reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamy z tatusiami z turcji

aha zapomnialam napisac ze pokazalm dla mamy twoja coreczke zaraz po urodzeniu, te takie pierwsze zdjecia, ktore wklejalas i powiedziala, ze mialam identyko wlosy!!!aha i ze po 3miesiacach z tylu "wytarte" wloski mialam od lezenia.

reklama
Czesc Tamaruniu, milo ze sie odzywasz,
my trzymamy kciuki za Twoje rozwiazanie- Twoje tatarskie malenstwo,

Zuzia ma juz prawie trzy miesiace i choc moze wloski jej sie ciut z tylu wytarly to jednak niewiele- taki ma ich gaszcz. My oboje mamy bardzo geste wlosy- to pewnie dlatego :D

Fajnata ta nasza malutka Tatarka, cio? Pwnie, ze jestesmy dumni i to jak ;D Tatus to normalnie zakochany w corci, oszalal na jej punkcie!!!

Ale malenstwo mialo dwa ciezkie dni ostatnio- problemy z brzusiem, jakies straszne zaparcie miala- tak sie starala zrobic kupke i nie mogla- az wyla z bolu i wysilku. W koncu poszlam do lekarki i dostalysmy czopek i jakias zawiesine wspomagajaca prace jelit. Kupka poszla i mala przespala pol dnia- za to od wczoraj jest troche marudna bo spodobalo jej sie ze ja caly czas nosilismy an rekach i tez by tak teraz chciala a ja raczej staram sie jej nie rozpieszczac bo w koncu sama z nia jestem zwykle i nie daje rady...

Chwale sie swoją coreczką!!! A co ;D
Siłaczka

Tajnus agentus versus mały Osama (czytaj terrorysta...)

"moj cyco ukochany...."

niebieskooka...

jeszcze raz Aniołeczek...
;D ;D ;D

....Czyli
MOJE 5kg 600gram szczęścia!!!

Na stole święcone, a obok baranek,
Koszyczek pełny barwnych pisanek
I tak znamienne w polskim krajobrazie
W bukiecie srebrzyste, wiosenne bazie.
Zielony barwinek, fiołki i żonkile
- Barwami stroją uroczyste chwile.
W dom polski wiosna wchodzi na spotkanie,
Gdy wielkanocne na stole śniadanie.

Niech zajączek szczodry będzie i z jajeczkiem do was przybędzie, niech święconka smaczna będzie, a w Dyngusa woda wszędzie

:laugh: :laugh: :laugh:

Ale cisza,hmmmmmmmmm.Co sie dzieje?wszyscy sie pod ziemie zapadli czy co?My znowu walczylismy z chorobskiem u Emraha.Na uczelni mam zawrot glowy,a bedzie niestety coraz gorzej.Coraz wiecej materialu a egzamniy koncowe juz sie zblizaja milowymi krokami.Emrus ostatnio wpadl w manie kubusiowa :)Tzn.bez przerwy chce ogladac Kubusia Puchatka.Chociaz od niedzieli zaczyna go wyp[ierac Harry Pottenaogladal sie w telewizji i teraz musze mu nagrywac na plytki....W tym tygodniu idzir\emy sie wypytac o kolejne przedszkole i moze juz od przyszlego tygodnia bedzie chcial isc.Bo Ali w pracy,ja na uczelni,a dziadkowie nie daja sobie sami z nim rady.....Co tam u was?Strasznie przycichlo to nasze forum.

no wlasnie jak????

u nas wsio ok, choc miewam chwile zalamania, ciezko mi samej.... :-[

grunt, ze malutka zdrowa

Pozdrawiam Dziewczynki

Czyzby nasze forum odchodzilo juz w zapomnienie???!!!Tak cichutkooooooo.Prawie pol miesiaca ciszy.Co tam u was dziewczyny?Ewelka mialas przyleciec do Polski w maju?I jak tam plany.finalizuja sie?Anusia jak Zuza?Ile wazy?I czy wreszcie Tony juz wie gdie i kiedy bedzie pelnil sluzbe?Ideal Ask tez zniknela :( A byla z nami przez p[ewien czsas tez pewna dziewczyna z Alanyi -no i tez slad po niej zaginal :( :( :(

reklama
Oj ja po prostu jakos czasu na wszystko nie moge znalezc :-[ Znaczy Zuzia jest bardzo grzeczna, ale malo sypia we dnie- ostatnio po pol godziny and thats it wiec jest bardzo absorbujaca ;) Ale to slodkie zajecie, a z czasem corazzzz slodsze- jest juz taka kontaktowa- moja pociecha...

Ostatnio daje tez korki, mama wychodzi z Zuzia na spacer 4 razy w tyg po godzince a ja mam lekcje, jakis grosz sie przydaje...

Tony nadal nie w wojsku :-[ ale teraz nadchodzi pobor majow i pewnie wtedy sie zalapie i wszytsko sie wyjasni,,,

tak mam malo czasu, nawet zeby zatesknic...

wlasnie czekam na telefon od niego, polozylam mala spac i moze w koncu spokojnie pogadamy...

A co u Was laski? Co u Maluszkow?? Piszcie bo szkodabybylo zaprzepascic takiej milej znajomosci... Musimu trzymac sie razem dziewczynki- to czasem bardzo pomaga miec kogos do pogadania, podzielenia sie doswiadczeniami....

Do góry