Zagladam do was jeszcze raz bo wlasnie mi maly usnol moge troche popisac;-)przed chwilka musialam mu zrobic szorowanie w wannie bo dorwal plyn do mycia lazienki a bym zamkniety na off nie wiem jakim cudem opryskal sie nim wiec ja doznalam szoku!i odrazu go wsadzilam do wanny odbylo sie wielkie szorowanie.
Teraz smacznie spi a plyn stoji wysoko na polce.
Chce pogratulowac Niunce i Czarnuli pieknych istotek!
Wszytskiego najlepszego niech wam sie dzieciaczki dobrze rozwijaja wracajcie do sil
Oraz Blaneczce ukonczenia miesiaczka:-)
Maxinka zycze udanych zakupow!;-)
Maja gratulacje dla Martusi:-)
Iskierka :-) fajnie ze cwiczysz ja tez biegam ale znow pogoda masakryczna wiec skacze na skakance
Wlasnie mysle o bierzni albo o rowerku do domu bo tutaj panuja deszcze i trudno jest wlasnie sobie pobiegac.
Chce zrzucic oponke po porodzie boczki wzmocnic miesnie nog pupy dojsc do dawnej formy i figury mam nadzieje ze mi sie to uda lecz pierwszym etapem musi byc dieta a ja ostatnio mam @ i wlasnie w te dni najabardziej mi sie chce slodkiego cieplego lozka i nic wiecejwiec wtedy wiadomo nie mysle o cwiczeniach ale pozniej trzeba nadrabiac.
Szczerze powiem ze wezme sie rowno za siebie jak bede miec wage jedynie co widze efekty ze skora jest jedrniejsza jak cwicze.
Pozdrawiam i sle ciumaski!
Teraz smacznie spi a plyn stoji wysoko na polce.
Chce pogratulowac Niunce i Czarnuli pieknych istotek!
Wszytskiego najlepszego niech wam sie dzieciaczki dobrze rozwijaja wracajcie do sil
Oraz Blaneczce ukonczenia miesiaczka:-)
Maxinka zycze udanych zakupow!;-)
Maja gratulacje dla Martusi:-)
Iskierka :-) fajnie ze cwiczysz ja tez biegam ale znow pogoda masakryczna wiec skacze na skakance
Wlasnie mysle o bierzni albo o rowerku do domu bo tutaj panuja deszcze i trudno jest wlasnie sobie pobiegac.
Chce zrzucic oponke po porodzie boczki wzmocnic miesnie nog pupy dojsc do dawnej formy i figury mam nadzieje ze mi sie to uda lecz pierwszym etapem musi byc dieta a ja ostatnio mam @ i wlasnie w te dni najabardziej mi sie chce slodkiego cieplego lozka i nic wiecejwiec wtedy wiadomo nie mysle o cwiczeniach ale pozniej trzeba nadrabiac.
Szczerze powiem ze wezme sie rowno za siebie jak bede miec wage jedynie co widze efekty ze skora jest jedrniejsza jak cwicze.
Pozdrawiam i sle ciumaski!