reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Asiunia sliczne masz chlopaki:tak:Dasz sobie rade,jak trzeb ato mus:sorry:od poczatku sie zorganizuj,trzymaj zegarka to bedzie ci wszystko latwo szlo:tak:
Pinka Eryczek tez sliczny kawaler:tak:rosnie jak na drozdzach:-)karmisz piersia??

reklama
hello

Kwiateczek- kochana nie da sie wszystkiego robic na godzin niestety chociaz by karmienie czy spanie u takich noworodków roznie wypada ,wiec o systematycznosci nie ma co mówic bynajmniej nie na tym etapie jeszcze.............
Heronek- a rosnie rosnie widze po ubrankach jak 62 chowam do szafy a 68 wyjmuje:-p

ale dzis jestem niewyspana mały calą noc sie wiertolił nos zablokowany mu przeszkadzał wkoncu udalo mi sie troszkę sciągnąc z tego noska i teraz spi .......mam nadzieje ze troszke pospi bo wymęczony taki..............

a ja wpadłam na pomysł ze zostane konsltantkąa Avon:-D:-D czekam na podpisanie umowy własnie:-p

pinka odradzam ten avon... boszzz mialam ten sam pomysl w ciazy i tyle nieprzyjemnosci co doswiadczylam w tak krotkim okresie czasu i doplacanie do interesu - to nie warto lepiej zamowic z neta jak cos chcesz... Serio!

a co sie stało ze tak zle to wspominasz??????
ojjj dluga historia kochana...

zaczelo sie wszystko pieknie i fajnie, przyjechala babka(bardzo mila)podpisalysmy umowe,dala mi katalogow itp i miala przyjechac za tydz pomoc zlozyc 1wsze zamowienie przywiesc gratisy i przedewszystkim nadac nr konsultantki bez ktorego nie isniejesz. CZekalam, nie przyjechala, ja wydzwanialam do avonu, bo to swieta bozego narodznia byly, pelno ludzi i zamowien na prezenty, wszyscy czekaja a ja zamowienia nie moglam zlozyc. Jak juz sie po telefonach i krzykach udalo, to zamowienie nie dotarlo a wmawiali przez telefon ze mi dostarczyli ze maja podpis i zmyslam!!!:no: okazalo sie ze zawiezli je gdzies na moim osiedlu do innej babki.
Oczywiscie kto znalazl? Ja sama musialam szukac, pukac do drzwi i sie prosic:angry:
w paczce okazalo sie ze polowy nie ma bo nie poinformowali mnie co trzeba zamawiac samemu a co nie, wiec zamowienia rozdawalam w reklamowkach Asdy:dry:
potem kolejne zamowienie i znowu polowy nie ma bo niby 'out of stock' no i powiedz to teraz ludzia co czekali na prezent dla kogos:no:...
Nosz masakra... Do tego ta babka nigdy sie nie pojawila, nigdy mi reszty nie dowiozla, a ja musialam do wszystkiego dochodzic sama, do tego plac sobie za katalogi, za siateczki, za probki i wszystko. Jak masz kupe ludzi i wielkie zamowienia to ok, ale jak przyjdzie ci zamowienie dla 5os gdzie nic nie zarabiasz a masz jeszcze katalogow nakupowac (wiadomo im wiecej kupisz tym wiecej zamowien masz szanse dostac) to mi sie to poprostu nie oplacalo.... Olalam sprawe... Mam ich gdzies.
W tej infolini tez zupelnie nie pomocni - no masakra poprostu!:dry:

o kurcze to rzeczywiscie nie ciekawa sytuacja była..........

u mnie jak narazie wszystko ok ale dzieki za informacje bede bardziej pilnowała tego.a my mamy polski sklep tu w uk i dotychczas taki chłopak zajmował sie Avonem ale znalazł prace i teraz nie ma czasu wiec ja sie za to zabrałam bo chetnych nie brakuje......

no to super :-) wazne zebys wszystkiego pilnowala i zamowienia tez z katalogiem robila, bo czasami sa jakies gratisy do zamowien ktorych klient ci nie wpisze na papierku (nawet zeby dostac gratis trzeba go zamowic! - o czym tez mi nie powiedzieli) a potem pretensje ze nie dostal a przeciez w katalogu pisalo....

No oby tobie wyszlo :-D moze u nas tylko takie flądry pracuja ;-)

asiunia sliczni chlopcy:):)Wszystkiego dobrego zycze:)A przede wszystkim mnostwo przespanych nocy:)

A tak w ogole witam kobietki, dawno mnie nie bylo. Jakos tak nie mialam glowy. Za 4 dni przylatuje mja siostra z rodzinka nie moge sie doczekac i robie pomalu porzadki w domu:)Gdzies trzeba bedzie sie pomiescic wiec kombinuje kto ma gdzie spac:)
A co u Was?

reklama
asiunia - Gratulacje, synek przesliczny a ten starszy to tez niczego sobie.... hi hi mamy taka sama bluzke ta niebieska :-)

Witam laseczki. Dawno mnie znow u was nie bylo. Pogoda ladna to wiadomo ze czas spedzamy na spacerach.
Ostatnio tez musielismy ustalic elektryke w naszym przyszlym domku. Musialm tez zdecydowac I juz rozplanowac moj przyszly gabinet. Kasy jak narazie malo, mamy na okna a gdzie reszta!!???? Chcemy sprzedac dzialke mojego G no I wtedy bedzie mozna zakladac elektryke. Co do wody to przekichane bo narazie tam nie beda zakladac wiec misimy Jeszcze studnie wykopac :-(

Co do Barnima to znow borykamy sie z waga i wzrostem. Obecnie ma 9,5 kg i 81 cm, spadl z centyli znowu. Pewnie bedzie niski bo my nie za wysocy ale zawsze..... Rok temu jak mu wzrost I waga nie podchodzila okazalo sie ze mial anemie. Juz od roku. nie badali wiec nie wiadomo czy cos tam znowu nie jest . jedno wiem od 7mies urosl 2 cm I od 5 mies nic nie przytyl.:-(

Mestwinek za to ma sie dobrze, rosnie je i spi. Ma juz z 5,5 kg i jakies 63cm.

Tetaz w czwartek Barnim ma wizyte w szpitalu z pediatra ale nie wiem czy o ta wage czy o zamala skorke na penisie (bo nie schodzi) Zobaczymy....

Pozdrawiam Was wszystkie.

Ps. Gosia jak sie czujesz??

Do góry