reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

katrina23 witaj:tak:
niunka ja nie smarowałam niczym. Jak odpadł kikut to przestałam pępuszek w sposób specjalny traktować.
Dziękuje za zyczenia:tak::-D

reklama
Witajcie dziewczyny!!!Po dluuuugim dla mnie weekendzie !Mielismy na przechowanie dwoje dzieci znajomego(wlasciwie nastolatkow 15 i 17),bo stracil prace pokoj i nie mial ich gdzie ulokowac!Wiecie jek czasem u niektorych bywa wiec co mielismy zrobic....ale juz mam cisze i spokoj w domku:happy2:
Kasiulka 0901-witaj po przerwie iWIELKIE GRATULACJE:"BADZCIE DLA SIEBIE NAJLEPSZYMI MALZONKAMI,PRZYJACIOLMI,KOCHANKAMI...BADZCIE DLA SIEBIE WSZYSTKIM!!!!"
Katrina 23-witaj na forum!!!

kochanemu Oliwierkowi z okazji pierszych urodziny zyczymy z calego serduszka

milosc.gif

Żyj tak aby każdy kolejny dzień
był niesamowity i wyjątkowy.
Wypełniaj każdą chwilę tak
aby potem wspominać ja z radością.
Czerp energię ze słońca,
kapiącego deszczu i uśmiechu innych.
Szukaj w sobie siły,
entuzjazmu i namiętności.
Żyj najpiękniej jak umiesz.
Po swojemu. Spełniaj się.
urod0003.gif

wspanialego dnia zyczy NATALINKA I MAXINKA

Maggusia pelna mobilizacja,cwicz cwicz na pewno lepije sie poczujesz,a Brianek co noz wymysla nowe rzeczy co:-DMoja tez ostatnio psoci,wczora milam taki dzien,jak nigdy plakala co chwilke jak zwracalismy jej uwage,wchodzila na meble,otwierala szafki,niepoznawalm swojego dziecka,w samochodzie sceny:szok: dziwne to...

Pinka czekam na ta dobra wiesc,trzymamy kciuki za szybki porod i foteczki kruszynki:tak:

isierka,fajne masz zainetersowania,ja widze po sobie nie cwiczac mam humory i jakos tak zle sie czuje,jak blam abrdziej aktywna fizyznie(w sumie jestem,ale to nie to samo co zmeczyc sie np.grajac w siatke,czy pogimnastykowac sie)

a moja glowa to wiesz,ja zawsze mam z nia problemy,czeto mam migreny,no coz jakos z tym trzeba zyc.A kawy nie pije wiec nic nie pomoze:no:

kasiulka Gartulacjie Mrs;-) tego co naj na NOWEJ DRODZE ZYCZIA;-)cUDNIE WYGLADALISCIE:tak::-)

Katrina 23 witam witam i gartuluje slicznego dzidziusia:-)

Maja jak Martusia raczkuje pewnie na calego???

Olis dzis cudny dzien,choc szkoda,ze mamcia juz wyjechala,super z niej kobieta wic wclae sie nie dziwie ze bedzie ci jej brakowac i bedziesz tesknic

Olcia i jak dalas sobie rade z nastolatkami???Jak syncio???

U nas ok spokojna niedziele,choc polowe sedzilismy w aucie,a wieczorem ogladalismy filmy,a ja w nocy milam takie koszmary,snilo mi sie,ze zwolnili mnie z pracy i wogole namieszalo mi sie pozadnie w zyciu:happy2:
Natalka juz dobrze wrocila do dawnego rytmu cieszy mnie w koncu jest zdrowa:tak::-D:-)

do uslyszenia pozniej

Witam jak zwykle z kawką w ręku:-)

Dla OLIWIERKA wszystkiego Naj Naj Naj samych radości, beztroskiego dzieciństwa, zdrówka i milości:-)

Kasiulka 0109 ogromne gratulacje i dużo szczęścia i milości dla Was:tak:

Niunka19-82 ja też nie smarowalam niczym jak już odpadl pępek.

Katrina23 witaj na forum:-)

Olcia23 to mialaś wesoly weekend i dobry uczynek zrobilaś:tak:

Pinka mam nadzieję, że już na porodówce:tak:

Maxin78 cieszę się, ze Natalka już wrócila zupelnie do zdrówka, nie ma to jak zdrowe dziecko:tak: a co do zachowania to najlepsze dobiero przed nami;-) Ala jak skończyla dwa lata to potrafila się bez powodu z minuty na minutę polożyć na ziemi i plalać i nie szlo jej uspokoić, teraz też placze na zawolanie, jak coś jest nie po jej myśli, ale przynajmniej można jej wytłumaczyć i szybko przestaje po zawarciu "ugody";-) Co do ruchu to jak nie moglam ćwiczyć po cc to mnie nosilo, wszystko mnie bolalo, kręgoslup, nogi puchly, normalnie rozsypka, a jak tylko wrócilam do aktywności to i od razu humor lepszy, i czlowiek sprężysty i więcej się chce:tak::tak: no i muszę znaleźć sobie kogoś do tenisa, bo mój M. nie gra, a Ala bardzo chce, ale za malutka;-)
brakuje mi zwyklego roweru tutaj i muszę się w kosu skusić i zakupić jakiś rower fajny z siedzonkiem dla Ali i będziemy sobie śmigać
Milego dnia dla Wszystkich:-)

Dla malego Oliwierka w Dniu Pierwszych Urodzinek

Niech Ci słonko ciepło gra,
niech Twój uśmiech długo trwa,
nie trać swej wesołej minki,
dziś są Twoje Urodzinki!

Wszystkiego co najpiekniejsze,
zdrowka,beztroskiego i radosnego dziecinstwa
oraz samych super przyjaciol
zycza
Izusia z Oskarciem

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA OLIWIERKA Z OKAZJI PIERWSZYCH URODZINEK:-):-):-):-)

KASIULKA GRATULUJĘ, WSZYSTKIEGO DOBREGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA:-):-):-)

witajcie:happy:
Jestem dzisiaj strasznie zła:-(, w piątek jechałam sobie autkiem ze sklepu i jakiś taksówkasz wjechał mi w auto czołowo, bo wymijał jakieś samochody stojące na ulicy, jechał moim pasem, ja na szczęście go w porę zauważyłam i stanęłam a on głupek gadał sobie z pasażerami i nawet nie spojrzał na drogę i buum, nawet nie zdążyłam zareagować, to były dosłownie sekundy:no: A najgorsze jest to, że dzwonimy dzisiaj do niego żeby podał nam dane z ubezpieczenia i odebrała jego córka, powiedziała, że tata jest na urlopie i mamy więcej nie dzwonić, bo to była moja wina:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Kurcze nie wiem co teraz, autko roztrzaskane, może nie tak bardzo, ale znając mechaników tutaj to zapłacimy za to majątek:szok: Jak tylko mój M wróci z pracy to chyba pójdziemy na policję, bo nie mam zielonego pojęcia co teraz, bezczelne babsko:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Przepraszam, że nie odpisuję każdej, ale same rozumiecie, ze nie mam jakoś weny twórczej:-(, sorki, że tu tak smucę, ale wkurza mnie jak ktoś się tak zachowuje:sorry:

Sto lat Oliwierku, wspaniały roczniaku:tak:
Z okazji Twego Święta życzę Ci:
Aby jedynymi łzami, które pojawią się w twych oczach
Byly kryształowe łzy szczęścia
Aby radosnego uśmiechu na twej twarzy
Nie zakryły cieżkie chmury smutku
Aby płatki róż wyscielały drogę twego przeznaczenia
A szczęście, zdrowie, radośc i miłośc były przeznaczeniem twych dni

okazyjne__1_.gif

reklama
Witam wszystkich po weekendzie.

Kasiulka wszystkiego nanj naj na nowej drodze życia.

Katrina23 witaj na forum.

Iskierka ja czekałam na pralke z argosu 28 dni. Przywieźli na ostatni dzień ale zadzwonili wcześniej aby sie umówić.
Tu to na wszystko trzeba czekać. KUpiliśmy wózek w mothercare to też musiałam czekać tydzień.dzisiaj rano dopiero przywieźli. a na sklepie stał to sprzedać nie mogą. Ja też lubie kupić najlepiej w sklepie bo można obejrzeć i podotykać. no ale takie życie.

Pozdrawiam wszystkich srdecznie. Pogoda znowu deszczowa. trzeba spedzić dzień w domciu.

Do góry