reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Sorki Maxin musialam zle spojrzec.
Ale nie chodzi tu o to kto komu cos proponuje tylko o bezpieczenstwo naszych pociech. I nie o to ze ktoras jest lepsza czy gorsza. O ostroznosc tu chodzi . A informacje o tym ze tak latwo dostac dostep do watku zamknietego (bo propozycje padaja po kilku postach) nie pomagaja w ochronie dzidzioli. I nie robie afery tylko napisalam swoje zdanie w jak sadze waznej dla nas wszystkich sprawie.

przyznaję Ci racje, ale mimo wszystko poczulam się glupio w tym momencie, bo ja wiem kim jestem i wcale nie prosilam o zaproszenie do wątku, tylko mi je zaproponowano, i wiem, że to nie osobiście o mnie chodzi tylko ogólnie o bezpieczeństwo, ale mimo wszystko poczulam się nieswojo, no cóż...
Pozdrawiam i milego wieczora dla Wszystkich

reklama
maja oczywiscie ze chodzi o bezpieczenstwo naszych skarbow, bardzo duzo osob nie ma dostepu,jak sama widzisz niektore laski napisaly pare popstwo i jest cisza,przestaly sie udzielac
,wiec masz racjie, trzeba byc czujnym i ostroznym i wydaje mi sie ze takie tez jestesmy.
Napisalas swoje zdanie,doceniam i dobrzez,ze ten temat poruszylas;-)

agusia to mamy neijdaki,to chyba takie dziwny u nich okres.Z wszystim nas probuja jak daleko moga sie posunac,zycze wystwalosci i ciepliwosci do Karolci/

Isierka nie twoja wina,zreszta tak jak napisala maja nie dzielimy nikogo na gorszego i lepszego aby mialy dostep do watku zamknietego.zreszta sama rozumiesz;-) A to,ze obie poczulysmy sie glupio to juz inna sprawa,bo tylko my zostalysmy wymienione i odebrac to mozna bylo dwoznacznie,och nie bede sie juz rozpisywac,ale nieswojsko sie poczula tak jak i ty,coz jestesmy tylko ludzmi i miom,ze chodzi tu o informacjie,padly niki zrozumiale ze poczulysmy sie odtkniete.Ok juz nic nie mowie na ten temat

PINKA25 spij dobrze:-)

ja tez ide spac
dobranoc

Maxin78 spoko;-) zdrowiej i korzystaj z pięknej pogody, ja mam nadzieję, że jutro będzie tak jak dzisiaj i znowu będziemy z Alą szalaly na basenie:tak:, a w niedzielę może uda sie poplywać stateczkiem:-)

ja oglądam jednym okiem supernanny, ale zaraz też chyba wskoczę do lózeczka:tak:

Dobranoc

Iskierka nie Twoja wina rzeczywiscie. Przepraszam ze tak zaczela sie Twoje przygoda z BB ale jak sama napisalas rozumiesz co oczywiscie nie znaczy ze masz przestac do nas zagladac.
Zapraszam do udzielania sie. A wlasciwie to gdzie mieszkcie.

A jesli chodzi o Maxin to rzeczywiscie gafa. Wogole nie powinnam pisac co kto i jak tylko ogolnie...kazda i tak wiedzialaby o kogo chodzi. A ze slepa jestem po porodzie to tak wyszlo. Jeszcze raz przepraszam. Mam nadzieje ze sie nie gneiwasz?

Iskierka nie Twoja wina rzeczywiscie. Przepraszam ze tak zaczela sie Twoje przygoda z BB ale jak sama napisalas rozumiesz co oczywiscie nie znaczy ze masz przestac do nas zagladac.
Zapraszam do udzielania sie. A wlasciwie to gdzie mieszkcie.

A jesli chodzi o Maxin to rzeczywiscie gafa. Wogole nie powinnam pisac co kto i jak tylko ogolnie...kazda i tak wiedzialaby o kogo chodzi. A ze slepa jestem po porodzie to tak wyszlo. Jeszcze raz przepraszam. Mam nadzieje ze sie nie gneiwasz?

Nie ma problemu, mieszkam niedaleko Oxfordu w malym miasteczku :tak: zresztą pisalam już wcześniej o sobie i to, że mieszkam w Oxfordshire;-)

Buziaczku odnosnie krosteczek to cyba zaczely jej wychodzic jak skonczyla miesiac a zniknely jak miala z 9 tygodni ...pamietam bo wtedy lecielismy do Pl na wesele mojego brata i jeszcze troszke miala bo moja mama sie zmartwila. A co do porzadku to poczekaj az dzidziol zacznie siedziec albo raczkowac i bedzie potrzebowal zabawek...wtedy dopiero robi sie balagan:-):tak:
Uspokoilyscie MNie troszke z tymi krostkami:tak: poczekam do wizyty 6 tygodniowej i powiem lekarzowi o tym .

Staram sie zachowac jako taki porzadek :-D Blania nie brudzi ale ja za nia brudze jak robie wokol Niej :-D he he a jak podrosnie to razem bedziemy chyba balaganic:-D he he ale mam nadzieje ze do tego czasu juz bedziemy mieszkac sami juz nie z lokatorami a wtedy balagan bede mogla miec gdzie tylko bedzie mi sie podobalo i sprzatne sobie kiedy tylko bede miala na to ochote. ;-)

Uff uporalam sie z gora prasowania ..na szczescie Blania przysnela wiec spokojnie moglam to zrobic a zeszlo Mi sie :sick:az 2 godziny :szok::huh:Myslalam ze sie nigdy to nie skonczy...

oho widze ze zostal poruszony temat watku zamknietego ..Ja osobiscie:tak: np dopiero tam 1 raz pokazalam swoja twarz nigdzie wczesniej nie pokazywalam, bo nie chcialam zeby kazdy podgladajacy patrzyl na Mnie i Mojego M. Blanie tez tylko tam wklejam..czuje sie tam bezpiecznie:happy: bo wiem kto ma tam dostep.:happy2:
Tez bardzo dlugo czekalam na dostep do watku od 29 tygodnia ciazy az do chwili przed porodem...:tak:;-) takze chyba jestem osoba zaufana co?:-p:-D i jak Pinka napisala , gdy sie dowiedzialam o zamknietym tez poczulam sie odrzucona itp. ale przeszlo z czasem..:blink:
Niunka - Trzymam mocno za Ciebie kciuki i czekamy na Ciebie i Szymka ;-):tak:

Ok mykam Laseczki wstrzachnac jakas kolacje :blink:..wiem wiem nie powinnam juz jesc bede grubaaa:-D:-D :zawstydzona/y:ale cos opedzluje jednak:-) i czekam na M pewnie tez glodny wroci:-p. Juz weekend wiec pewnie Mnie nie bedzie, bo pojedziemy gdzies z Blania:elvis::rofl2:Odezwe sie w poniedzialek.
Trzymajcie sie ...
Buziolinki od Blani:elvis::elvis:
Do poniedzialku...Niunia ale Ja przezywam to razem z TOba :happy2:
papa:-)

Tak mizernie u mnie z odwiedzinami watku ze az glupio sie tlumaczyc
ninka,pinka25 -wy tez kochane ciezarowki-trzymam kciukasy za szybciutkie porodziki.Duzo spatulkowania-obowiazkowo!!!!!!!!!:-):tak:

Maxinka kochana-ty jak zwykle trzymasz reke na pulsie.Buzka dla Nati od zakreconej BBciotki
izusia-zdrowkai usciski

pozdrawiam mamusie i dzidziusie
Zobacz załącznik 49169

Witam przy porannej kawce:-)

Za oknem zapowiada się piękny dzień, więc trzeba korzystać ze slońca :tak:

Buziaczku ja też mam stertę prasowania i odkladam już trzeci dzień nie mogę się zebrać;-)

Maxin78 jak dziś zdrówko?

Życzę Wszystkim milego dnia:-)

reklama
Witam,my dopero co po sniadaniu,Natalcia spala do 7.00,milo dluzej pospac,oczywiscie po melku zaraz zrobilam mega kupke:zawstydzona/y:dzis koljena proba podania jej dioralyte,wlasnie jej nalalam do kubka,ale sie krzywi i mi go oddaje:-(Jak myslicie w jaki inny sposob moge jej podac to??:baffled: od wczora gadaula cos pod nosem sobie mowi,a dzis w koncu zakumala co to bylo,wiec slotko mowi "dobrze",a brzmi to bardziej jak bdobze:-D

buziaczek,na poczatku tez wszytsko prasowala,ale juz po 2 m-cy stwierdzilam,ze nie jest uczuluna i przestalam.Bo nie wybrabialam przez jej ulewanie dziennie przebierac trzeba bylo po kilkanascie razy:tak: Jak u was krostki???

iskierka dzkie ze pytasz,dzis juz jest dobrze,wstalam wspana,bol przeszy jak reka odjac;-)pogoda sliczna wiec,choc zapowiadali deszcze na dzis,zobaczymy.jAK WOGOLE ODNAJDUJSZE SIE NA WYSPIE???

Asiu jak teskona za mezem juz was dotknela,myslisz ze Mikolaj juz odczowa ze tatki nie ma?

do uslyszenia pa

Do góry