reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Zagladam do was jeszcze raz bo wlasnie mi maly usnol moge troche popisac;-)przed chwilka musialam mu zrobic szorowanie w wannie bo dorwal plyn do mycia lazienki a bym zamkniety na off nie wiem jakim cudem opryskal sie nim wiec ja doznalam szoku!:szok:i odrazu go wsadzilam do wanny odbylo sie wielkie szorowanie.
Teraz smacznie spi a plyn stoji wysoko na polce.

Chce pogratulowac Niunce i Czarnuli pieknych istotek!
Wszytskiego najlepszego niech wam sie dzieciaczki dobrze rozwijaja wracajcie do sil
7.gif

Oraz Blaneczce ukonczenia miesiaczka:-)
12.gif

Maxinka
zycze udanych zakupow!;-)

Maja gratulacje dla Martusi:-)

Iskierka :-) fajnie ze cwiczysz ja tez biegam ale znow pogoda masakryczna wiec skacze na skakance :happy2:
Wlasnie mysle o bierzni albo o rowerku do domu bo tutaj panuja deszcze i trudno jest wlasnie sobie pobiegac.
Chce zrzucic oponke po porodzie boczki wzmocnic miesnie nog pupy dojsc do dawnej formy i figury mam nadzieje ze mi sie to uda lecz pierwszym etapem musi byc dieta a ja ostatnio mam @ i wlasnie w te dni najabardziej mi sie chce slodkiego cieplego lozka i nic wiecej:sorry2:wiec wtedy wiadomo nie mysle o cwiczeniach ale pozniej trzeba nadrabiac.
Szczerze powiem ze wezme sie rowno za siebie jak bede miec wage jedynie co widze efekty ze skora jest jedrniejsza jak cwicze.

Pozdrawiam i sle ciumaski!

reklama
witajcie kobietki

własnie niedawno połozna pjechała zbadała mnie i powiedziała ze albo dzs w nocy ale napewno do wtorku powinnam urodzic:-):tak:

ciekawa jestem czy ma racje:confused:
tak mnie podusiła ze mi zaraz brzuch odpadnie:szok:

z malenstwem wszystko w pożądku:tak:;-)

ok lece cos zjesc bo zgłodniałam

wszystkim zycze miłego popołudnia

Maggusia to witaj w klubie fitnes;-) ja rowerek stacjonarny kupilam sobie zaraz po urodzeniu Ali i przwiozlam go ze sobą do UK;-), ale bieżnia to też dobry pomysl:tak:

Pinka25 cieszę się, że z maleństwem wszystko OK. i zaczynamy finalowe odlicznie, trzymaj się cieplutko:-)

Ale tu pusto wszyscy siedzą przy kominkach i piją grzane winko?;-)

Dobrej nocki dla Wszystkich

Nie nadrobię, nie nadrobię :no:
Jestem już mężatką, od wczoraj. Wkleiłam kilka zdjątek w zamkniętym, na razie tyle:tak:

Joanna cokolwiek się dzieje u Was nie tak to ja trzymam kciuki mocno by się dobrez ułożyło.
Trzymajcie się cieplutko:tak:
Będę odpisywać na bieżąco, bo już się zgubiłam.

Kasiullka- GRATULACJE kochana dla WAS napewno jestescie bardzo szczesliwi juz lece ogladac fotki:rofl2:

joanno-ja tez trzymam kciuki oby bylo wszystko ok:-(

ale tu dzisiaj cichutko było aż sie zastanawiam czy na dobre forum trafilam:tak::tak:
a niestety nie moge zasnąc mała tak kopie że chyba zaraz mi dziure w brzuchu zrobi:-):-)
ja jakos za bardzo nie wierze w słowa płoznej ale moze zeczywiscie cos sie zacznie dziac:confused: ja sądze ze moze po tym masażu mnie ruszy szybciej napewno nie:no::no:
maja33-dzieki za trzymanie kciuków ale jak narazie na nic konkretnego sie nie zanosi:no:
kasiulka- serdeczne gratulaje w szystkiego najlepszego na nowej drodze zycia:-):-):-):-)
iskierka-ja tez odliczam czas zupełnie jak na sylwestra:-) czekam az korek wystrzeli :tak::-D i Wika bedzie na swiecie..............
maxim- cos ostatnio zbyt często ta głowa cie boli:sorry2::sorry2:

jutro jeszcze tesciowa przyjeżdza masakra:no::angry::sorry2::baffled::sick::eek:
jak sobie pomysle o perspektywie dwóch tygodni z nia to odrazu mi sie ciśnienie podnosi:crazy::crazy:ale co tam musze przezyc..........

dobra laseczki juz nie zanudzam do zobaczenia jutro :-):-D:tak:
dobrej nocy dla wszystkich

faktycznie cisza jak nigdy

kasiulka 0901 serdeczne gratulacje dla calej rodzinki.

pinka trzymamy kciuki z Szymkiem, i rozdwajaj sie , czekamy na fotki i zyczymy szybkiego porodziku;-)

dziewczyny podpowiedzcie czym moge smarowac jak odpadnie kikut , a bedzie to lada moment , bo wisi juz wosku.

reklama
Do góry