reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Michaga ja zawsze podaje Nikusiowi smoczka przy starcie/ladowaniu i tez nie placze:tak::tak:

mala-gorzatka28 powiem ci ze jestem w szoku ze tak milo cie przyjeli w przychodni:szok::szok: ja tez wyrobilam dla nas te karty i jak bylismy w PL w styczniu i maly mi sie rozchorowal, mial cztery dni goraczke 39st, poszlam z rana do przychodni(zero pacjentow-lekarka stoi i gada z recepcjonistkami) a ja mowie co jest grane na co ona ze oczywiscie moze mnie przyjac ale prywatnie:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry: bylam tak wku*** ze po powrocie odrazu zadzwonilam do NHS i sie pytam a tam babka mi powiedziala ze powinna byla mnie przyjac bo to nagly przypadek:dry::baffled:
kumpeli wypadlo tez szczepienie jak akurat byla w PL i tez miala nie lada problemy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ehhh zreszta szkoda gadac jak mi sie ta sytuacja przypomina to mi cisnienie skacze:angry::angry:

lece laseczki sie pakowac bo o 4 w nocy na lotnisko:szok: trzymajcie sie, mam nadzieje ze jak juz sie pozbieram w PL to zajrze szybciutko tutaj!!
papatki!!

Michaga ja zawsze podaje Nikusiowi smoczka przy starcie/ladowaniu i tez nie placze:tak::tak:

Witajcie dziewczynki!:-)
Moje dziecie nie wie co to smoczek, nigdy go nie doila! Nie potrafi nawet ze smoczka pic, od razu przeszla na otwarty kubeczek! Ciesze sie z tego ale w tej "samolotowej"sytuacji przydal by sie melus.:tak:

Dziewuszki a ta karta jest tylko dla dzieciaczkow czy nas staruszkow tez? Chcialabym odwiedzic kilku medykow i zastanawialam sie czy ja tez moge sie podpiac pod to?

Mala-gorzatka - Nastusia mi "traci" Tatuniem... :)no i to pudeleczko to chyba typowe dla kazdego dzidziaczka w Jej wieku. Moja Michasia rezydowala w miednicy przez jakis czas!:):):)

Pozdrawiam

hej laski!podczytuje was a nie mam kiedy cos naskrobac:tak:moj maly bez zmian nadal mu cos siedzi w nosku a jutro konczymy brac antybiotyk, juz sama nie wiem moze to jakies pylki?!ale wam zazdroszcze, ze wy juz do polandii ja za tydzien!!!!!!!!!!!!pozdrawiam was wszystkie i sciskam mocno

Mala-gorzatka28 - jak sciagnac aplikacje albo cus dzieki czemu mozna ubiegac sie o EHICard? Na stronie nie ma linkow a jak dzwonilam to mnie gosc wyslal pod inny numer, za ktory sciagaja ponad funta za minute:szok:!!!Dzieki z gory za info!Kisiorki

reklama
Ta karta jest dla kazdego czyli dla staruszkow tez :)
W kazdym razie ja mam a do najmlodszych nie naleze :-)

Wczoraj robilam rybkowa papke, no i nie bylo tak zle jak myslalam, moja mala jest przyzwyczajona do sloiczkow i inne smaki sa beee, i jak cos jej nie podpasuje to wymiotuje od razu, nasza pora obiadowa to srednio godzinka :(

Do góry