reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Sorki , jak szukasz w nastepnym roku to jak Nadia skonczy 3 Lata we wrzesniu 2014, mozesz ja poslac do prywatnego od stycznia Na 15 h za darmo. Te przyszkolne przedszkola zaczynaja awake od wrzesnia , wiec ci nie warto Czekac

reklama
Bylam jeszcze w jednym przedszkolu I tam Nadia idzie od wrzesnia na 15 godzin, jezeli do wrzesnia zwolni sie miejsce to pojdzie wczesniej. U nas jest tez polska sobotnia szkola I tam tez bedzie chodzic od 4 roku zycia:)

Czesc dziewczyny. Orietuje sie ktoras, jak to wyglada ze zlobkami w UK?
Szukam, ale wszedzie tylko o przedszkolach. Chcialabym od wrzesnia pojsc do szkoly. To by bylo 2-3 dni w tyg. Dzidzior mialby wtedy 15 miesiecy. Wiecie moze jak to ten problem rozgryzc?

hej dziewczyny, tak wypadło, że będę od 22 do 24 w Glasgow, a że na codzień wykonuję sesje zdjęciowe i będę mieć trochę wolnego czasu. może jest wśród was jakaś mamusia/ lub przyszła mamusia i chciałaby się spotkać na sesję w następny weekend. Sesje wykonuję w cenach Polskich więc warto :)
więcej info na priva lub przez email
Pozdrawiam Polska mamusia ;)

Cześć Dziewczyny:)
Jestem w 12 tyg ciąży i wszystko co z nią związane jest dla mnie nowe, zwłaszcza że na obczyźnie.
Byłam u GP potwierdzić ciąże, ta zrobiła mi tylko test z moczu, zadała kilka pytań i stwierdziła że muszę umówić się na spotkanie z położną. Dostałam w rejestracji numer do Maternity services zostawiłam swoje dane, ale nikt do mnie nie oddzwonił, a czas leci.
Mam wrażenie, że w mojej przychodni olali mnie, może dlatego że byłam przed samymi świętami, a może po prostu że nie jestem brytyjką. Sama GP była bardzo niesympatyczna i w sumie zestresowała mnie jej postawa i chciałam stamtąd jak najszybciej wyjść:/
Myślicie, że powinnam jeszcze raz zadzwonić czy iść do przychodni i domagać się wizyty z midwife asap?
i jak tam badania?

Rosomaki możesz posłać swoje dziecko do żłobka, nie ważne ile ono ma miesięcy. Mojej koleżanki synek chodzi do żłobka, zaprowadza go na 8 rano, a odbiera ok 13 bo tak kończy prace. Może go tez odbierać wcześniej czy pózniej. Z tego mówiła to musi dopłacać gdyż dziecko jest więcej niż 15 godzin

hej dziewczyny, tak wypadło, że będę od 22 do 24 w Glasgow, a że na codzień wykonuję sesje zdjęciowe i będę mieć trochę wolnego czasu. może jest wśród was jakaś mamusia/ lub przyszła mamusia i chciałaby się spotkać na sesję w następny weekend. Sesje wykonuję w cenach Polskich więc warto :)
więcej info na priva lub przez email
Pozdrawiam Polska mamusia ;)

margerrita jak kiedyś byś była w Aberdeen to bym skorzystała :)

reklama
Do góry