reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

0201y_31n.gif

2186_1.gif
:-)DLA OLIWIERKA:-)
2186_1.gif

Wszystko, co było Twoim marzeniem..
co jest i będzie w przyszłości,
niech nie mija z cichym westchnieniem
lecz się spełni w całości.
Wszystko, co piękne i upragnione
niech będzie w Twoim życiu spełnione!

bobasiekkk_1_.jpg

m1.gif

reklama
Witam Mamusie!

Kasiullka Wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia!
dier11.gif

Oliwierku WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI PIERWSZYCH URODZIN!

mis.gif

Agnes:szok: wspolczuje co za palant!:zawstydzona/y:a nie mieliscie ubezpieczonego autka:confused:mysle ze powinniscie isc na niego na policje z tutejszymi ludzmi nie wolno sie patyczkowac.Dobrze ze tobie nic sie nie stalo:tak:
Zycze powodzenia trzymaj sie!

Katrina witaj na forum!:-)skad jestes?opowiedz cos o was.

Maxinka ty to masz zawsze ciekawe sny hehe:blink:dobrze ze to tylko sny co?
Maluszki coraz wiecej psoca moj sie czasem denerwuje jak mu czegos nie pozwole i tyupie nogami caly czerowny lobuziak no:-p

Iskierka tylko chyba rowerek dziala na nogi i piosladki co a co z brzuszkiem?dziala jakos?
Mysle czasem o bierzni jest w argosie fajna mala ale czy sie zmiesci?i gdzie to postawic hehe:happy2:a taki bieganie to na wszytsko.

Pinka czyzby to juz?:-)

Olcia no to mialas praktyke jako niania:cool:

Ok ide ogladac serial na wspolnej oraz kawusia i maly pewnie urzadzi sobie drzemke;-)
Pozdrawiam i sle ciumaski!

HEJ!!!

mała ma poranna drzemke wiec ja mam czas dla siebie i BB:-)

Katrin23- Witaj serdecznie na forum:-)

Pinka- nie ma cie moze juz rodzisz?:-)
Agnes- wspolczuje i idzcie na policje bo widac ze chca was zbyc:wściekła/y:

Maxin-och jak dobrze ze juz Natalcia doszla do siebie super bardzo sie ciesze:happy:

Iskierko- super ze masz takie fajne hobbi ja to jestem straszny leniwiec:sorry:, chociaz lubie spacerowac czy wycieczki roznego rodzaju w gory czy nad morze ale zeby tak z siebie hmm najwyzej plywanie:blink:, :happy2:ale ciebie podziwiam
Olcia-no to mialas mlodziez u siebie fajnie dobrze ze mogli na ciebie liczyc to bardzo trudna sytuacja jesli sie traci prace i jeszcze dzieci na glowie :no:
Maggusia-czytalam na blogu u Was jaki Brianek jest rozrabiaka hahahha niesamowity ale napewno mimo wszystko cieszysz sie ze tak buszuje po calym domu:-)

Pogoda poskudna wiec wrrrr.... az mi sie nic nie chce, moj maz bedzie dzis wczesniejz pracy juz nie moge sie doczekac, weekend spedzilismy przesympatycznie oby wiecej takich dni:-)

pozdrawiam i milego dnia zycze

Witam kobietki

Kasiulka wszystkiego naj na nowej drodze zycia, by nigdy slonce nie przestalo Wam swiecic, byscie sie zawsze kochali tak mocno jak wtedy gdy sie poznaliscie, by nigdy nie zabraklo zrozumienia i radosci. Zyczy Wam cala moja rodzinka

Oliwierku wszystkiego naj naj naj duzo usmiechu i beztroski, by Twoje dzicinstwo bylo kolorowe i by omijaly Cie troski.

Mam chwilke, bo mala zasnela wiec moge napisac co u nas. Wiec jestesmy na odwyku telewizyjno - komputerowym. Kilka dni temu zauwazylismy u Mayi cos w rodzaju tiku nerwowego takie potrzasanie glowa. Najpierw stwierdzilismy, ze to pewnie nic, ale nie ustepowalo wrecz odwrotnie. Dopatrywalismy sie wszystkiego poczytalismy troche skontaktowalismy sie z pediatra i neurologiem w Polsce kazali obserwowac, ale na razie totalny szlaban na media. Caly dzien siedzimy przy radiu. Moze to byc po porstu nauka nowego ruchu a ze jeszcze nieporadana to wychodzi jak tik nerwowy, moze to byc spowodowane wychodzeniem zebow, moze to byc spowodowane niewyksztalceniem sie jeszcze dostatecznym spojen nerwowych, w najgorszym wypadku cos co sie okropnie nazywa padaczka fotogenna, ale to juz raczej wykluczylismy. Nawet widzimy lekka poprawe, wrecz zaczyna wykorzystywac to ze jest pod tak ciagla obserwacja. Najgorsze to bylo sluchac od lekarza o tych rodzajach padaczek i sa nawet takie bezobjawowe, ale na razie nie bierzemy teog pod uwage. Z drugiej strony taki odwyk dobrze nam wszystkimzrobi.;-)Poza tym pogoda caly czas do bani i ja nieldugo w domu zwariuje.

Kasiulka dziekuje za wsparcie, i jeszcze raz wszystkiego naj

Maja gratuluje poczatkow raczkowania, niedlugo nie nadazysz za Martusia, dziekuje za mile slowa

Maxin Cudownie, ze Natalka ma sie dobrze, a jak Wy nic na was nie przeszlo? Jak nie to bardzo dobrze.

Agnes2606 przykro mi bardzo z tego powodu, tak jak powiedzial moj maz, ze najlepiej zalatwiac takie cos na miejscu, bo pozniej to sie wymiguja jak moga, ale wam zycze by sie udalo wszystko zalatwic pozytywnie

Iskierka to ty sportsmenka jestes, ja uwielbiam dwie rzeczy indoor cycling (spinning) i bieganie, zreszta bedac instruktorka fitness to zobowiazuje, choc ostatnio kondycja nie taka jak kiedys, ale nie jest zle

Pinka nono to chyba juz Twoja godzina na porod, daj znac nam jak najszybicje co i jak.

przepraszam ze nie odpisuje kazdej, ale jak odwyk to odwyk;-) niedlugo znow sie odezwe, oby jak najszybciej. Milego dnia i oby ten deszcz w koncu sie wyniosl od nas

czesc dziewczynki:-)

jestem jeszcze nie rodze:no::no: małej chyba sie nie spieszy:no::no: na ten swiat bez pomocy połżnej sie nie obędzie:no::no:
jutro o 12 mam ten masaż wiec moze cos pomoże............. bo juz jestem zmeczona a tymczasem sprzątam cała chate chociaz nie mysle o tym:szok::szok: ze nie moge urodzic

dzieki wam ze jestescie zemna i trzymacie kciuki to bardzo mi pomaga:tak::-):-)

oliwierku najserdeczniejsze życzonak dla ciebie z okazji pierwszych urodzinek obyś rusł zdrowy i kochał zawsze swoich rodziców z całej siły

wszystkiego dobrego jeszcze raz

Oliweirku rosnij, rosnij duzy, aby slonko zawsze dla ciebie bylo, i duzo slodkosci i szczescia zyczy Oleczka z Lukaszkiem:-):-):-):-)

Kasiulka wszytkiego naj na nowej drodze zycia, aby szczescie wam zawsze dopisywalo:-):-):-):-)

Uff dziś dzień zaopatrzeniowca u nas więc dopiero wróciliśmy z zakupów spożywczych.

Pinka25 bidulko trzymaj się, ja już wierzylam, ze Ty na porodówce, ale jedno jest pewne, że już na dniach będziesz tulić maleństwo czekamy więc z Tobą:tak:

JoannaZ no to macie prawdziwy odwyk, trzymam kciuki, zeby z córeczką bylo wszystko ok.:tak: To Ty jesteś instruktorką fitness, ale Ci fajnie, ja strasznie żaluję, że nie poszlam w tym kierunku, a teraz to już za stara jestem, ale sport mam we krwi i uwielbiam:tak:

Maja33 no u nas dziś też pogoda nie zachęca do spacerów zimno, ale nie pada, wiec przed zakupami sobie ucielyśmy z Alą spacerek mimo wszystko;-)

Maggusia tak rowerek najbardziej na nogi i pośladki, ale ja oprócz rowerka ćwiczę ABS na brzuch, na nogi, ramiona i pośladki, więc mam komplet:tak:, a na kondycję to dwa trzy razy puszczam sobie aerobic na dvd i się wyskaczę dodatkowo, ja chora chodzę jak się nie mam ruchu, nawet jak mam katar to nie odpuszczam, tylko coś lżejszego ćwiczę;-) taki bzik;-)

Izka 0401 dziękuję za informację, dziś nie wytrzymalam i zadzwonilam, powiedzieli, zeby cierpliwie czekać i zadzwonią wcześniej ustalić godzinę dostawy, no więc już mi zostaje tylko cierpliwie czekać, no niestety tu większość rzeczy, szczególnie w takich malych miasteczkach jak ja mieszkam trzeba, przez net zamawiać i czekać, no trudno, Argos mam 4 mile od siebie i tam kupuję jakieś mniejsze rzeczy od ręki, nawet oglądnąć moglam wcześniej np. narzutę, no ale kanapy na stanie nie mieli więc przez net zamówilam;-)

Agnes2606 trzymam kciuki, żeby się z autem po Twojej myśli wyjaśnilo, szkoda, że nie wezwaliście policji, albo może macie świadków, bo tak napewno byloby latwiej, tutaj plaga wąskie ulice i jeszcze jeden pas zajęty przez auta parkujące pod swoimi domami na ulicy i czasami na chybil utrafil trzeba jechać i oczy dookola glowy, ja jeszcze ma kierownicę z lewej strony więc muszę zapuszczać żurawia mocno;-)

Idę ogarnąć dom.
Milego popoludnia dla Wszystkich

Ale tu cisza:blink:ja znow zagladam do was.
Wlasnie Brianek zjadl mi zupke krupniczek i oczywiscie wymysla coraz to nowsze zabawy:happy:

Iskierka ja tez jestem chora jak nie cwicze przed ciaza bylam osobka bardzo aktywna chodzilam na silownie i tanczylam zawodowo a teraz jakos jak nie cwicze chodze zla i ciagle czuje sie gruba:wściekła/y:moze to jakas obsesja nie wiem ale chyba dlatego ze mam ta oponke na brzuchu i to mnie dobija.Po za tym jak cwicze ostatnio widze ze skora jest jedrniejsza a moje rozstepy mniej widoczne:blink:
ABS czyli ?bo ja wlasnie tak sobie mysle moze zakupie rowerek a do tego takie urzadzenie do brzuszkow jak na obrazeczku.
3024337A62UC98681X.jpg

Maxin co u was?

Maja o powiem ci ze jak ja widze taka pogode tez tyko bym siedziala w domu a ostatnio jakos nie mam motywacji do wyjscia na spacery:zawstydzona/y:pewnie dlatego ze jak ide do parku to nawet nie ma z kim slowa zamienic a te dzieci bawia sie w swoim gronie albo nie ma takich maluszkow jak moj.Dlatego chyba jednak musze moj ogrod doprowadzic do porzadku:happy2:wtedy urzadze malemu jakis plac zabaw i z glowy.Wogole zaowazylam ze wiekszosc u nas osob wlasnie ma ogrody i w nich przesiaduje malo jakis mam z dzieciaczkami na spacerach a jak juz sa to ze starszymi no i maja kolezanki barkuje mi tu wlasnie takiej mamy ktora poszlaby ze mna i ze swoja kruszynka na spacer.

Joanna Z co sie dzieje z wasza malutka?:nerd:chyba nie w temacie jestem po tej przerwie komputerowej:zawstydzona/y:dlaczego nie mozecie ogladac tv i uzywac tego typu sprzetow?
Trzymam za was kciuki badzcie dobrej mysli!

Pinka no to ja zycze zeby masaz szyjki pomogl i wreszcie bedziecie mogli zobaczyc swoje malenstwo:happy2:

No dobrze mykam maly zlosnik sie juz zlosci:-p

Maggusia ABS jak wpiszesz w wyszukiwarkę to Ci mnogo tego wyskoczy z opisami jak cwiczyć w domu jak na silowni ze sprzętem, a ja ćwiczę z DVD i z netu znalazlam takie o i sobie cale zestawy ćwiczę w sumie od 40 min do godziny dziennie YouTube - 8 Minute Abs YouTube - 8 minut legs YouTube - 8 minute arms
i oprócz ciężarków i krzesla nic nie potrzeba, rozkladam sobie kocyk i jazda:tak: Wcześniej na rozgrzewkę robilam sobie 6 Weidera zrobilam sobie dwie serie, a teraz Abs i efekty są:tak: aczkolwiek do mojego kaloryferka sprzed ciąży, to jeszcze kawalek drogi;-)

reklama
Iskierka dzieki fajne te cwiczonka chyba tez zaczne:-pto chyba ty niezle wycwiczona jestes co?i sperzyste cialko masz?:-)
Mi zostalo 5kg do dawnej wagi i chyba musze zastosowac diete jeszcze bo bez tego sie nie obedzie:happy2:ale przyznam ze ja naprawde malo jem i nie wiem czego to tak powoli zlazi ze mnie:eek:

Do góry