Maggusia pelna mobilizacja,cwicz cwicz na pewno lepije sie poczujesz,a Brianek co noz wymysla nowe rzeczy co
Moja tez ostatnio psoci,wczora milam taki dzien,jak nigdy plakala co chwilke jak zwracalismy jej uwage,wchodzila na meble,otwierala szafki,niepoznawalm swojego dziecka,w samochodzie sceny
dziwne to...
Pinka czekam na ta dobra wiesc,trzymamy kciuki za szybki porod i foteczki kruszynki
isierka,fajne masz zainetersowania,ja widze po sobie nie cwiczac mam humory i jakos tak zle sie czuje,jak blam abrdziej aktywna fizyznie(w sumie jestem,ale to nie to samo co zmeczyc sie np.grajac w siatke,czy pogimnastykowac sie)
a moja glowa to wiesz,ja zawsze mam z nia problemy,czeto mam migreny,no coz jakos z tym trzeba zyc.A kawy nie pije wiec nic nie pomoze
kasiulka Gartulacjie Mrs;-) tego co naj na NOWEJ DRODZE ZYCZIA;-)cUDNIE WYGLADALISCIE
:-)
Katrina 23 witam witam i gartuluje slicznego dzidziusia:-)
Maja jak Martusia raczkuje pewnie na calego???
Olis dzis cudny dzien,choc szkoda,ze mamcia juz wyjechala,super z niej kobieta wic wclae sie nie dziwie ze bedzie ci jej brakowac i bedziesz tesknic
Olcia i jak dalas sobie rade z nastolatkami???Jak syncio???
U nas ok spokojna niedziele,choc polowe sedzilismy w aucie,a wieczorem ogladalismy filmy,a ja w nocy milam takie koszmary,snilo mi sie,ze zwolnili mnie z pracy i wogole namieszalo mi sie pozadnie w zyciu
Natalka juz dobrze wrocila do dawnego rytmu cieszy mnie w koncu jest zdrowa
:-)
do uslyszenia pozniej