reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

katrina23 witaj:tak:
niunka ja nie smarowałam niczym. Jak odpadł kikut to przestałam pępuszek w sposób specjalny traktować.
Dziękuje za zyczenia:tak::-D

reklama
Witajcie dziewczyny!!!Po dluuuugim dla mnie weekendzie !Mielismy na przechowanie dwoje dzieci znajomego(wlasciwie nastolatkow 15 i 17),bo stracil prace pokoj i nie mial ich gdzie ulokowac!Wiecie jek czasem u niektorych bywa wiec co mielismy zrobic....ale juz mam cisze i spokoj w domku:happy2:
Kasiulka 0901-witaj po przerwie iWIELKIE GRATULACJE:"BADZCIE DLA SIEBIE NAJLEPSZYMI MALZONKAMI,PRZYJACIOLMI,KOCHANKAMI...BADZCIE DLA SIEBIE WSZYSTKIM!!!!"
Katrina 23-witaj na forum!!!

kochanemu Oliwierkowi z okazji pierszych urodziny zyczymy z calego serduszka

milosc.gif

Żyj tak aby każdy kolejny dzień
był niesamowity i wyjątkowy.
Wypełniaj każdą chwilę tak
aby potem wspominać ja z radością.
Czerp energię ze słońca,
kapiącego deszczu i uśmiechu innych.
Szukaj w sobie siły,
entuzjazmu i namiętności.
Żyj najpiękniej jak umiesz.
Po swojemu. Spełniaj się.
urod0003.gif

wspanialego dnia zyczy NATALINKA I MAXINKA

Maggusia pelna mobilizacja,cwicz cwicz na pewno lepije sie poczujesz,a Brianek co noz wymysla nowe rzeczy co:-DMoja tez ostatnio psoci,wczora milam taki dzien,jak nigdy plakala co chwilke jak zwracalismy jej uwage,wchodzila na meble,otwierala szafki,niepoznawalm swojego dziecka,w samochodzie sceny:szok: dziwne to...

Pinka czekam na ta dobra wiesc,trzymamy kciuki za szybki porod i foteczki kruszynki:tak:

isierka,fajne masz zainetersowania,ja widze po sobie nie cwiczac mam humory i jakos tak zle sie czuje,jak blam abrdziej aktywna fizyznie(w sumie jestem,ale to nie to samo co zmeczyc sie np.grajac w siatke,czy pogimnastykowac sie)

a moja glowa to wiesz,ja zawsze mam z nia problemy,czeto mam migreny,no coz jakos z tym trzeba zyc.A kawy nie pije wiec nic nie pomoze:no:

kasiulka Gartulacjie Mrs;-) tego co naj na NOWEJ DRODZE ZYCZIA;-)cUDNIE WYGLADALISCIE:tak::-)

Katrina 23 witam witam i gartuluje slicznego dzidziusia:-)

Maja jak Martusia raczkuje pewnie na calego???

Olis dzis cudny dzien,choc szkoda,ze mamcia juz wyjechala,super z niej kobieta wic wclae sie nie dziwie ze bedzie ci jej brakowac i bedziesz tesknic

Olcia i jak dalas sobie rade z nastolatkami???Jak syncio???

U nas ok spokojna niedziele,choc polowe sedzilismy w aucie,a wieczorem ogladalismy filmy,a ja w nocy milam takie koszmary,snilo mi sie,ze zwolnili mnie z pracy i wogole namieszalo mi sie pozadnie w zyciu:happy2:
Natalka juz dobrze wrocila do dawnego rytmu cieszy mnie w koncu jest zdrowa:tak::-D:-)

do uslyszenia pozniej

Witam jak zwykle z kawką w ręku:-)

Dla OLIWIERKA wszystkiego Naj Naj Naj samych radości, beztroskiego dzieciństwa, zdrówka i milości:-)

Kasiulka 0109 ogromne gratulacje i dużo szczęścia i milości dla Was:tak:

Niunka19-82 ja też nie smarowalam niczym jak już odpadl pępek.

Katrina23 witaj na forum:-)

Olcia23 to mialaś wesoly weekend i dobry uczynek zrobilaś:tak:

Pinka mam nadzieję, że już na porodówce:tak:

Maxin78 cieszę się, ze Natalka już wrócila zupelnie do zdrówka, nie ma to jak zdrowe dziecko:tak: a co do zachowania to najlepsze dobiero przed nami;-) Ala jak skończyla dwa lata to potrafila się bez powodu z minuty na minutę polożyć na ziemi i plalać i nie szlo jej uspokoić, teraz też placze na zawolanie, jak coś jest nie po jej myśli, ale przynajmniej można jej wytłumaczyć i szybko przestaje po zawarciu "ugody";-) Co do ruchu to jak nie moglam ćwiczyć po cc to mnie nosilo, wszystko mnie bolalo, kręgoslup, nogi puchly, normalnie rozsypka, a jak tylko wrócilam do aktywności to i od razu humor lepszy, i czlowiek sprężysty i więcej się chce:tak::tak: no i muszę znaleźć sobie kogoś do tenisa, bo mój M. nie gra, a Ala bardzo chce, ale za malutka;-)
brakuje mi zwyklego roweru tutaj i muszę się w kosu skusić i zakupić jakiś rower fajny z siedzonkiem dla Ali i będziemy sobie śmigać
Milego dnia dla Wszystkich:-)

Dla malego Oliwierka w Dniu Pierwszych Urodzinek

Niech Ci słonko ciepło gra,
niech Twój uśmiech długo trwa,
nie trać swej wesołej minki,
dziś są Twoje Urodzinki!

Wszystkiego co najpiekniejsze,
zdrowka,beztroskiego i radosnego dziecinstwa
oraz samych super przyjaciol
zycza
Izusia z Oskarciem

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA OLIWIERKA Z OKAZJI PIERWSZYCH URODZINEK:-):-):-):-)

KASIULKA GRATULUJĘ, WSZYSTKIEGO DOBREGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA:-):-):-)

witajcie:happy:
Jestem dzisiaj strasznie zła:-(, w piątek jechałam sobie autkiem ze sklepu i jakiś taksówkasz wjechał mi w auto czołowo, bo wymijał jakieś samochody stojące na ulicy, jechał moim pasem, ja na szczęście go w porę zauważyłam i stanęłam a on głupek gadał sobie z pasażerami i nawet nie spojrzał na drogę i buum, nawet nie zdążyłam zareagować, to były dosłownie sekundy:no: A najgorsze jest to, że dzwonimy dzisiaj do niego żeby podał nam dane z ubezpieczenia i odebrała jego córka, powiedziała, że tata jest na urlopie i mamy więcej nie dzwonić, bo to była moja wina:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Kurcze nie wiem co teraz, autko roztrzaskane, może nie tak bardzo, ale znając mechaników tutaj to zapłacimy za to majątek:szok: Jak tylko mój M wróci z pracy to chyba pójdziemy na policję, bo nie mam zielonego pojęcia co teraz, bezczelne babsko:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Przepraszam, że nie odpisuję każdej, ale same rozumiecie, ze nie mam jakoś weny twórczej:-(, sorki, że tu tak smucę, ale wkurza mnie jak ktoś się tak zachowuje:sorry:

Sto lat Oliwierku, wspaniały roczniaku:tak:
Z okazji Twego Święta życzę Ci:
Aby jedynymi łzami, które pojawią się w twych oczach
Byly kryształowe łzy szczęścia
Aby radosnego uśmiechu na twej twarzy
Nie zakryły cieżkie chmury smutku
Aby płatki róż wyscielały drogę twego przeznaczenia
A szczęście, zdrowie, radośc i miłośc były przeznaczeniem twych dni

okazyjne__1_.gif

reklama
Witam wszystkich po weekendzie.

Kasiulka wszystkiego nanj naj na nowej drodze życia.

Katrina23 witaj na forum.

Iskierka ja czekałam na pralke z argosu 28 dni. Przywieźli na ostatni dzień ale zadzwonili wcześniej aby sie umówić.
Tu to na wszystko trzeba czekać. KUpiliśmy wózek w mothercare to też musiałam czekać tydzień.dzisiaj rano dopiero przywieźli. a na sklepie stał to sprzedać nie mogą. Ja też lubie kupić najlepiej w sklepie bo można obejrzeć i podotykać. no ale takie życie.

Pozdrawiam wszystkich srdecznie. Pogoda znowu deszczowa. trzeba spedzić dzień w domciu.

Do góry