reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

malagorzatka bravo dla Nastki:-)I wpadnij na wrzesniowy pochwalic sie postepami Nuni.Z tego co wiem to masz juz dostep do zamknietego.

reklama
Gabids - dzieku za informacje...wielki buziak dla Ciebie za to ! Ledwo wpadam tutaj, nie moge sie wyrobic po przyjezdzie z Polski. Musze zlapac rytm. Nadal rozpakowywuje bagaze co Moj poprzywozil z Polski... i nie wiem gdzie to wszytsko powkladac hehehehehe Ale sprobuje tam czmychnac na chwilke
A ta linia ktora lecisz....normalnie szok :szok: tylko 5 kg:szok: i jeszcze zaplacic :szok:

malagorzatka bravo dla Nastki:-)I wpadnij na wrzesniowy pochwalic sie postepami Nuni.Z tego co wiem to masz juz dostep do zamknietego.

Czesc Dziewuszki!:-) Jak humorki dzisiaj? Sloneczko po ulewie swieci...wiec chyba nie jest tak zle?!
A o co chodzi z tym "dostepem do zamknietego"?:confused:

Malagorzatka - tylko patrzec jak Nastka zacznie odkrywac mozliwosci poruszania przez pelzanie... :tak:;-)!

Buziaczki!

Aaaaa... no i jeszcze jedno, czy moze wiecie jak wyglada sprawa z bagazem dla dzidziaka w Ryanair? Wiem, ze glowny bagaz nie przysluguje ale czy moge miec jakas podreczna torbe dla malucha?
Przeraza mnie po trochu ten lot...:-(!

Moj maly "Kasownik"!!!:-);-)

Załączniki

• bb.jpg
    bb.jpg
    135,7 KB · Wyświetleń: 33
Michaga- troszke nie moge sie doczekac kiedy zacznie pelzac...choc wiem ze oczy bede musiala miec przyklejone do niej...ale ona robi sie mega niecierpliwa ....

No z tym bagazem ze dziecku nie przysluguje to mnie rozlozylas na lopatki....w british airways...przysluguje maluchom 23 kg :tak: Nastka miala 24 kg a ja 30 kg i nie kazali mi placic za nadwyzke :tak:

Dzis dla Nastusi przyszedl prezencik...ale z rozpakowanie czekamy na tausia :-)

23 KILO??????!!!!! Na dziecko?????? W Ryanair na starego mozesz miec 15 kilo i 10 podrecznego i jeszcze musisz placic za to ze masz bagaz!!! A najsmieszniejsze jest to, ze jak nie masz bagazu to TEZ placisz!!!!!!!
Ale niestety mnie BA nie pasuje bo lata do Warszawki a ja mam daleko do warszawki Latam tanimi lotami, bo z lotniska mam 25 min autem do domu juz w PL.:-(
Mam nadzieje, ze wprowadza jakies inne linie w moje rejony Polandii, bo troszke konkurencji by sie Rajanowi przydalo!!!!:wściekła/y:

A z tym pelzaniem to Kochaneczko ciesz sie poki nie pelza...bedziesz biegac za nia z kata w kat i sprawdzac czy znow nie wciaga do dziuba jakiegos smietka czy okruszka napotkanego na swojej drodze!!! Odkurzacz jest w takiej sytuacji jest calkowicie zbedny...niunia zajmie sie hooverowaniem!:-);-):tak:

Mam troche stracha bo jutro zostawiam mala z Tatusiem na caly dzien!!!!!PIERWSZY raz w zyciu! W soboty zwykle pracuje rano 4 godziny i Michalka jest z J. ale jutro mam dodatkowo szkolenie do 7 pm. Nie boje sie o Tatunia ale nie wiem jak sama to przezyje...traba jestem, wiem! Powiem tylko ze jak wracalam we wrzesniu do pracy w soboty ( 4 godziny przypomne), to nim doszlam do budynku w ktorym pracuje to wylam jak bobr....:zawstydzona/y:a na dodatek przez caly czas nie moglam sie na niczym skupic bo myslalam co z dzieckiem...a dziecko smacznie spalo i bawilo sie z Tatkiem!!!!Panikara-wiem!:zawstydzona/y:

czołem babeczki
michaga-sliiiiiiiiiiiiczna ta twoja niunia słodka normalnie:-):-)

kobity czy te wasze dzieciaki to tez takie rozrabiaki????? bo ja na moje dziecko juz slów nie mam:no::no:
lezy sobie na lezaku i wali tymi nogami ze cały lezak sie z nia trzęsie mówie Wiki nie tak mocno bo wypadniesz,no i ledwo słowo wypowiedziane dziecko trach na ziemie płaczu nie był tylko szok gdzie ja jestem :szok: ha ha je ciastko kula sie po całym łózku nie dosyc ze wszystko obklejone to jescze na koniec sie zakrztusi bo w spokoju jesc nie umie:no:
kiedy ty jesz ona tez musi bo inaczej nie ma szans bym sie najadła:no::no: wszedzie musze ja zabierac nawet do wc,wszystko chwyta i rozrzuca uuuuuuuuuuuuuuuffff i w nieskonczonosc pisac by mozna
jednym slowem szatan w ludzkim ciele:-):-):-)

pozdrawiam

reklama
mala-gorzatko-my tez juz mała od 3 tygodni w duzej wannie kompiemy za wanna normalnie jezioro tak pluska:-) uwielbia wode krzyk nieziemski jak ja wyciagam i wycieram brrrrrr:-D

Do góry