reklama
honka1989
Początkująca w BB
Witam
Jestem tu nowa, również mieszkam w Uk jestem w 11 tyg ciąży i mam 13 miesięcznego synka. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona na pogaduchy, bo przyznaję że ostatnio mi ich trochę brakuje
Jestem tu nowa, również mieszkam w Uk jestem w 11 tyg ciąży i mam 13 miesięcznego synka. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona na pogaduchy, bo przyznaję że ostatnio mi ich trochę brakuje
Karolina1987W
Fanka BB :)
Witam
Witamy :-)
Rosomaki
Zaangażowana w BB
Witam
Witaj.
Jak sie czujesz w 11tyg? Synek pewnie dokazuje - w tym wieku ?
Moja kolezanka ma coreczke w podobnym wieku, bo z 25 stycznia 2013.
Moj z 2 maja 2013, ale tez juz z oka spuścić go nie mozna .
honka1989
Początkująca w BB
Cześć
Czuję sie całkiem nie źle czasami męczę mnie mdłości i ciągle jestem śpiąca ale to przez anemie.
Synuś raczej jest grzeczny niedawno opanował sztukę chodzenia więc robi mi porządki w szafkach:-) tyle ma przy tym zabawy, trochę się buntuje jak na ręce nie chcę go wziąć ( bo jest co dźwigać waży 12 kg)
Czuję sie całkiem nie źle czasami męczę mnie mdłości i ciągle jestem śpiąca ale to przez anemie.
Synuś raczej jest grzeczny niedawno opanował sztukę chodzenia więc robi mi porządki w szafkach:-) tyle ma przy tym zabawy, trochę się buntuje jak na ręce nie chcę go wziąć ( bo jest co dźwigać waży 12 kg)
aleksiel
Czesc Mamy!
Mam pytanie czy dziecko ktorejs z Was ma obywatelstwo brytyjskie?
Moj Leon sie kwalifikuje z tego co czytalam ale nie wiem jak sie zabrac do sprawy. Mam wniosek o paszport Juz nawet wypelniony ale w ostatnim punkcie jest napisane ze aby podpisac formularz musze miec angielskie obywatelstwo...
Co do mdlosci polecam imbir oraz migdaly! Ile ja tego zjadlam hehe
Mam pytanie czy dziecko ktorejs z Was ma obywatelstwo brytyjskie?
Moj Leon sie kwalifikuje z tego co czytalam ale nie wiem jak sie zabrac do sprawy. Mam wniosek o paszport Juz nawet wypelniony ale w ostatnim punkcie jest napisane ze aby podpisac formularz musze miec angielskie obywatelstwo...
Co do mdlosci polecam imbir oraz migdaly! Ile ja tego zjadlam hehe
aleksiel
Verita, w formularzu paszportowym, wzietym z poczty jest miejsce na podpis osoby która w imieniu dziecka ubiega sie o paszport. Malym druczkiem jest napisane ze deklaruje ze jestem Brytyjka, oraz inne jeszcze deklaracje, jesli podpiszesz a któregoś z punktu nie spelniasz to grozi kara i wiezienie.
Pozniej jest miejsce na podpis o ktorym Ty piszesz.
Nie wiem czy jest jakis inny formularz dla rodzicow nie Anglikow do wypelnienia? Wszedzie na forach pisza o tym z poczty a na gov.co.uk nie moge nic wiecej wyczytac...
Czy ty wysylalas tylko P60 z 5 lat, formularz, zdjecia, przelew i akt urodzenia? Dzieki z gory za pomoc!
Pozniej jest miejsce na podpis o ktorym Ty piszesz.
Nie wiem czy jest jakis inny formularz dla rodzicow nie Anglikow do wypelnienia? Wszedzie na forach pisza o tym z poczty a na gov.co.uk nie moge nic wiecej wyczytac...
Czy ty wysylalas tylko P60 z 5 lat, formularz, zdjecia, przelew i akt urodzenia? Dzieki z gory za pomoc!
reklama
Taak migdaly, ja je jadlam na zgage, dzialaly cuda, a na mdlosci ciasteczka imbirowe co do obywatelstwa uk nie pomoge, Bo nasza corcia sie nie kwalifikowala, ale znam mnostwo polskich rodzin, ktorych dzieci maja obywatelstwo brytyjskie, wiec chyba nie trzeba byc brytyjka zeby podpisac
Podziel się: