reklama
A
anulka99
Gość
maxin a probowals z jagodami ????? wiem ze w tesco mozna kupic swieze lub mrozone albo ewentualnie jest w sloiczku hippa chyba
Krostki nadal sa ...ale mniejsze i jakby ta chropowata skorka na policzkach robila sie delikatniejsza ale nie zniklo wszystko...:-( ehh wiecie ze nawet na prawej stronie glowki tez ma jakies dziwne krosteczki wczoraj zauwazylam jak na tym boku spala i sie obudzila to staly sie czerwone ..potowki sa zazwyczaj wieksze i maja dziubki a to sa drobne bardzo drobne krosteczki:-dull:buziaczek,na poczatku tez wszytsko prasowala,ale juz po 2 m-cy stwierdzilam,ze nie jest uczuluna i przestalam.Bo nie wybrabialam przez jej ulewanie dziennie przebierac trzeba bylo po kilkanascie razy Jak u was krostki???
Ja prasuje Malej ubranka mimo ze nie jest uczulona na nic ale lubie jak sa uprasowane wtedy tak ladnie pachna..ale sa takie malenkie ze wsumie nie ma co prsowac, i tez zmieniam 10 tysiecy razy ubranka w ciagu dnia. nie lubie jak ma cos mokrego, lub zabrudzonego, eh pewnie sobie pomyslicie ze jestem jakas pedantka
Buziaczku ja też mam stertę prasowania i odkladam już trzeci dzień nie mogę się zebrać;-)
Prasowanie lezy u mnie od tygodnia i codzienni go przybywa. Jak nie bedziemy mieli w co sie ubrac to moze sie zmobillizuje
Widze ze nie jestem Sama
Podnioslyscie Mnie na duchu ..mysalam ze to tylko ja jestem taki len i nie chce Mi sie prasowac ..Maja ja juz wlasnie nie mialam sie w co ubrac .. he he
I
izusia
Gość
Buziaczku-ja tez prasowalam rzeczy Oskarcia jak byl malusi i nadal prasuje.Ja jestem estetka i lubie miec wszystko dobrze zrobione:-)A prasowanie tez dzisiaj robilam choc czuje sie fatalnie i ledwo stoje na nogach.Ale przeciez nikt za mnie nie wykona domowych obowiazkow, a maz troche sie Oskarciem zajmuje wiec ja dzialam.Ale jestem taka chora mowie wam, z noska katar leci masakr, gardlo nadal boli, raz mi zimno a raz goraco, szok.Ale mnie wzielo.Zmykam wiec.
Milego weekendu wszystkim zycze!
Milego weekendu wszystkim zycze!
K
kasiulka0901
Gość
oj Izusiu kuruj się kuruj, do zdrowia wracaj;-)
M
maja33
Gość
hej!!!
Buziaczku- ja tez uwielbiam jak moja mala jest ladnie ubrana i mam lekka schize na tym punkcie, wiec jak chociaz troske sie ubrudzi zaraz ja przebiera ale wlasciwie nie dochodzi do tego bo zawsze ja opatule sliiakami jak je, Boze ja chyba jestem pedantka, uwielbiam wszystko poukladane w kosteczke szok moj maz to czasem sie smieje ze mnie jak na wszystko zwracam uwage chocby na kwiatki na poscieli zemusza byc w odpowiednia strone, ok juz nic nie pisze bo pomyslicie ze jakas walnienta jestem
Izus- kochana zdrowiej a nie choruj za piekna pogoda wysylam cieplutkie fluidki do was
Maxin- kochana tak mi was szkoda z ta biegunka mam nadzieje ze natalcia poczuje sie lepiej:-(
dziewczyny jesli chodzi o watek zamkniety to zawsze podejmujemy razem decyzje i nie ma co mowic za duzo wszyscy wiemy o co chodzi :-(i nie lubie takiego tonu naszego forum w koncu jestem na nim bardzo dlugo tak jak maxin (o wiele dluzej) i Maggusia co widac po ich postach i mysle ze przeczytalysmy kazdy post na tym forym a nie co 10 wiec juz przestancie sie klucic bo to fajne forum. a one sa przekochane i pomocne ZAWSZE wszystkim
U nas bylo bardzo fajnie przez ostatnie dni w piatek spotkalam sie z BETA Tomus jest bardzo wysoki sliczny i rozrabika z niego przeslodka a do tego byl uroczy dla Marty a Emilka to niebieskooka sliczna dziewczynka i oczywiscie spioszek spedzilysmy przemilo dzien i chcemy to powtorzyc moze nawet w szerszym gronie;-), a dzis tez spedzilam czas w parku z mala i bylysmy na fajnym placu zabaw mala posmakowala piasek, byla bardzo dumna z siebie juz prawie jej sie przebily kielki bo czuje takie dwie ostre igielki nie cce dlugo spac meczy sie bardzo ale jakos dajemy rade
niunia- mysle ze juz urodzilas trzymalam kciuki
CZARNULA- kochaniutka ogromne GRATULACJE to cudowna wiadomosc
pozdrawiam wszystkich i dobrej nocki:-)
Buziaczku- ja tez uwielbiam jak moja mala jest ladnie ubrana i mam lekka schize na tym punkcie, wiec jak chociaz troske sie ubrudzi zaraz ja przebiera ale wlasciwie nie dochodzi do tego bo zawsze ja opatule sliiakami jak je, Boze ja chyba jestem pedantka, uwielbiam wszystko poukladane w kosteczke szok moj maz to czasem sie smieje ze mnie jak na wszystko zwracam uwage chocby na kwiatki na poscieli zemusza byc w odpowiednia strone, ok juz nic nie pisze bo pomyslicie ze jakas walnienta jestem
Izus- kochana zdrowiej a nie choruj za piekna pogoda wysylam cieplutkie fluidki do was
Maxin- kochana tak mi was szkoda z ta biegunka mam nadzieje ze natalcia poczuje sie lepiej:-(
dziewczyny jesli chodzi o watek zamkniety to zawsze podejmujemy razem decyzje i nie ma co mowic za duzo wszyscy wiemy o co chodzi :-(i nie lubie takiego tonu naszego forum w koncu jestem na nim bardzo dlugo tak jak maxin (o wiele dluzej) i Maggusia co widac po ich postach i mysle ze przeczytalysmy kazdy post na tym forym a nie co 10 wiec juz przestancie sie klucic bo to fajne forum. a one sa przekochane i pomocne ZAWSZE wszystkim
U nas bylo bardzo fajnie przez ostatnie dni w piatek spotkalam sie z BETA Tomus jest bardzo wysoki sliczny i rozrabika z niego przeslodka a do tego byl uroczy dla Marty a Emilka to niebieskooka sliczna dziewczynka i oczywiscie spioszek spedzilysmy przemilo dzien i chcemy to powtorzyc moze nawet w szerszym gronie;-), a dzis tez spedzilam czas w parku z mala i bylysmy na fajnym placu zabaw mala posmakowala piasek, byla bardzo dumna z siebie juz prawie jej sie przebily kielki bo czuje takie dwie ostre igielki nie cce dlugo spac meczy sie bardzo ale jakos dajemy rade
niunia- mysle ze juz urodzilas trzymalam kciuki
CZARNULA- kochaniutka ogromne GRATULACJE to cudowna wiadomosc
pozdrawiam wszystkich i dobrej nocki:-)
Madeline_GB
Fanka BB :)
HEJ WSZYSTKIM POCHWALE SIE WKOńCU MOIM SKARBEM . WILLIAM JOHN URODZIł SIE 18LIPCA O GODZINIE 6.05 RANO Z WAGA 2400 I 57 CM DłUGOSCI. A OTO NASZA MAłA KRUSZYNKA;
iskierka55
mama Alicji
Witam w niedzielny poranek jak zwykle znad kawki ja jestem nalogowcem, jeżeli chodzi o kawę.
Madeline_GB śliczny Synek:-) Gratulacje:-)
Maja33 witaj w klubie ja mam to samo wszystko musi być w kosteczkę, dobrane kolorystycznie, trochę już odpuścilam, bo przy 3 latce trudno ze wszystkim zdążyć, ale i tak mój M. też mówi, że ja przesadzam z porządkami i szczególami Prasowanie też staram się robić na bieżąco, ale teraz wolę korzystać z pogody niż stać nad deską w Polsce mialam cudowną Panią, która przychodzila i doprowadzala mi dom do polysku i prasowala, ale wtedy pracowalam, a potem bylam w ciąży , potem Ala byla malutka więc taka pomoc byla dla mnie zbawienna;-)
Maxin78 jak Sobota minęla ? Zlapalaś trochę sloneczka? Jak biegunka córeczki? mam nadzieję, że już przechodzi. Jak przyjechalam tu z Alą to już w samolocie zaczęla mieć biegunkę i potem przez prawie dwa tygodnie tutaj, męczyla się strasznie, byliśmy tu zaraz po przylocie wtedy z Alą u tutejszego lekarza, ale dal tylko maść na pupę, bo wtedy Ala jeszcze noisla pieluszkę i miala podrażnioną pupkę od tych ciąglych kupek. Myślę, że wtedy Ala miala wirus Rota, bo oprócz biegunki czasami wymiotowala i miala podwyższoną temp. Na szczęście dużo pila i obylo się bez odwodnienia i szpitala, ale okres ten wspominam jak jakiś horror
U mnie wlaśnie wychodzi sloneczko nieśmialo więc dopijam kawkę i trzeba jakiś plan na niedzielę zrobić.
Milego dnia dla Wszystkich:-)
Madeline_GB śliczny Synek:-) Gratulacje:-)
Maja33 witaj w klubie ja mam to samo wszystko musi być w kosteczkę, dobrane kolorystycznie, trochę już odpuścilam, bo przy 3 latce trudno ze wszystkim zdążyć, ale i tak mój M. też mówi, że ja przesadzam z porządkami i szczególami Prasowanie też staram się robić na bieżąco, ale teraz wolę korzystać z pogody niż stać nad deską w Polsce mialam cudowną Panią, która przychodzila i doprowadzala mi dom do polysku i prasowala, ale wtedy pracowalam, a potem bylam w ciąży , potem Ala byla malutka więc taka pomoc byla dla mnie zbawienna;-)
Maxin78 jak Sobota minęla ? Zlapalaś trochę sloneczka? Jak biegunka córeczki? mam nadzieję, że już przechodzi. Jak przyjechalam tu z Alą to już w samolocie zaczęla mieć biegunkę i potem przez prawie dwa tygodnie tutaj, męczyla się strasznie, byliśmy tu zaraz po przylocie wtedy z Alą u tutejszego lekarza, ale dal tylko maść na pupę, bo wtedy Ala jeszcze noisla pieluszkę i miala podrażnioną pupkę od tych ciąglych kupek. Myślę, że wtedy Ala miala wirus Rota, bo oprócz biegunki czasami wymiotowala i miala podwyższoną temp. Na szczęście dużo pila i obylo się bez odwodnienia i szpitala, ale okres ten wspominam jak jakiś horror
U mnie wlaśnie wychodzi sloneczko nieśmialo więc dopijam kawkę i trzeba jakiś plan na niedzielę zrobić.
Milego dnia dla Wszystkich:-)
reklama
Hej u nas bez zmian z Natka,dzis w nocy biedna obudzila sie i mnie wolala,bo cale lozeczko bylo zalane kupkaAnulka dzieki za rady,oprocz jagod dawalam jej juz wszytsko co mozliwe,ryz,czekolade,banany,tosty,ale coz z tego jak ona je tylko dwa kesy i odmawia.Iskerka ta zawisine nie mozna niestety mieszac z niczym innym jak z woda,a wiem,ze by jej pomogla.Znacie moze inne srodki dla dzieci na biegunke,ktore mozna w latwiejszy sposob podac???Martwie sie o nia i chyba jutro pojede znowu do lekarza dzis od rana jest bardzo spokojna,lezy z tatusiem w lozku i caly czas sie przytula.Jeszcze tatao mnie wkorzyl dzisiejszym telefonem,miedzy wierszami zainsynuowal,ze o dziecko trzeba dbac,kuzwa a co ja robie....... dwa tyg. faktycznie to juz duzo,ale nejsmieszniejsze,ze nie traci na wadze,dobrze,wyglda,jest aktywna,dzis ma taki dzien ze jest spokojna,ale moze slaba bo w koncu od trzech dni tak tylko dojada co nie co.
jest mi starsznie smutno i czuje sie taka bezsilna,a tutejsi lekarze pozwalaj meczyc sie dziecia,bo glupier stwierdzenie,ze to dzieciecka biegunka i nic na nia nie mozna poradzic,glupota..nie moge ich sluchac
izusia kochan ale cie rozlozylo,a ty zamiast odpoczywc to prasujesz sio do lozka i lezec;-)Zdrowka kochan zycze
maja supcio tak milo spedzacie czas.Z Beta chetnie sie zobacze i pozna jej coreczka i Tomeczka,z niego to juz duzy chlopczyk.
Madeline_GB slicznego robaczaka masz,gartuluje:-)
buziaczek tez jestem pednatka,lubie wszytsko miec na swoim miejscu:-)A Blania wiesz jest malusia,reaguje na rowne rzeczy,wiec moze krostkis a z goraca mimo,ze nie wygldaja jak potowko,jezli spala na tej stronie gdzie wyskoczyly to moze wlansie od goraca,albo od melczka,powodow moze byc wiele.Na pewno to nic goznego;-)
ide przebrac mala bo znou zrobila mega k........
milej niedzieli
jest mi starsznie smutno i czuje sie taka bezsilna,a tutejsi lekarze pozwalaj meczyc sie dziecia,bo glupier stwierdzenie,ze to dzieciecka biegunka i nic na nia nie mozna poradzic,glupota..nie moge ich sluchac
izusia kochan ale cie rozlozylo,a ty zamiast odpoczywc to prasujesz sio do lozka i lezec;-)Zdrowka kochan zycze
maja supcio tak milo spedzacie czas.Z Beta chetnie sie zobacze i pozna jej coreczka i Tomeczka,z niego to juz duzy chlopczyk.
Madeline_GB slicznego robaczaka masz,gartuluje:-)
buziaczek tez jestem pednatka,lubie wszytsko miec na swoim miejscu:-)A Blania wiesz jest malusia,reaguje na rowne rzeczy,wiec moze krostkis a z goraca mimo,ze nie wygldaja jak potowko,jezli spala na tej stronie gdzie wyskoczyly to moze wlansie od goraca,albo od melczka,powodow moze byc wiele.Na pewno to nic goznego;-)
ide przebrac mala bo znou zrobila mega k........
milej niedzieli
Podziel się: