mala-gorzatka28
Fanka BB :)
Mam malutkie pytanko... powiedzcie mi czy te ksiazke gdzie polozna robila notatki podczas calej ciazy i te porodowe....zabiora mi po porodzie czy to nalezy do mnie ??????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zabiora Ci Ja Jak dasz ja przy porodzie tak juz jej nie odzyskasz ..Ja tez chcialam ja zachowac na pamietake ale nie udalo sie ...Mam malutkie pytanko... powiedzcie mi czy te ksiazke gdzie polozna robila notatki podczas calej ciazy i te porodowe....zabiora mi po porodzie czy to nalezy do mnie ??????
ale jednak byl wylowywany porodzik???czesc dzieki za zyczonka :-)
wpadam tylko na chwile , jestesmy zmeczeni ale szczesliwi jak nigdy dotad:-).
Maly je cudownie i mam pokarm , troszkie daje popalic w nocy , ale jest ok.
Nie wiem czy pisala, ale urodzilam w niedzile o 23.10 , malo co i synek urodzilby sie 13 ,
Pozatym wsio ok, acha dostal 9 punktow, pewnie za to ze taki tlusciutkki;-)
buzieczke czesto ja przykladaj do piersi,czym czesciej tym lepiej,powinnas pobudzic lakatcjie,odciaga tez laktatorem 3 razy dziennie po 10 min, mleko zlewac do butekeczki i potem przed uplywem 24h dac dzidziusiowi,pij duzo wody no i sie nie stresuj bo to bardzo wplywa na lakacjie,kiedy ja karmisz spokojnie mysl sobie,ze masz pokarm Blanai sie naje,podobno tez bawarka pomaga,rowniez
gdzies wyczytalam możesz spróbować homeopatycznych granulek na laktacje RICINUS COMMUNIS 5 CH * stosujesz 2 x dziennie po 5 granulek miedzy posiłkami,dodatkowo herbatka mlekopędna herbapolu FITO-MIX.Mam nadzieje,ze cos pomoze;-)