reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Czesc laseczki.

Ja dzis troszke niewyspana. Marika przez trzy ostatnie nocki nie spi zbyt dobrze. Budzi sie co godzine na cycola.A ja mam je juz do pasa:-) Chyba to wreszcie zabki bo ciagnie sie za dolna szczeke z placzem a jak posmaruje zelikiem to jest dobrze.

Prasowanie lezy u mnie od tygodnia i codzienni go przybywa. Jak nie bedziemy mieli w co sie ubrac to moze sie zmobilizuje:-D

Ladny dzionek sie zapowiada .

Pozdrowionka

reklama
Maxin78 może podaj Natalce to lekarstwo z jej piciem poprostu, może tak się uda... Cieszę się, ze lepiej się czujesz :tak: jak ja się odnajduję tutaj? no cóż... różnie z tym bywa, zależy od dnia;-) tak jak pisalam mój angielski nie jest rewelacyjny i to mi na początku bardzo przeszkadzalo, że nie mogę swobodnie rozmawiać (z natury straszna gadula jestem:tak:), ale teraz się już przelamalam i jest lepiej, nawet poznalam kilka tutejszych Mamusiek, spotykam się z Nimi, dzieciaczki się razem bawią i jest fajnie. Czasami mam gorsze dni i potwornie brakuje mi pracy i bycia z ludźmi, przed urodzeniem Ali bylam bardzo aktywną osobą, dużo pracowalam i tego mi brakuje, a tutaj pewnie jeszcze dlugo do pracy nie pójdę, najpierw muszę opanować język więc mam perspektywę jeszcze 2-3 lat bycia w domu, ale zobaczymy jak to będzie, żecie lubi robić niespodzianki i nas ciągle zaskakuje. Ala moja natomiast czuje się tu jak ryba w wodzie odkąd zaczęla chodzić do przedszkola uczy się języka bardzo bardzo szybko, coraz częściej latwiej jej powiedzieć coś po angielsku niż po polsku, ale dzieci uczą się naturalnie więc to normalna sprawa:-).

Czarnula Przeoogromne gratulacje!!!!Wszystkiego co naj dla ciebie i Maluszka!!!!

A Benus czuje sie juz lepiej dzieki dziewcyny -twardziel z niego!!!!
pozdrowionka

Dzien doberek wszystkim:-):-):-)

Iskierka witaj na forum

maxin dobrze czytac ze lepiej sie czujesz, a moze dac Natalcetroche czekolady - bo przecie dziala zatwardzajaco, czytalam tez na angielskiej stronir ze mozna podawac dzieciom jezeli juz wszytsko jedza lekka diete co wlicza: banany , gotowana marchewke, ziemniaki , bialy ryz, pieczony kurczak bez skory i tluszczu, krakersy czy tosty a powino unikac produktow mlecznych, zawierajacych duzo blonnika, tlustych potraw oraz bardzo slodkich...potem jak biegunka przestanie mozna powoli powrocic do normalnego jedzenia
What I need to know about diarrhea

aga26 ja tez tak sie udzielam na forum ze pozal sie boze, ale zawsze jestem na biezaco z wami, jak tylko moge to pomagam

odezwe sie pozniej bo dzieciak amu wolaja, milego dnia:-):-)

Witam Mamusie!

Wlasnie pije sobie kawke a Brianek majstruje cos przy tv :-) udajac ze oglada bajke:-p
Wczoraj pojechalismy do znajomych ktorzy maja ponad dwu-letniego synka i Brianek troszke sie rozerwal my tez :happy: nie ma to jak kogos miec tutaj odrazu lepsza ta Anglia sie wydaje
Brianek po takich zabawach szybko mi padl i nawet nie marudzil ze nie chce spac;-)

Czarnula Gratulacje
rosliny08.gif
dla was z okazji narodzin synka!:-)
Wszytskiego najlepszego niech wam sie dobrze rozwija i zdrowo rosnie:tak:
wypoczywaj i wracaj nam do sil!
baby3.gif

Dziewczyny tak to ja zaproponowalam Iskierce zeby tak wkleila zdjecia jesli bedzie miala dostep ale nie mowie ze odrazu!:no:
zawsze czeka sie na odpowiedz was czy sie zgadzacie.
Ja poprostu chcialam powiedziec Iskierce ze taki watek jest ze bedzie mogla tam wkleic zdjecia nie bojac sie ale nie napisalam ze juz dostanie dostep bo nie tylko ja o tym decyduje.
Ja tez poczulam sie zle bo zostalam wymieniona ale ok:-)no ale coz proponowac juz nie bede.

Pozdrawiam i sle ciumaski!

Maggusia fajnie, że mieliście wczoraj trochę odskoczni, wlaśnie takie spotkanka ze znajomymi lubianymi dobrze robią:-), a do sprawy wątku zamkniętego nie ma co wracać:tak: ;-)

My już po śniadaniu, ja już po swojej serii ćwiczeń i biorę się za ogarnięcie domu, zakupki i potem relax na sloneczku.

Iskierka no jasne nie ma co waracac do tego ale ja dzis dopiero te posty przeczytalanm wiec musialam wyjasnic o co mi chodzilo.
Mam nadzieje ze nikogo nie urazilam chcialam tylko dobrze:happy2:

Co do znajomych tak jak sie lubi to fajnie z nimi sie przebywa choc ja jeszcze taka ufna szybko nie jestem bo mialam male przeboje z ludzmi tutaj ale mam nadzieje ze ci nie okaza sie "polaczkami"

Pozdrawiam i sle ciumaski!

hej
Serdeczne gratulacje dla Czarnuli.Dużo zdrówka dla Was. Jak ja bym chciała też już mieć przy sobie moje drugie maleństwo.

Buziaczek dzięki za pocieszenie trochę mam mniejszego stresa. Ja chcem rodzić sama tak jak za pierwszym razem. No a do tego mąż musi w tym czasie zaopiekować sie synem.
pozdrawiam wszystkich. Pa

Maja1980 no sorka tekst typu "trzeba troszke ruszyc wyobraznia"jest ostry:szok:
ja napisalam tylko Iskierce ze taki watek jest!bo ktos ja prosil tu o zdjecia nie wiem juz kto a ona napisala ze nie wkleji bo sie boji.
Ja nie podjelam decyzji zeby dac jej dostep bo nigdy sama z nas zadna tego nie robi zawsze powtarzam sie juz ale to zawsze wszytskie czekamy na zdgode kazdej dziewczyny.Po za tym ja tym watkiem sie nie zajmuje.
Wiem ze za komputerem moze byc ktos inny zdaje sobie z tego sprawe calkowicie.
Moj post nie oznaczal ze Iskierka bedzie miala juz dostep:wściekła/y:

reklama
dziewczyny chyba nie ma o co się sprzeczać. Wszystkim chodzi o to samo, o dobro i bezpieczeństwo naszych dzieci.:tak:
Reszta jest według mnie najmniej istotna.:blink:

Do góry