Sorki , jak szukasz w nastepnym roku to jak Nadia skonczy 3 Lata we wrzesniu 2014, mozesz ja poslac do prywatnego od stycznia Na 15 h za darmo. Te przyszkolne przedszkola zaczynaja awake od wrzesnia , wiec ci nie warto Czekac
reklama
Rosomaki
Zaangażowana w BB
Czesc dziewczyny. Orietuje sie ktoras, jak to wyglada ze zlobkami w UK?
Szukam, ale wszedzie tylko o przedszkolach. Chcialabym od wrzesnia pojsc do szkoly. To by bylo 2-3 dni w tyg. Dzidzior mialby wtedy 15 miesiecy. Wiecie moze jak to ten problem rozgryzc?
Szukam, ale wszedzie tylko o przedszkolach. Chcialabym od wrzesnia pojsc do szkoly. To by bylo 2-3 dni w tyg. Dzidzior mialby wtedy 15 miesiecy. Wiecie moze jak to ten problem rozgryzc?
margerrita
Fanka BB :)
hej dziewczyny, tak wypadło, że będę od 22 do 24 w Glasgow, a że na codzień wykonuję sesje zdjęciowe i będę mieć trochę wolnego czasu. może jest wśród was jakaś mamusia/ lub przyszła mamusia i chciałaby się spotkać na sesję w następny weekend. Sesje wykonuję w cenach Polskich więc warto
więcej info na priva lub przez email
Pozdrawiam Polska mamusia
i jak tam badania?Cześć Dziewczyny
Jestem w 12 tyg ciąży i wszystko co z nią związane jest dla mnie nowe, zwłaszcza że na obczyźnie.
Byłam u GP potwierdzić ciąże, ta zrobiła mi tylko test z moczu, zadała kilka pytań i stwierdziła że muszę umówić się na spotkanie z położną. Dostałam w rejestracji numer do Maternity services zostawiłam swoje dane, ale nikt do mnie nie oddzwonił, a czas leci.
Mam wrażenie, że w mojej przychodni olali mnie, może dlatego że byłam przed samymi świętami, a może po prostu że nie jestem brytyjką. Sama GP była bardzo niesympatyczna i w sumie zestresowała mnie jej postawa i chciałam stamtąd jak najszybciej wyjść:/
Myślicie, że powinnam jeszcze raz zadzwonić czy iść do przychodni i domagać się wizyty z midwife asap?
Rosomaki możesz posłać swoje dziecko do żłobka, nie ważne ile ono ma miesięcy. Mojej koleżanki synek chodzi do żłobka, zaprowadza go na 8 rano, a odbiera ok 13 bo tak kończy prace. Może go tez odbierać wcześniej czy pózniej. Z tego mówiła to musi dopłacać gdyż dziecko jest więcej niż 15 godzin
Towicz86266
Fanka BB :)
hej dziewczyny, tak wypadło, że będę od 22 do 24 w Glasgow, a że na codzień wykonuję sesje zdjęciowe i będę mieć trochę wolnego czasu. może jest wśród was jakaś mamusia/ lub przyszła mamusia i chciałaby się spotkać na sesję w następny weekend. Sesje wykonuję w cenach Polskich więc warto
margerrita jak kiedyś byś była w Aberdeen to bym skorzystała
Lilith co sierpień? Magiczna data?
Chodziło mi o to, że nie patrzą tu na rok urodzenia a na miesiąc, więc ten sierpień to magiczny miesiąc na podstawie którego określa się kiedy dziecko pójdzie do szkoły/przedszkola.
reklama
Chodziło mi o to, że nie patrzą tu na rok urodzenia a na miesiąc, więc ten sierpień to magiczny miesiąc na podstawie którego określa się kiedy dziecko pójdzie do szkoły/przedszkola.
Masz racje, gdyby Nadia urodziła sie do sierpnia to by poszła rok wczesniej
Podziel się: