Witam Mamusie!
Ja na chwilke bo Brianek juz lobuzuje z ranarozpracowal sciaganie pampersa.
Ostatnio codziennie biegam lub cwicze wszytskie miesnie nog i brzucha tak mnie bola ze szok dzis ledwo ide hahaale i tak mimo to lepiej sie czuje:-)
Widze ze tu z rana poranne kawki wlasnie ja tez pije kawusie ;-)
Maja33 fajnie spedzacie dni
Maxin jak sie czujesz jak coreczka?
widze ze ta biegunka jest u was straszna naprawde wspolczuje musi sie bardzo meczyc taki maluszeka chce przynajmniej pic?
Tigeer kiedys dziewczyny przesylaly ksiazki np:"Usnij wreszcie" i jeszcze jakas byla z tego co wiem to bylo tam raczej opisane o zasypianiu wieczorem zeby maluszka samego klas w lozeczku zgasic swiatlo i co pare minut przychodzic do niego sprawdzac czy wszytsko ok i wychodzic.
Ja wlasnie ta metode zastosowalam jak Brianek mial 6-miesiecy i teraz zasypia sam w lozeczku wie ze jest czas na spanie ale nie mam pojecia jak bym miala to zrobic w dzien a moze to taki okres przejsciowy u malej?
A np twojej malej spacerki tez nie pomagaja?
Brianek czasem jak jest zmeczony wyjde na spacer i juz ucina komara:-)
Ostatnio spi tylko raz w dniu ale i to dobre jak marudzi i trze oczy wkladam do lozeczka i spi.
Gratuluje postepow Olivce!
Iskierka no to razem spotkalysmy sie na porannej kawusi:-)
Maja1980 gratulacje dla malutkiej postepow!;-)
Pozdrawiam i sle ciumaski!
Ja na chwilke bo Brianek juz lobuzuje z ranarozpracowal sciaganie pampersa.
Ostatnio codziennie biegam lub cwicze wszytskie miesnie nog i brzucha tak mnie bola ze szok dzis ledwo ide hahaale i tak mimo to lepiej sie czuje:-)
Widze ze tu z rana poranne kawki wlasnie ja tez pije kawusie ;-)
Maja33 fajnie spedzacie dni
Maxin jak sie czujesz jak coreczka?
widze ze ta biegunka jest u was straszna naprawde wspolczuje musi sie bardzo meczyc taki maluszeka chce przynajmniej pic?
Tigeer kiedys dziewczyny przesylaly ksiazki np:"Usnij wreszcie" i jeszcze jakas byla z tego co wiem to bylo tam raczej opisane o zasypianiu wieczorem zeby maluszka samego klas w lozeczku zgasic swiatlo i co pare minut przychodzic do niego sprawdzac czy wszytsko ok i wychodzic.
Ja wlasnie ta metode zastosowalam jak Brianek mial 6-miesiecy i teraz zasypia sam w lozeczku wie ze jest czas na spanie ale nie mam pojecia jak bym miala to zrobic w dzien a moze to taki okres przejsciowy u malej?
A np twojej malej spacerki tez nie pomagaja?
Brianek czasem jak jest zmeczony wyjde na spacer i juz ucina komara:-)
Ostatnio spi tylko raz w dniu ale i to dobre jak marudzi i trze oczy wkladam do lozeczka i spi.
Gratuluje postepow Olivce!
Iskierka no to razem spotkalysmy sie na porannej kawusi:-)
Maja1980 gratulacje dla malutkiej postepow!;-)
Pozdrawiam i sle ciumaski!