reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Zagladam do was jeszcze raz bo wlasnie mi maly usnol moge troche popisac;-)przed chwilka musialam mu zrobic szorowanie w wannie bo dorwal plyn do mycia lazienki a bym zamkniety na off nie wiem jakim cudem opryskal sie nim wiec ja doznalam szoku!:szok:i odrazu go wsadzilam do wanny odbylo sie wielkie szorowanie.
Teraz smacznie spi a plyn stoji wysoko na polce.

Chce pogratulowac Niunce i Czarnuli pieknych istotek!
Wszytskiego najlepszego niech wam sie dzieciaczki dobrze rozwijaja wracajcie do sil
7.gif

Oraz Blaneczce ukonczenia miesiaczka:-)
12.gif

Maxinka
zycze udanych zakupow!;-)

Maja gratulacje dla Martusi:-)

Iskierka :-) fajnie ze cwiczysz ja tez biegam ale znow pogoda masakryczna wiec skacze na skakance :happy2:
Wlasnie mysle o bierzni albo o rowerku do domu bo tutaj panuja deszcze i trudno jest wlasnie sobie pobiegac.
Chce zrzucic oponke po porodzie boczki wzmocnic miesnie nog pupy dojsc do dawnej formy i figury mam nadzieje ze mi sie to uda lecz pierwszym etapem musi byc dieta a ja ostatnio mam @ i wlasnie w te dni najabardziej mi sie chce slodkiego cieplego lozka i nic wiecej:sorry2:wiec wtedy wiadomo nie mysle o cwiczeniach ale pozniej trzeba nadrabiac.
Szczerze powiem ze wezme sie rowno za siebie jak bede miec wage jedynie co widze efekty ze skora jest jedrniejsza jak cwicze.

Pozdrawiam i sle ciumaski!

reklama
witajcie kobietki

własnie niedawno połozna pjechała zbadała mnie i powiedziała ze albo dzs w nocy ale napewno do wtorku powinnam urodzic:-):tak:

ciekawa jestem czy ma racje:confused:
tak mnie podusiła ze mi zaraz brzuch odpadnie:szok:

z malenstwem wszystko w pożądku:tak:;-)

ok lece cos zjesc bo zgłodniałam

wszystkim zycze miłego popołudnia

Maggusia to witaj w klubie fitnes;-) ja rowerek stacjonarny kupilam sobie zaraz po urodzeniu Ali i przwiozlam go ze sobą do UK;-), ale bieżnia to też dobry pomysl:tak:

Pinka25 cieszę się, że z maleństwem wszystko OK. i zaczynamy finalowe odlicznie, trzymaj się cieplutko:-)

Ale tu pusto wszyscy siedzą przy kominkach i piją grzane winko?;-)

Dobrej nocki dla Wszystkich

Nie nadrobię, nie nadrobię :no:
Jestem już mężatką, od wczoraj. Wkleiłam kilka zdjątek w zamkniętym, na razie tyle:tak:

Joanna cokolwiek się dzieje u Was nie tak to ja trzymam kciuki mocno by się dobrez ułożyło.
Trzymajcie się cieplutko:tak:
Będę odpisywać na bieżąco, bo już się zgubiłam.

Kasiullka- GRATULACJE kochana dla WAS napewno jestescie bardzo szczesliwi juz lece ogladac fotki:rofl2:

joanno-ja tez trzymam kciuki oby bylo wszystko ok:-(

ale tu dzisiaj cichutko było aż sie zastanawiam czy na dobre forum trafilam:tak::tak:
a niestety nie moge zasnąc mała tak kopie że chyba zaraz mi dziure w brzuchu zrobi:-):-)
ja jakos za bardzo nie wierze w słowa płoznej ale moze zeczywiscie cos sie zacznie dziac:confused: ja sądze ze moze po tym masażu mnie ruszy szybciej napewno nie:no::no:
maja33-dzieki za trzymanie kciuków ale jak narazie na nic konkretnego sie nie zanosi:no:
kasiulka- serdeczne gratulaje w szystkiego najlepszego na nowej drodze zycia:-):-):-):-)
iskierka-ja tez odliczam czas zupełnie jak na sylwestra:-) czekam az korek wystrzeli :tak::-D i Wika bedzie na swiecie..............
maxim- cos ostatnio zbyt często ta głowa cie boli:sorry2::sorry2:

jutro jeszcze tesciowa przyjeżdza masakra:no::angry::sorry2::baffled::sick::eek:
jak sobie pomysle o perspektywie dwóch tygodni z nia to odrazu mi sie ciśnienie podnosi:crazy::crazy:ale co tam musze przezyc..........

dobra laseczki juz nie zanudzam do zobaczenia jutro :-):-D:tak:
dobrej nocy dla wszystkich

faktycznie cisza jak nigdy

kasiulka 0901 serdeczne gratulacje dla calej rodzinki.

pinka trzymamy kciuki z Szymkiem, i rozdwajaj sie , czekamy na fotki i zyczymy szybkiego porodziku;-)

dziewczyny podpowiedzcie czym moge smarowac jak odpadnie kikut , a bedzie to lada moment , bo wisi juz wosku.

reklama
Do góry