reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
MaLgorzata,Heronek dziekuje:-)oby byly przespane:tak:nie odzywam sie b sie boje zapeszyc ale ostatnio juz ladnie spi:tak:ale ciiiiiiiiiiiiiiiiiii bo chce spaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaac:sorry:
Kondzio mial bardzo aktywne urodziny na podworku:tak:polatatlt dzici jak to dzicie troche sie klocily itd...ale bylo fajnie:tak:

Kwiateczek 100 lat dla Konrada,zdrowia i duzo usmiechu :-)

Pandorka i jak sobie radzisz z dwojka maluszkow?? Tez planowalam tak jedno po drugim jak Ty ale nam nie wyszlo:-)

witam

ja ostanio mam jakies dolinowate dni a dzis już wogóle.........ale nie bede tu smucić:-p

Kwiateczek sto lat dla kondzia!!!!!!!! oby reszcie dał mamie spac w nocy.........
asiunia- gratulacje opowiadaj jak ci poszło no i focie prosimy........... a na nk patrzyłam ale nic mnie nie zaciekawiło z tych poscieli:sorry2:ale mam plan heehh
Gosia- wybraliscie juz imie dla synka............???
Izka- ja tam w polszy??????????

ale pogoda do kitu ja z małym mam szczepienie to pierwsze 17 maja on wtedy bedzie miał 10 tygodni byłam w gp sie zapytac dlaczego tak późno myslałam ze sie pomylili przeciez pierwsze jest jak sie ma 8 tygodni a drugie 12 a oni mówią ze ok ,no wiec ok.....

ASIUNIA - gratulki, widze ze juz rozpakowana :-)

asiunia- gratulacje opowiadaj jak ci poszło no i focie prosimy........... a na nk
a dziekuje dziewczyny :-) ja tak malo sie w tym watku udzielam i myslalam ze o mnie nie pamietacie :-)
no ale jak pytacie to juz mowie ;-)

Nasz mały Maduś przyszedl na świat 14 kwietnia o 9.23 rano przez cesarskie ciecie (planowane ;-) ) dostal 9punkcikow (problemy z oddychaniem) i wazyl 3790gr.
Wogole bylo super. Sam porod wspominam bardzo milo, mialam wspaniala wesola ekipe lekarzy (momentami az za wesolo, zwlaszcza jak mialam sie nie ruszac, a anestezjolog co chwile jakims zartem zarzucal :-D ) wogole wszystko na takim luzie, bez napiecia. Dzieki nim tak sie rozluznilam (bo spieta bylam niesamowicie!) ze do dzis nie moge uwierzyc jak gladko poszlo :-D hihi w szpitalu bylismy cale 48h (czyli te ich minimum po cc).
Maduś jest grzeczny, malo placze, normalnie aniolek :-)
U nas maz jeszcze ma wolne do jutra wiec narazie jest luzik, zobaczymy jak zaczne zobie radzic z 2ka maluchow jak P wroci do pracy...
Boje sie o Josha bo on jest dosc energicznym i niezbyt usuchanym dzieciakiem ;-)

no a to focie Maddoxa :-)

a tu z bratem :-)

Asiunia- bardzo sie ciesze ze miło wspominasz poród:tak::tak: to najwazniejsze no i ze synek zdrowy.............. Madox jest uuuuuuroczyyyyyyyyyyyyy:tak::tak: a brat widze mega zadowolony...............

pomalutku dasz sobie rade choc łatwo z 2 nie jest cos o tym wiem........ moja gwiazda tez jest ruchliwa i nie raz małemu sie juz od niej oberwało:baffled: albo miał przerwany sen przez starszą siostre bo ta tak hałasuje ze rece opadaja:shocked2:

reklama
kwiateczek oby wiec wiecej przespanych nocek bylo!!!! A Kondzio to juz duzy chlopak :)))

asiunia slodziutki bobasek :))))a starszy brat widac, ze opiekunczy...

Pinka Mlody rosnie Ci jak na drozdzach :)

a Redan niedlugo jest przenoszony do starszej grupy, znowuz sie boje, ze sie zacznie placz...a juz chcialam go na caly tydzien dac, nic zobaczymy jak to zniesie....

Do góry