reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

hejo

mam laseczki do was pytanie.........

poszukuje kołderki z podusia do łózeczka nie orientujecie sie gdzie moge kupic????? bo jak narazie to wszedzi jest kołderka ochraniacz i inne pierdoły a podusi nie ma.........

pandorka- wysłałam:tak:

reklama
Pandorka no co ty,na co sie obrazac.Kazda z nas wyrazila opinie i swoja nie wiedze na ten temat:sorry2:moze ktoras z nas kiedys to wykorzysta:tak::-p

Ja jestem wnerwiona ze szok....wczoraj odebralam Kondzia ze zlobka i pani powiedziala ze wiekszosc czasu plakal ale zadna nie zadzwonila pinda:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:przyszlam do odmu a on mi tu takie zlosci,takie rzeczy wygadywal,wszystko na nie....nie kocha nikogo itd....patrze a tu 39st:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:chyba z tego placzu.jak go odebralam to mial cale czerwone oczy:no:nie omieszkam im powiedziec pare slow we srode:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:i tak pojdzie na chwile bo ma urodzinki i tylko torta jakiegos mam w planach zeby zaniesc a potem go zabiore...wkurzaja mnie bo maja dzwonic a tu wychodzi na to ze olaly:wściekła/y::wściekła/y:

pandorka- no wlasnie nie sa dobre:sorry2: musze jeszcze poszukac.....

kwiateczek- u nas było tak samo nawet jak wiki zwymiotowała to nik nie zadzwonił ze w obrzyganej bluzce przez 3h chodziła

kwiateczek ulala to niezle. Tu chyba we wszystkim tak lajtowo podchodza. Strzelic w leb taka pania przedszkolanke.

Jak sie podobal w ogole slub ksieciunia??:):)Moja Tosia nawet ze mna dzis ogladala:)

maddusia- ogladalo sie dzis,ogladalo.... slub jak slub...mieli w stylu krolewskim jak ja to mowie - ale to nie moja bajka, ja takiego bym nie chciala. No i te wyjebiaszcze kapelusze...... :-D

Pinka- nie mam pojecia. Wydaje mi sie ze tu nie dostaniesz takich z
podusia dla malucha bo tu chyba nie robia takich "plackow" . Ja kupowalam dwa kpl z podusiami w PL jak Nastka byla mala ale wogole ich nie uzywalam :cool2: Poduszke dostala dopiero gdy skonczyla dwa latka, a kolderki wykorzystywalam jako playmat na dywanie. Ja wolalam grobagi i przy kolejnym tez tylko grobagi bede stosowac. Jak dla mnie super sprawa.

Ostatnio nachodzi mnie pytanie....CZY JA CIAGLE MUSZE CZUC GLOD I CIAGLE COS JESC ??????????

kwiateczek Pinka to ladne sa akcje w przedszkolu, u nas na szczescie jeszcze nic takiego sie nie przydarzylo....pewnie bym wojne tam zrobila....

Gosia to nie ty glodna, a Maly ;)))))

maddusia a ja w pracy wczoraj bylam, nie wszyscy mieli szanse na swietowanie, jak to Cameron obiecywal ;)

Pinka jak masz nasza klase to tam wpisz sobie w wyszukiwarce ludzi "materacyki" i wyskoczy ci fima z londynu co sprowadza polskie produkty dziecience. :-)

reklama
Do góry