reklama
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
Witam dziewczyny mogę się przyłączyć?
Karolina1987W
Fanka BB :)
Witaj:-) opowiedz cos o sobie:-)Witam dziewczyny mogę się przyłączyć?
happymum20
Szczęśliwa mama Denniska
dziekuje
Jestem mamą Denniska 21 miesięcy. Od prawie trzech lat mieszkam w UK aktualnie w małym miasteczku Knittingley. z moim partneram jestem już ponad 5 lat
Jestem mamą Denniska 21 miesięcy. Od prawie trzech lat mieszkam w UK aktualnie w małym miasteczku Knittingley. z moim partneram jestem już ponad 5 lat
Cześć Dziewczyny
Jestem w 12 tyg ciąży i wszystko co z nią związane jest dla mnie nowe, zwłaszcza że na obczyźnie.
Byłam u GP potwierdzić ciąże, ta zrobiła mi tylko test z moczu, zadała kilka pytań i stwierdziła że muszę umówić się na spotkanie z położną. Dostałam w rejestracji numer do Maternity services zostawiłam swoje dane, ale nikt do mnie nie oddzwonił, a czas leci.
Mam wrażenie, że w mojej przychodni olali mnie, może dlatego że byłam przed samymi świętami, a może po prostu że nie jestem brytyjką. Sama GP była bardzo niesympatyczna i w sumie zestresowała mnie jej postawa i chciałam stamtąd jak najszybciej wyjść:/
Myślicie, że powinnam jeszcze raz zadzwonić czy iść do przychodni i domagać się wizyty z midwife asap?
Jestem w 12 tyg ciąży i wszystko co z nią związane jest dla mnie nowe, zwłaszcza że na obczyźnie.
Byłam u GP potwierdzić ciąże, ta zrobiła mi tylko test z moczu, zadała kilka pytań i stwierdziła że muszę umówić się na spotkanie z położną. Dostałam w rejestracji numer do Maternity services zostawiłam swoje dane, ale nikt do mnie nie oddzwonił, a czas leci.
Mam wrażenie, że w mojej przychodni olali mnie, może dlatego że byłam przed samymi świętami, a może po prostu że nie jestem brytyjką. Sama GP była bardzo niesympatyczna i w sumie zestresowała mnie jej postawa i chciałam stamtąd jak najszybciej wyjść:/
Myślicie, że powinnam jeszcze raz zadzwonić czy iść do przychodni i domagać się wizyty z midwife asap?
Zadzwon do recepcji i sama sie umow bo powinnas huz miec scan na 12 tyg zeby wyznaczyli ci date porodu i zbadali dziecku wymiary wszystkie noi powinnas zrobic do 13 tyg i 6 dni badanie na syndron downa
Witaj Miśka, ja też jestem w "młodziutkiej" ciąży. Z tym, że już dawno miałam wizytę z położna, założoną kartę ciąży i dużo badań, tym bardziej, że chodzę jeszcze do guma. Miałam także już pierwszy scan, na którym widziałam serduszko maleństwa, potwierdzili datę porodu i że nie jest to ciąża pozamaciczna. Dodatkowe usg miałam prywatnie Kolejny scan z badaniem prenatalnym mam 27.01
Dzwoń szybko do położnej bo to już 12 tydzień i jak piszę Mamusia Blaneczki do 13t6d musisz zrobić badania.
Wielkie gratulację
Dzwoń szybko do położnej bo to już 12 tydzień i jak piszę Mamusia Blaneczki do 13t6d musisz zrobić badania.
Wielkie gratulację
Z tego co pamietsm, to tuz przed samym rozwiazaniem mialam strasznie dretwe palce u rak, czulam takie mrowienie. Po porodzie dzien czy dwa przeszlo ja zdecydowalam sie podowac Nadii tran. Do tej pory pila jeszcze mleko mm, ale od jakiegos czasu stanowczo odmawia, wiec zeby zapewnic jej witamine d itp bede jej podawac tran. Znalazlam nawet w pl aptekach tran o smaku owocowym. Jutro jak nie znajde w naszych polskich sklepach, to zamowie z apteki
reklama
Podziel się: