hej mamusie
nie bylo mnie chyba z 4 dni unternet nam padl ale juz jest oki pzeczytalam 14 ston i nie mam sil nic pisac hahha bo i tak z wszysttkim jestem spozniona
w kazdym raie pozdrawiam MAXIN juz jestem:-)
czarnyla- je pierwszy raz podawalam colpol Marcie jak miala 4tyg i kazala mi d dac pol zalecanej dawki ale twoj maly jest jeszcze mniejszy pozatym 38 st to jeszcze nie duzo ale moze lepiej zapytaj lekarza
Maggusia??????? GDZIE JESTES
baziaczku - 280ml z dwoch piersi to bardzo duzo mleka pozatym pokarm reguluje sie do potrzeb dziecka i zwieksza i zmniejsza tak jak dziecko ssie
moja mala od zawsze jadla okolo80ml jednej piersi i nigdy nie jadla z dwoch na jeden posilek wiec moze Blania tez ma takie potrzeby pozatym to co dziewczyny pisaly i jeszcze dodam dobre tlusciutkie zuby
pardzo urozmaicaja pokarm a co do wyjazdu ja jesze marnisza nie zostawilam nawet na dzien
, ale byla na piersi a teraz jak je ladnie z butelki i z jakas zaufana osoba to chyba nic by sie nie stalo
, a przytulanie nie miej oporow aby to robic "bo rozpiescisz" nie przejmuj sie tym wlasnie tego Blanka od ciebie potrzebuje nie wysprzatanej chaty tylko PRZYTULANIA a obiad pchi machnij na to od czego sa take away
, z czasem mala przyzwyczai sie to swiata i juz ne bedzie chciala sie tyle przytulac
bedzie ja wszystkointeresowac a teraz tylko mamunia
, a jak chcesz sobie oddechnac od malej to wyslij ja z kims na spacer a sama zostan w domku i nic nie rob tylko RELAX:-) i bedzie dobrze
OLIS- moze spacerek? mam nadzieje ze pogoda bedzie ladna to moze w pn bysmy sie umowily
Izus -ciesze sie ze zdrowiejesz kobito
Maxin-i u was lepiej super
ojej lece przepraszam ze nie odpisuje wszystkim ale juz mi sie pomieszlao wszystko papap