witajcie ja tylko na momencik jak zwykle:-), wczoraj się tak potwornie wynudziłyśmy z Karolinką przez tą wstrętną pogodę, że szok, mała nie chciała siedzieć w domku cały czas pokazywała na drzwi, że chce na spacerek, nawet po wózek poszła i sama dp niego wchodziła, chociaż od 2 tygodni nie chce na spacerek w wozku jeździć, tylko sama. Na szczęście dzisiaj słonko świeci, chociaż juz się chmurki zbierają:sick:
Maxin całuski dla Natalki z okazji 15 miesięcy, jak ten czas leci
Nie dziwię się, ze nie możesz się wakacji doczekać a na długo jedziecie?
Maja33 dzięki ,ze pytasz, Karolinka codziennie uczy się czegoś nowego, najbardziej mnie cieszy, że już sama umie jeść łyżeczką, oczywiście woli rączkami, a tak poza tym to wystarczy jej coś raz pokazać i ona od razu to powtarza, na przykład umyć buzię czy rączki. A jak tam Martusia, ząbki już wyszły?
DZASTA23 witaj, ja niestety nie z Londynu, więc Ci nie pomogę, ale z tego co wiem od znajomych, to dzieciaczki bardzo szybko łapią język, więc nie masz co sie martwić, mały na pewno sobie poradzi
pozdrawiam i życzę miłego dnia
Maxin całuski dla Natalki z okazji 15 miesięcy, jak ten czas leci
Nie dziwię się, ze nie możesz się wakacji doczekać a na długo jedziecie?
Maja33 dzięki ,ze pytasz, Karolinka codziennie uczy się czegoś nowego, najbardziej mnie cieszy, że już sama umie jeść łyżeczką, oczywiście woli rączkami, a tak poza tym to wystarczy jej coś raz pokazać i ona od razu to powtarza, na przykład umyć buzię czy rączki. A jak tam Martusia, ząbki już wyszły?
DZASTA23 witaj, ja niestety nie z Londynu, więc Ci nie pomogę, ale z tego co wiem od znajomych, to dzieciaczki bardzo szybko łapią język, więc nie masz co sie martwić, mały na pewno sobie poradzi
pozdrawiam i życzę miłego dnia