reklama
Karolina1987W
Fanka BB :)
Jejku ale tu cichutko:-) taka piekna wiosna zimowa to wszystkie jestescie pewnie na spacerkach
Ja tez kupiłam cytrynowy moilersa i jej smakuje kilka razy kupowałam z polskich aptek i z tego co pamietam była to apteka sloneczko. Tran dostałam w Polskim sklepie, który jest na miejscu
Wysłane z mojego iPhone przez Forum BabyBoom
Wysłane z mojego iPhone przez Forum BabyBoom
Wojniczanka_24
Fanka BB :)
Powitac i tu :-)
Mamy z UK, witajcie. Mam do Was pytanie. Orientujecie się może jak wygląda sytuacja w przypadku poronienia w domu, gdy kobieta chciałaby pochować dzieciątko w Polsce. Czy jest w ogóle taka możliwość? Co jest potrzebne? Chodzi o znajomą znajomej, więc w razie Waszych doatkowych pytań nie wiem czy bedę w stanie od razu odpowiedzieć. Z góry dziekuję za wszelka pomoc.
Moja przyjaciolka sprowadzala zwloki. Ona wynajela firme z pl, ONI tutaj przyjechali I wszelkie formalnosci latwili. Mowila, ze koszt gdyby sami chcieli przewozic cialo, a koszt jaki wziela firma nie byl duzo wyzszy. Bardzo mi przykro z powodu kolezanki
My dzisiaj bylysmy w szkole zeby sie zapisac na 15 h w tygodniu, ale niestety nie maja miejsc. W piatek idziemy do jeszcze innej. Pani w szkole powiedziala, ze Nadia zacznie chodzic do Szkoly jako 5 latka, gdyz urodzila sie 1 wrzesnia, gdyby urodzila sie do 31 sierpnia to by poszla rok wczesniej. Tak czy siak chcemy aby juz teraz zaczela chodzic na te 15 godzin, zeby miala wiekszy kontakt z dziecmi
My dzisiaj bylysmy w szkole zeby sie zapisac na 15 h w tygodniu, ale niestety nie maja miejsc. W piatek idziemy do jeszcze innej. Pani w szkole powiedziala, ze Nadia zacznie chodzic do Szkoly jako 5 latka, gdyz urodzila sie 1 wrzesnia, gdyby urodzila sie do 31 sierpnia to by poszla rok wczesniej. Tak czy siak chcemy aby juz teraz zaczela chodzic na te 15 godzin, zeby miala wiekszy kontakt z dziecmi
reklama
Podziel się: