witam kobietki
Kasiulka wszystkiego naj na nowej drodze zycia, by nigdy slonce nie przestalo Wam swiecic, byscie sie zawsze kochali tak mocno jak wtedy gdy sie poznaliscie, by nigdy nie zabraklo zrozumienia i radosci. Zyczy Wam cala moja rodzinka
Oliwierku wszystkiego naj naj naj duzo usmiechu i beztroski, by Twoje dzicinstwo bylo kolorowe i by omijaly Cie troski.
Mam chwilke, bo mala zasnela wiec moge napisac co u nas. Wiec jestesmy na odwyku telewizyjno - komputerowym. Kilka dni temu zauwazylismy u Mayi cos w rodzaju tiku nerwowego takie potrzasanie glowa. Najpierw stwierdzilismy, ze to pewnie nic, ale nie ustepowalo wrecz odwrotnie. Dopatrywalismy sie wszystkiego poczytalismy troche skontaktowalismy sie z pediatra i neurologiem w Polsce kazali obserwowac, ale na razie totalny szlaban na media. Caly dzien siedzimy przy radiu. Moze to byc po porstu nauka nowego ruchu a ze jeszcze nieporadana to wychodzi jak tik nerwowy, moze to byc spowodowane wychodzeniem zebow, moze to byc spowodowane niewyksztalceniem sie jeszcze dostatecznym spojen nerwowych, w najgorszym wypadku cos co sie okropnie nazywa padaczka fotogenna, ale to juz raczej wykluczylismy. Nawet widzimy lekka poprawe, wrecz zaczyna wykorzystywac to ze jest pod tak ciagla obserwacja. Najgorsze to bylo sluchac od lekarza o tych rodzajach padaczek i sa nawet takie bezobjawowe, ale na razie nie bierzemy teog pod uwage. Z drugiej strony taki odwyk dobrze nam wszystkimzrobi.;-)Poza tym pogoda caly czas do bani i ja nieldugo w domu zwariuje.
Kasiulka dziekuje za wsparcie, i jeszcze raz wszystkiego naj
Maja gratuluje poczatkow raczkowania, niedlugo nie nadazysz za Martusia, dziekuje za mile slowa
Maxin Cudownie, ze Natalka ma sie dobrze, a jak Wy nic na was nie przeszlo? Jak nie to bardzo dobrze.
Agnes2606 przykro mi bardzo z tego powodu, tak jak powiedzial moj maz, ze najlepiej zalatwiac takie cos na miejscu, bo pozniej to sie wymiguja jak moga, ale wam zycze by sie udalo wszystko zalatwic pozytywnie
Iskierka to ty sportsmenka jestes, ja uwielbiam dwie rzeczy indoor cycling (spinning) i bieganie, zreszta bedac instruktorka fitness to zobowiazuje, choc ostatnio kondycja nie taka jak kiedys, ale nie jest zle
Pinka nono to chyba juz Twoja godzina na porod, daj znac nam jak najszybicje co i jak.
przepraszam ze nie odpisuje kazdej, ale jak odwyk to odwyk;-) niedlugo znow sie odezwe, oby jak najszybciej. Milego dnia i oby ten deszcz w koncu sie wyniosl od nas